פעם שאלתם את עצמכם

• פותח הנושא SuX
  • פורסם בתאריך

SuX

New member
פעם שאלתם את עצמכם../images/Emo93.gif

למה ישראל מכל המדינות צריכה להיות בראש הטבלאות של מספר ימי הלימודים הגבואים ביותר בעולם? למה אם אין כסף באוצר לתת למורים ומקקצצים לנו שעות ומפטרים מורים מוסיפים עוד יום נוסף של לימודים ולא מקצצים את מס' ימי הלימודים? למה תמיד אנחנו שותקים??? בכל אופן אני מרגיש יותר טוב שהוצאית את זה...

כי אם ישראל רוצה

לפחות לא להגיע למקומות הראשונים הטלבלאות יותר מייאשות כגון אלימות, סמים, שתייה... למרות שזה לא הכי קשור אלה שישראל יותר רוצה להתבלט בתחומים לימודיים כגון המצאות חדשות, גילויים וכדומה, אז היא צריכה לדאוג לחינוך של הנוער, וכל זה נובע מכך, מתחיל ומסתיים בזה! יש שלא יחשבו כמוני, אבל תתעמק בנושא שנייה אחת, שתכל על כל הילדים שמגיעים לבי"ס כדי לשבת עם חברים בקפוטריה בפינת עישון העונתית, וכאלה... ותחשוב מה עדיך להשיע בו, בפיתוח אותם ילדים שה"תועלת" שלהם למדינה תהיה אפסית או אפילו תהיה נזק, או בלנסות לגרום לצמצום התופעה הזו, ויצירת חוש ותענוג הלימודים, הרצון לדעת ולחשוב! תחשוב על זה אם אתה כ"כ מבואס ואולי תגיע למסקנה כלשהיא... שטף אותי

Mycroft

New member
שתי סיבות לפחות שאני חושב עליהן

1. בישראל מסיימים ללמוד בד"כ מוקדם (גג בשלוש, לרוב בשתיים) 2. בישראל יש 7 מקצועות חובה לבגרות, במקומות אחרים אין כזה דבר...

Mycroft

New member
יחסית מוקדם לפחות ../images/Emo4.gif

במדינות אחרות מסיימים ב5

SuX

New member
לזכרו...

You have received a message! בצער רב וביגון קודר אנו מודיעים בטרם עת על פטירתו של אהובנו, ידידנו, אחינו, יקירנו.... החופש הגדול!! ההלוויה תתקיים ב-31 לאוגוסט בכל מוסדות החינוך בארץ... במידה ותבוא עוזרתו של המשיח-(השביתה!) תידחה ההלוויה עד להודעה חדשה! הביעו את תנחומיכם! העבירו הלאה! שלכם, המשפחה האבלה- תלמידי מוסדות החינוך בכל הארץ נא לא להיבהל מתוכן הודעה זו.. תודה

RevitallicA

New member
חחחח!

איזה כיף להיות בין אלה שסיימו, וההודעה הזאת לא עושה להם כלום...
(אפילו שהייתי מתה לחזור לויניק!)

Mycroft

New member
כן, בגלל זה הבערך

אלא אם כן מתגייסים או עתודה או משהו כזה ואז אולי זה כן קצת מטריד...

Mycroft

New member
מי שמתגייס בקרוב יחסית

ההודעה הזאת כן קשורה אליו...

ToiletDuck

New member
כדי שילדים ילמדו שצריך לכתוב גבוהים

למרות שזה לא נראה לי עוזר...
סתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתם

למעלה