פעם שלישית גלידה

Aberforth

New member
פעם שלישית גלידה

אז מאז הפעם האחרונה שכתבתי כאן, הייתי אצל האונקולוג שלי והוא בישר שיש גוש חדש של סרטן בחזה שלי, מצד שמאל. הוא לא רוצה לחכות וכבר ביום שני אני נכנס לשלושה חודשים אינטנסיביים שבהם אעבור 4 סבבים של כימותרפיה.

רק אפרט ואומר שזו הפעם השלישית שאני חוטף את המחלה הארורה הזו. בפעמיים הראשונות זה היה ב2007, וב2012 בהתאמה. אני בן 30 כיום ואני לא יודע איך אני מרגיש לגבי כל המצב הזה שנפל עלי משום מקום.

כי למען האמת היו לי כמה תוכניות לחיות את החיים האלה; לדוגמה, לאחרונה התחלתי לצאת עם מישהי ממש חמודה ועכשיו אני מרגיש צורך עז לעדכן אותה על מצבי לפני שהיא תיקשר אלי. גם מצאתי עבודה חדשה ועכשיו אני לא יכול לעבוד בה כי היא נופלת בדיוק על שבוע הטיפולים הראשון. מלבד זה, אני עושה קורס במכללת ספיר ובמידה ואסיים אותו, אקבל את התואר שלי באופן סופי. ולסיום, אני ואחי מתכננים לטוס לארה"ב לראות את רסלמניה באפריל, וכל העניין הזה שם סימן שאלה גדול על כל הטיול.

אני רוצה לרשום צוואה, אבל אני לא רוצה לפתוח פה לשטן. אני רוצה לעדכן את בני המשפחה המורחבת שלי, שלא יודעים דבר על מצבי הרפואי, אבל אני לא רוצה להטריד אותם בדברים כאלה. אני רוצה לחיות, אבל כנראה שאלוהים עדיין בוחן אותי בכל מיני דרכים. חשבתי אולי לכתוב ספר, הרבה אומרים לי שאני כותב בצורה טובה ושהם יקראו את כל מה שאני אעלה על הדף, ועכשיו זו הזדמנות לא רעה לשבת בכימו עם לפטופ ולעלות כל מיני זכרונות מהחיים שלי, מעיין אוטוביוגרפיה מצחיקה / נוגעת ללב / אנקדוטית.

אני מצטער שאני מפיל את זה עליכם, אבל שלחתי לכל מי שבסוד העניינים את ההודעה שחזר לי הסרטן ואף אחד עדיין לא הגיב. אולי הם לא יודעים מה לומר, ומהבחינה הזו אני יכול להבין אותם.

מאחלת לך שהטיפולים יעזרו

הרעיון לנהל בלוג נשמע טוב , כל עוד תוכל לעדכן אותו מהאשפוז
אני מנהלת בלוג וזו אכן תעסוקה מוח , זה טוב בזמן שאתה לא עובד
אתה איש צער ורוצה לחיות רואה שאתה מלא תוכניות כרימון
וחלפו הימים שסרטן = מוות אז תתחיל עם הטיפולים , תעשה את התוכניות הנהדרות שלך
כן לעדכן את המישהי היאתחליט אם היא נשארת לתמוך , תתפלא זה עוזר זה נותן כח להבריא מהר
לגבי הצוואה תמיד אפשר לשנות אותה בעתיד , זה אומר כי אתה חושב על עתיד בכל התחומים
לפעמים האנשים נשארים ללא מילים , א יודעים מה להגיד , הם יתאוששו ויענו לך ,
לפעמים צריך ללמוד איך להעביר את הבשורות , לשווק אותם כך שאנשים לא ישארו ללא מילים , לא לפחיד
אבל יש לי תחושה שגם אתה קצת מפחד ולחוץ מהעתיד הקרוב , כי התזמון של הטיפולים מפריע לתוכניות שאתה עשית
אומרים האדם עושה תוכניות והאלוהים צוחק בשמים , אז מה שנותר לאחל לך בהצלחה בטיפול שיעצור את המחלה בגופך
ולא לדאוג מה יהיה מחר , המחר יבוא ויביא עמו את הטוב שלו

goldy

New member
האם אתה בעל משקל עודף?

שמעתי שגברים גבוהים-לרוחב נימצאים בקבוצת סיכון לסרטן שד.

אני בריא וכבר יש צוואה על שמי.

Aberforth

New member
זה לא סרטן שד.

הגידול נמצא במיצר הקדמי משמאל. זה בצמוד לריאה.

מטילדה11

New member
אוףףףףףףףףףף - סליחה

שאני לא ממש זורקת מילים שח "יהיה בסדר" אבל זה ממש מה שהרגשתי את כל פרץ התוכניות והחיים שלך .

אם כתיבה תעזור לך מה טוב - אני כותבת למגרה -

לוקח זמן לנחות ולעקת ולצערי גם לוותר על הר התכניות המקסימות האלה.

מכירה את התסכול הזה שהנה עכשיו ככה וככה ואז אוכל להתקדם .

זה לא אלוהים ולא כלום זה החיים שלכל אחד יש את מה שיש . פשוט .... לא יודעת מה לכתוב אם תעקוב תראה שגם אצלי תוק תוק נשמע בדלת וכל החיים השתנו. פשוט, לקבל את מה שיש ולנסות להפיק את המיטב.

סבאיציק

New member
טוב ורצוי לכתוב לכול חולה שמסוגל

המחשב,הנייר שלך, מקבל כול מה שתכתוב.
גם אני כותב הרבה לעצמי.
הרבה פעמים הרגשתי שזאת מעין תרפיה שלי.
אל תחשוב כיצד זה יתקבל, תכתוב לעצמך.
כאן תמיד תמצא אוזן קשבת וכתף תומכת.
לא תמיד אנשים בריאים יודעים כיצד להגיב לבשורה על מחלת סרטן.
כדאי שתשתדל להשיג את היעדים שהצבת לעצמך למרות הבשורה.
בתקווה שהטיפולים יועילו וגופך הצעיר יתגבר על המחלה הארורה.
לדעתי אין לך צורך לדאוג להפצת הבשורה הידיעה תצמיח כנפיים במהרה.
מאחל לך בריאות והחלמה

Aberforth

New member
תודה רבה.

ואתה צודק בנוגע להפצת הבשורה, לפעמים אם אין משהו טוב לומר, עדיף לשמור על שתיקה.

דף חדש4

New member
שולחת חבוק ותמיכה

תארת בצורה כל כל מוחשית את כל ההפסדים שהמחלה גורמת לך. אל יאוש. צריך להמשיך להלחם בה. הפעם הייתי משלבת, ברוח הסרטון שהובא פה, גם שנוי באורח החיים ושלוב של רפואה טבעית (הומאופתיה) כדי למנוע את השנות המחלה.

דף חדש4

New member
לצערי אין לי המלצה

אבל לפי הרפואה הסינית וההומאופטיה, לפי מיטב ידיעתי- מטפלים מערכתית. כך גם רפואת צמחים ותזונה. משנים את הגוף כך שלמחלה יהיה פחות נח להיות בו. זה בטח לא יכול להזיק לנסות. לגבי רופא צמחים- אני מכירה את ד"ר מאיר וינקלר מהרצליה. אם הוא עדיין עובד. בניגוד לרפואה הקונבנציונלית, מנסיוני- לוקח לרפואה שמטפלת בגוף ולא בסמפטום- זמן לעבוד. המלעיזים יגידו- שהיא לא עבדה אלא הזמן עשה את שלו. קשה להוכיח. אבל אני אומרת- זהלא מזיק לנסות לאמץ הרגלי חיים בריאים (כולל ריצה שאני מאד מאמינה בה) תזונה נכונה ורפואה אלטרנטיבית ולהתמיד בה לאורך זמן.

healerit

New member
יש ספר ממש טוב על תזונה

לא זוכרת את השם אבל ניתן להשיגו בסטימצקי. יש בו הרבה המלצות על תזונה מונעת סרטן ועל תזונה שמרעיבה את הסרטן מצד אחד ומחזקת את מערכת החיסון ואת הגוף מצד שני.
בזמנו נעזרנו בפרופ' קדר משיבא שהוא אונקולוג ונותן המלצות לתזונה. אני מעלה לכאן את הסיכום שעשיתי בזמנו במהלך הפגישה עמו.
ישנה גם ד"ר פנינה בר סלע שעובדת עם שיטת אן ויגמור. לא מתאים לכולם כי השינוי התזונתי הוא קיצוני. בכל אופן, הבנתי שיש אנשים שעזר להם.

Aberforth

New member
זה ממש המדריך לסרטן המצוי

תודה רבה מאוד על העצות. אני באמת אוכל המון מלח וסוכר.

השאלה שלי היא כזו - מים בטעמים - של נביעות - זה רע או טוב לגוף? כי בעבר הייתי שותה קוקה קולה והרבה... אבל המון! ולא קרה לי כלום מבחינת סרטן, ועכשיו עברתי לזה, ואולי הגידול החדש נובע מהמים האלה? אשמח לדעת אם מישהו יודע משהו בנושא.

נ.ב - גם התמכרתי לאדממה במקום לג'אנק פוד. אולי גם זה קשור?!

healerit

New member
בלי סוכר

סוכר מזין את הסרטן. הימנע ככל האפשר מצריכתו. במידה ואתה שותה קבוע לאורך היום מים ממותקים, ממליצה לך מאוד לעבור למים רגילים. ניתן לסחוט מיצי פירות טבעיים אך בכמות מוגבלת. יש באינטרנט שייקים בריאים וטעימים שמשלבים למשל מיץ תפוזים עם מיני ירקות. הבנתי שזה מעולה על הבוקר. היה לי איפה שהוא סיכום של ספר התזונה שקראתי. במידה ואמצא את הסיכום אשמח להעביר למי שירצה.

סוכר מזין את הסרטן ולכן עדיף להימנע או לצרוך כמות מזערית. אדממה זה סויה. יש צורות של סויה שטובים ויש כאלה שלא. היה כתוב את זה בספר ההוא... אני מניחה שגוגל יכול לעזור בנושא.

יש את הכורכום שתמיד טוב לתבל בו את האוכל. יש גם כדורי כורכום

גם בשר מזין את הסרטן ועדיף לאכול דג ובמקרה הפחות טוב עוף ובכל מקרה לא מטוגן.
לצערי כשאוכלים בחוץ קשה לשלוט על אופן הבישול, כמויות הסוכר וכו׳. אם אתה יכול לבשל - מה טוב.
זה גם סוג של תראפיה
נדמה לי שבאתר האגודה למלחמה בסרטן יש המלצות תזונה.

יאללה, להרעיב את הסרטן ולתת לגוף מזון איכותי שיתרום לחיזוק ולריפוי

אדממה זה סויה ?

תתרחק ממוצרי סויה
יש בם פיטואסטרוגן שבגוף מתורגם לאסטרוגן ואסור לאכול למי שחולה סרטן
הגניקולוג האנקלוגי אמר לי שזה מה שגרם להתפרצות סרטן בד וברירית הרחם אצלי
תגיד לרופא האקולוגיה שאכלת את האדדמה , אולי הקונטרה לפיטו אסטרוגן תעצור את הגידול אצלך
אולי זה בכלל סרטן השד שהתחיל אצלך ??

תשאל את הרופא שלך

אם זה במקרה משהו שדומה לסרטן שד
גםגברים מפתחים סרטן שג אבל לא מדברים על זה
הם מתביישים

Aberforth

New member
הוא אמר שזה סרטן אשכים

שעבר דרך הדם למיקום ליד הריאה.

למעלה