פעם שלישית גלידה!!!

פעם שלישית גלידה!!!../images/Emo135.gif

חבר´ה! היכונו היכונו למפגש הבא! תאריך היעד: סביבות פורים. המקום: עדיין לא ידוע. תוכנית: יש. המוזמנים: כל חברי הפורום הוותיקים והישנים באשר הם! למי שיש הצעות בנוגע למקום/תאריך שנוח לו-שיודיע לי או לאתאיסט. בברכת שבוע טוב,
מיכלי

שחף -בת

New member
הלו

שכחתם מישי!!!! (מקימת ועדת האירועים....כאילו דא?) ומיכלי- זה יפה שאת מזמינה את: "חברי הפורום הותיקים והישנים" גם יחד (זה באמת חשוב שגם הישנים יצטרפו מדי פעם...)

איזה כיף! מפגשים!

אני מאוד אוהבת מפגשים. לא יודעת אם אהיה במפגש הבא. סביר מאוד להניח שלא (אתם יודעים... יש לי לידה על הראש...
) דבר אחד ברור לי בעקבות שני המפגשים שעברנו - רק לא בית קפה!!! צריך מקום שבו אפשר לקום ולעבור מאחד לשני, לא יושבים ליד שולחן אלא במעגל/בקבוצות ולא פוחדים להרים את הקול כי כל יושבי בית הקפה מצוטטים לנו. מנסיוני במפגשי פורומים אחרים - זה הרבה יותר נעים. שוב מציעה את הסלון שלנו ויודעת שאף אחד לא ירצה לנסוע רחוק כל כך וזו בעיה שלכם... חנה

מסכים בהחלט

כבר לקראת המפגש האחרון הצעתי זאת אך הצעתי לא התקבלה. סבורני שבמידה מסויימת מיצינו את עניין ההכרות הראשוני וצריך לצקת תוכן נוסף למפגשים, כולל משחקי חברה, שירה בציבור(אל דאגה - לא שירים של ימי הפלמ"ח), הרצאה מעניינת, משחקי תאטרון וכד´. לצורך זה ניתן לשכור במחיר סמלי אולם קטן בת"א, ( אני יכול לארגן את זה) ולקנות כיבוד ( אם יש מוכשרים בתחום אפשר להביא גם בישולים ומאפה בית).

למעלה