פעם שלישית גלידה

פעם שלישית גלידה../images/Emo10.gif

האוצר עשה זאת שוב, זו הפעם השניה בשנה העברית. בראש השנה הוא לא הוריד את מחירי הדלקים, למרות ירידות בשער הדולר ובמחיר חבית הנפט. אזרחי ישראל בילו אז את החג ביוקר. והנה בפסח השנה הם עשו זאת שוב. מחיר הדלק הועלה ב 6% בסוף מרץ, למרות שבימים האחרונים חלה ירידה חדה במחיר החבית לכדי 40-45 דולר. וכך, גם את הפסח יחגוג עם ישראל ביוקר. אני מייחס פעולה זו, הגובלת בזדון ל"תפר" שבין שתי הממשלות. הציבור טיפש אז הציבור ישלם.

גבי 26

New member
מה הציבור

יכול לעשות, חוץ מלהתעצבן
יש כבר ראש ממשלה חדש אז שיטפל בזה
ואל תחפש תירוצים בשביל הממשלה..........

למה מישהו בכלל מאזין "לציבור"???../images/Emo46.gif

"הציבור" בחר ראש ממשלה אחד וקיבל אחר. כתוצאה מכך, הציבור שבחר סגנון מסויים של ממשלה קיבל אחרת לגמרי. אתמול התעצבנתי כל כך כשראיתי את שר השיכון החדש שהוא גם יו"ר הבד"ץ. וידינו קשורות. אני יודעת שביביהו לא אוהב ולא גאה בממשלה החדשה שלו אבל הוא כל כך רצה להיות ראש ממשלה שהוא מוכן להוריד גם את המכנסיים בשביל זה. אז אנחנו, הציבור, שחלקנו לא ראה את הכתובת על הקיר לפני ששם את הפתק.... מגיע לנו.

דקי ר

New member
ובכל זאת אין שר בריאות...

אני בכלל לא בעניין פוליטיקה. בסך-הכל באתי לאחל לכם חג שמח, לפני שמתחיל הבלגן
דליה.

דווידו

New member
באמת בושה

30 שרים רבע מהם כלל לא יודעים מה תפקידם אך שר בריאות אין כטח בריאות התושבים כלל לא חשוב ,העיקר שיש ממשלה

יש שר בריאות דוקא

הפעם מאגודה. אצלם אין שרות אלא סגנות שרות. אחרי בניזרי, אולי דוקא שר מאגודה יהיה רגיש יותר. ימים יגידו.

אולי תגלה לנו את שמו

או שזה עדיין מידע חסוי
בקיצור, כל הממשלה הזו דתיים. יופי נחמה
ממש הילד שפיללנו לו

כלומר אין שר בריאות כרגע../images/Emo4.gif

מה קורה
ביביהו לא מוצא איזה דוס מובטל עם 19 ילדים לאייש את התפקיד לכאורה ובינתיים לפשפש לנו בצלחות

לעומת מה שקיבלנו, ציפי זה זהב צרוף../images/Emo106.gif

רק חכה ותראה כמה עוד רע יהיה. הוא עוד לא התחיל. הפרדת דת ומדינה התרחקו בעוד כמה עשרות שנים מהמציאות. מכות גורל של ערים נטושות בשישי-שבת ועוד צרות רק נכונו לנו. אבל זה אולי יהיה טוב כי בלוא הכי ייקח לנו את המעט שאנחנו מרווחים אז לא יהיה לנו כסף לבלות בשישי-שבת. נשב בבית ונדליק נרות כדי לחסוך גם בחשמל שבטח גם מחיריו יאמירו פלאים. העיקר שלו לרעייתו היקרה ולחבריו יהיה מספיק כסף לפיצוחים לשבת.

נטע לי 38

New member
רק תכתוב ישראל היום

מפי "מרק" זה בסך הכל מכתב למערכת שהם פירסמו לא דעת הכלל! ושמישהו ישמור אותנו מהנהגתו של הקוסם כן אנחנו מפחדים ,בכל מקרה אני מפחדת כאמא חד הורית,חילונית ,בלי חסכונות ,מהיד לפה כן אני לא יודעת איך יהיה המחר תחת חסותו של "הקוסם" אז באמת סליחה שאני לא מתלהבת מראש הממשלה חוץ מזה אדם שבוגד באשתו בטוח יבגוד בעמו

למעלה