פעם שלישית ...גלידה?זה לא, אבל משהו מוזר

mr 80s

New member
פעם שלישית ...גלידה?זה לא, אבל משהו מוזר

נגלה אליי בשמיים בשישי הזה כשחזרתי לביתי בבוקר יום שבת אחרי בילוי בחיפה רק שהפעם לא יצאתי פראייר ומיד שמתי ידי על מצלמת הווידאו הביתית שלי,משהו איך שיצאתי מרכבי משך את תשומת ליבי לשמיים ראיתי אור בוהק נוצץ משאר הכוכבים,או יופי אמרתי לעצמי בטבעיות זה כוכב הצפון,במחשבה שנייה תהיתי והמשכתי להתבונן בו. אז אמרתי לעצמי למען השם בחיים לא ראיתי אותו זורח ויותר מכך גדול פי שלושה מכוכבים אחרים. בנוסף לזה הצפון הוא לא בדיוק הצפון האידיאלי שאני מכיר,אמרתי לעצמי מה קורה והתחלתי לצלם. בנוסף לזה מזה יומיים מאז אותו"כוכב" כבר לא ממוקם היכן שהיה כך שאני נוטה לחששות שראיתי משהו מוזר ובנוסף לזה בעין לא מזויינת לא נע אך ברגע שקירבתי זום ראיתי תנועות זיגזוג על אף שמיקמתי את ידי המצלמת על גדר(אולי תזוזות היד הקלות תורגמו לתנועת המי יודע מה???) עם כל זאת לפתע קרה משהו מאד מחשיד אם עד עכשיו הכל נראה טבעי משהו. אורות העצם חלשו והתחזקו כאילו קרב והתרחק וכל זה ואני אומר זאת בצילום ללא נגיעה בפוקוס באותו הרגע. חברים הייתי רוצה שמישהו יבחן העניין ואל מי בדיוק אוכל להעביר הצילום. תודה ושמחתי שהפעם יכולתי להנציח,מה שכן לא הייתה לו צורת צלחת או משולש על זה נאמר יותר טוב מראה עיניים ממשמע אוזניים. שמחתי לשתף ונקווה שלא יצאתי פיתה מהצילום ואין פה שום זיוף או שרלטנות בצילום,ניסיתי לשלב עצמים נוספים כמו הלבנה ואובייקטים בנייניים על מנת שלא יהיו כאלה שיהיו סקפטים(על אף שאני מאמין שיהיו). אם עוד מישהו נחשף אשמח לדעת ואם לטו אני מאמין שהחברים פה יעזרו לי להביא הצום אליכם,תודה.

hamamin

New member
בוקר טוב אלי.

אצלנו ,אם שמת לב,צריך שמונה שגיעות בפוסט אחד כדי להתקבל.... הרעיון היחיד שעולה לי הוא להעביר את הסרטון ליו-טוב ולתת קישור. נעים לפגוש אותך,בכל מקרה,שוב אצלנו---- [אחי]

להערכתי זהו הכוכב נוגה

שנראה בימים אלו בבהירות גבוהה מאד. תופעת ה-"דהיה" והתחזקות האור נובעת מתנאים אטמוספריים.

איך כוכב נוגה

זה בטוח עבם.יש פה מנהלים מומחים והם יודעים מה זה כוכב נוגה וכל מיני.אם הן אומרים שזה לא וככב אז תאמין להם

LironZob

New member
למה עוד מישהו פה ראה את מה שהוא ראה?

ואיפה אתה רואה בשרשור שמישהו אמר שזה עבמ ולא כוכב?

LironZob

New member
שוב, אנחנו לא יודעים מה הוא ראה

הוא נתן פרטים מועטים ביותר. לא אומר שהוא משקר. אבל, מהמעט פרטים שהוא ניתן, לא ניתן להסיק כלום לגבי מה שהוא ראה. אולי כוכב, אולי פנסים קדמיים של מטוס... שיהיו עוד פרטים כמו מיקום, כיוון, שעה וכו', נוכל אולי להבין אם הוא ראה משהו טבעי/ארצי/לא ניתן להסבר (עדיין לא הופך את זה אוט' לחוצני). בנוסף, ישנו הסרטון שהוא אמר שיעלה. נחכה גם לו לפני שנביע דעה.

mr 80s

New member
אמת...

חברים יש בידי הצילום אך איני יודע כיצד אוכל להעלותו ליוטיוב אם מישהו יוכל ליצור עימי קשר דרך האתר בכרטיס הנוכחי אשמח לשתף אתכם בצילום. למעט זאת בעניין למה שנשאל העצם לא נע כלל ובשלב מסויים היה נראה כי אורו נחלש ומתחזק,מוזר מה היה שם.

למעלה