פעם שלישית שהיא מזכירה את קאסי....

ים כחול

New member
פעם שלישית שהיא מזכירה את קאסי....

ניקי אני ממשיכה לספור.....
ושאלת ספויילר היסטרית : מתי מריסה תתעורר ? מתי היא תתרחק מדייאן המשפילה והאומללה ? אשלי אהבתי את הפוזה שעשית לדיאן
טאראאאאאאאאאאאאאאאם גמני בהריון
למה ויקטור מתייחס לניקי כמו סטוץ חולף
איזה גועלי!! האם פיספסתי משו ? בריטני לא מתייאשת
איך היא מצליחה לגרום לבילי לחוש אשם ומבולבל
ג"יל - כמה עצוב לראות אגדה הופכת לערימה של פאתטיות
היא מתקרבת בצעדי ענק לדייאן
כל השאר לא עניינו כמו תמיד
פול וכריס
נינה תומאס להתראות

אהבתי את הקליפ של בילי/מאק/ראול

אני אוהבת כשאשלי וג'יל מתנגחות, הן מוציאות את הצד המשעשע אחת מהשניה. סוף סוף קריקט ופול שכחו לרגע את הנישואים הפאתטים שלהם כשהתעסקו בזוגיות הלא פחות פאטתית של נינה ותומאס. תמיד חשתי לגבי תומס שיש בו הרבה יותר ממה שגלוי לעין. יש לי הערכה מחודשת לטי.ג'י. אהבתי איך שהוא הפיל את בריטני וסיפר לבילי ומאק הכל, מה שלא אהבתי זה את העצה שהוא נתן למאק "תתרחקי מבילי, בחורה כמוך תיד תהיה אצלו בעדיפות אחרונה..." ממש לא נכון! כולנו יודעים שבילי קרוע עליה! ואתם יודעים מה יכל להיות יותר טוב מהסצנה שאשלי (שהיתה ממש יפה היום) מציגה את בטנה לראווה מול דיאן?! את ניקי יורדת לה במדרגות בעוד דיאן עומדת נפעמת עם התוכניות המטופשות שהיא מחזיקה בידה. בטוח חשבתם על זה..

פעם שלישית גלידה ../images/Emo8.gif

חשבתי שדיאן כבר יודעת שאשלי בהריון אבל כנראה שלא... ועוד כשהיא תגלה שהיא מאורסת לבראד שתי פצצות במכה. ודווקא וויקטור לא התייחס לזה כאל סטוץ ניקי התחילה לברבר שזה בגלל קאסי ושהם אחרי אהבה כוזבת וכאלה ושניהם הסכימו שזה היה חד פעמי וספונטני. ובריטני שחקנית טובה גם בתוך הסדרה ובילי המסכן לא יודע למה להאמין... ומריסה צריכה לקבל את ההצעה שוויקטוריה הציעה לה פעם ולברוח מדיאן כל עוד היא שפויה

בריטני. כמה שחקניות חבויות בה???

היא מצליחה לסובב את כולם על האצבע הקטנה! איך אני מחכה כבר לרגע שהכל יתפוצץ לה בפרצוף...

Dawn12

New member
בריטני פשוט מלכה ../images/Emo47.gif

הרמוני, את תאלצי לסלוח לי הפעם אבל הבחורה הזאת היא פשוט אגדה בהתהוות. זה מדהים איך היא מצליחה לתמרן את בילי ולשקר לו שוב ושוב ושוב במצח נחושה ולעשות את זה כל כך טוב! זה נראה כאילו היא שולפת מהמותן תשובות מוכנות לכל דבר שמטיחים בה, בלי להתבלבל ובלי לטעות. ולחשוב שזאת הבחורה שפעם ייצגה את סטריאוטיפ הבלונדה הסתומה. מסתבר שהיא הרבה יותר מתוחכמת ממה שחשבנו, כי עם כל הכבוד להדרכה של פיליס - בריטני כבר מזמן פועלת לבדה. ג'יל מאיימת עליה, ג'ק מתחקר אותה, ג'יי טי מנג'ס לה - אבל היא שמה פס וממשיכה לסובב את כולם על האצבע הקטנה שלה. אני לא אגיד שזה לא אכזרי מה שהיא עשתה לבילי ומאק. אני הראשון שאגיד שהם צריכים להיות ביחד, אבל אם הדמות של בריטני תמשיך להתפתח בכיוון הזה - אכזרי עד כמה שזה יהיה - מבחינתי הכל היה שווה. ואם כבר הקליפ - זה רק אני או שמאק "נזכרה" ברגעים וסצינות שהיא בכלל לא היתה שותפה להם? איך היא זכרה את הנפילה של בילי בשלג? ואת האגרוף של ראול? קצת טיפשי אבל היה יפה להיזכר.

KOBEMANIA

New member
פרק מעצבן

אם הפרק של אתמול היה צעד קדימה הרי שהפרק של היום היה שתיים אחורה בריטני סובבה לבילי את המוח 180 מעלות מאתמול ויקטור וניקי נשארו ספונטנים ויקי ואבא עוברים לחווה נינה ותומס רבים ופול שואל את עצמו מה הוא צריך את המכשפה הזאת לצידו שוב פעם שכחו את ג'ל ואני שואל מה חדש? באמת מה זה היה הקליפ הזה לפחות אם לא היו מקשרים אותו לזיכרונה של מקנזי נהניתי לראות בכל אופן........את הקליפ לא את הפרק!

taish

New member
ה"ספונטניות" של ויקטור וניקי

אתה באמת קונה את זה שהם עשו את זה ב"ספונטניות" כמו שהם טוענים? מה שקרה ביניהם רק מעיד על ההיסטוריה רצופת השמחות והמכשולים שיש להם, ועל הקשר העמוק שהיה ותמיד יהיה ביניהם - כמו שאתה בעצמך אמרת בתגובותיך לפרק של אתמול (כתבת שהקשר בין ויקטור לניקי יותר עמוק מהקשר שלו עם אשלי וכו'). כך שמה שהיה ביניהם זה רק "סימפטום" שמצביע על הרגשות האמיתיים שלהם אחד לשני. לדעתי הם קוראים לזה "סתם משהו ספונטני וחסר חשיבות" כדי להצדיק (או אולי לתרץ?) לעצמם את מה שהם עשו - מבלי להודות ברגשות האמיתיים שלהם (כי להודות ברגשות האמיתיים זה די מסובך, ובטוח לא מתאים לאף-אחד מהם בשלב הזה בחייהם).

אור2221

New member
ניקי מתרצת (S)

הכל ספונטני, זה בגלל קאסי, YADA YADA. הדבר האחרון שהיא היתה רוצה זה להלחיץ את ויקטור, אז היא במגננת יתר, בזמן שאני חושבת שויקטור דווקא היה יכול להיות בקטע של "בואי נראה לאן זה הולך" זה היה ספונטני, אבל גם מעיד על הרגשות שלהם, אחרי פרידה שנחתה עליהם אחרי שהכל התפוצץ, הרבה צעקות ודמעות אבל השלמה איטית בחודש האחרון וההבנה שבסופו של דבר - הם מכירים אחד את השני הכי טוב. אכזבה מסויימת של ויקטור מאשלי, הכרה של ניקי בעובדה שבסופו של דבר - בראד לא ממש עשה לה את זה. ואז זהו, פשוט תשוקה נטו שמתפוצצת לה. ועכשיו זה מן נסיון להבין "מה הלאה" - ויקטור וניקי לא ממש מאמינים בסטוצים, וזה ברור להם שאחרי כל כך הרבה שנים של נישואין - סטוץ זה לא. אבל מה כן? הבעיות שלהם עדיין שם. ויקטור אמנם, אחרי 8 חודשים, סלח לראשונה לניקי על הפרשה עם בראד - אבל ברור שהוא לא שכח. ניקי מצידה, עובדת על העצמאות שלה. אשלי עדיין מרחפת ברקע, הנושאים שחצצו בינהם לא בדיוק מאחוריהם. אז מה? הם יחזרו? מורכב להם, אין מה לומר.

taish

New member
דווקא את הקליפ הפסדתי

חזרתי היום מהאוניברסיטה מאוחר ויצא לי לראות רק את עשר ההדקות האחרונות. אני רואה שכולם מדברים פה על ה"קליפ" (שלא ראיתי) - על מה בדיוק מדובר? לגבי העלילה של בילי-מאק-בריטני-ראול-(ג'יי.טי) : לדעתי, היה צריך למשוך את העלילה הזו קצת יותר זמן. זה נראה כאילו התחבולה של בריטני התגלתה מהר מדי לבילי ולמאק (אף שבריטני עדיין מתאמצת, בכשרונה הרב, לטייח את מה שבאמת קרה). לא עברו שבועות בודדים מאז "that night in the pool-house", וכבר כולם מגלים הכל. לא ממש אופייני לאופ"ס... הייתי מצפה שימתחו את זה עוד קצת, וממש לא כי אני סאדיסטית ונהנית לראות את בילי ומאק סובלים, אלא בעיקר משום שעיכוב כזה היה יכול לתת דחיפה לפיתוח העלילה של הרומן המתהווה בין ראול לריאנה. עושה רושם שמאז אותו לילה בסוף הקיץ בבריכה, שבו ראול השרמנטי הראה לריאנה הדי-אנמית וחסרת האישיות (בינתיים) את הכוכבים בשמיים ("זה לללללילה קייצי, ויייייש כוכבים"), לילה שבסופו של דבר הוביל לנשיקה ביניהם - הם בקושי נפגשו אפילו. לדעתי, זה קצת יוצר חוסר קוהרנטיות בעלילה. היה צפוי שהם לפחות ידסקססו את ה"מצב" ביניהם ומה קורה איתם עכשיו (כי הרי בכל-זאת השתנה משהו ביחסים ביניהם), ובמקום זה אנו בקושי רואים אותם ביחד. כך שהייתי חותמת בכיף על זה שתהיה התמקדות בהמשך התפתחות הרומן ביניהם, ואת עלילת בילי-מאק להניח בצד בינתיים, וכך למתוח אותה על-פני קצת יותר זמן.

Dawn12

New member
אין לך מה לדאוג ../images/Emo13.gif

ואם את לא קוראת ספויילרים אני מציע לך להפסיק כאן ואני פשוט אכתוב את זה לעצמי.
כבר בחודש הקרוב ראול וריאנה הולכים להתקרב ונראה אותם יותר. לגבי עלילת "that night in the pool-house" - כנראה שלא קראת את ההודעות שהופיעו באותם פרקים כי כבר אז כולם הביעו כאן מחאה על כך שיעברו 9 חודשים עד שהאמת תצא לאור ובילי ומאק יחזרו להיות ביחד. מאז עברו כבר חודשיים ומשהו אבל הדרך עוד ארוכה כמו שאת מבינה. זה יימתח ויימתח עד שכבר לא נוכל יותר...

אני מודה שעל "השליפה" של היום

לבילי, מגיעות לה 10 נקודות. היא המציאה סיפור (תסלחו לי רבותי) מהתחת! ושוב הפכה את עצמה לקורבן וכל זה מבלי להניד עפעף. גם אם אני לא סובלת אותה לפחות הבחורה משחקת טוב (עובדה שהיא מצליחה לעצבן אותי כ"כ) ובואו נגיד שחייבים אחת כזאת. גם לדור הצעיר מגיע פיליס או ג'יל קטנה...
אפרופו ג'יל, אהבתי אותה היום. אני אוהבת שהיא צריכה לצאת בתוצאות של מעשיה. עם ג'ון תמיד יש לה את אותו הויכוח הזה שהוא אומר לה בסוף "די עם הרחמים העצמים". והכי היא הרגה אותי עם התגובה שלה לזה שבראד ואשלי מתחתנים והיא האחרונה לדעת. אח... ג'יל הזאת, אם היא לא היתה מישהו היה חייב להמציא אותה ! ושחר,אמרתי זאת כבר מזמן, "מוחות גדולים (תמיד) חושבים בגדול!

מישהו כאן צופה ב"סאמרלנד"../images/Emo35.gif

סידרה חמודה ביותר. ימי חמישי, 21:15 , ערוץ 3. מקודם למעשה הסתיים עוד פרק. ולמה אני שואלת? האמת, התכוונתי לשאול כבר מזמן אם יש עוד מישהו כאן שגילה בה עניין, והיום חיכיתי שהפרק יסתיים ואז אני ישאל אתכם, ומה אתם יודעים? היום "צעירים חסרי מנוח" הוזכרה שם. כמה צירופי מקרים עוד יהיו לי היום?

Jolleen

New member
אני צופה ב"סאמרלנד"!

סידרה מתוקה מאוד! רק חבל שהיא כ"כ קצרה..ועומדת להסתיים בקרוב. ובריידן ממש חמוד, אני אוהבת אותו! =]

בריידן (ג'סי מקארתני) סוכריה מתוקה!

הסידרה חמודה לאללה ובריידן מקסים מאין כמוהו. את יודעת שהוא גם זמר? .באתר של MTV יש קליפים ושירים שלו להורדה. בכלל, רק בשביל המקום המקסים שבו מתרחשת העלילה שווה לצפות בה. מה לא הייתי נותנת כדי לגור במקום מרהיב כשזה, בית מקסים על החוף... ממש מעורר קנאה. מזכיר לי את ימי סאמר-ביי ב"קרוב רחוק" האוסטרלית רק ש"סאמרלנד" יותר בסטייל. אגב, השותף של אווה (לא זוכרת איך קוראים לו, אבל זה שיוצא עם אריקה), הוא אוסטרלי, הוא שיחק ב"קרוב-רחוק" בתפריד וויני שעשה שם לא מעט צרות...

Jolleen

New member
ג'סי מקארטני אכן סוכרייה.

וברור שאני יודעת שהוא זמר!! יש לי את כל השירים שלו- שירים ממש יפים!! והוא זמר מוכשר..! ולזה שהתכוונת אליו- קוראים לו בסידרה ג'יי. והוא גם ממש חמוד, וגם אריקה ממש ממש יפה!!

למעלה