פעם שניה פונה אליכם...

פעם שניה פונה אליכם...

אני בת 25, אמא ל-2 ילדים, עובדת ולומדת קשה. מרגישה שלא מספיקה כלום. בתחום הרגשי/זוגי גם לא הכל לגמרי ברור. עשיתי פריסת עץ החיים, אשמח אם תפרשו אותה: 1. דרכי חשיבה - 5 מטות 2. תפקוד יום יומי - 6 מטבעות 3. מה מפריע - מלך גביעים 4. מה עוזר - 10 חרבות 5. מה חוסם - 10 מטות 6. ראית השואל את הישגיו - צדק 7. זוגיות - 8 חרבות 8. עבודה - 9 מטבעות 9. תת הכרה - 9 חרבות 10. בית השואל - 2 חרבות

צוף3

New member
לביאה יקרה ../images/Emo24.gif

פריסות כלליות שכאלו ניתנות במסגרת ייעוץ אישי ולא במסגרת הפורום.

לפי הניתוח של עדי נראה שהתחום

הצולע הוא תחום המשפחה/זוגיות. תוכלי בבקשה להפנות אותי לפריסה מתאימה, אותה תוכלו לפרש?

צ ל י ל 8

New member
אם נאמר ע"י מנהלת הפורום ש..

הפריסה נועדה לייעוץ אישי, אין מה להוסיף עליה. מצטערת!!!!

לא התכוונתי לפריסה הזאת!

ביקשתי להפנות אותי לפריסה או לחילופין לעזור לי לנסח שאלה לגבי נושא הזוגיות.

צ ל י ל 8

New member
האם יש נושא ספציפי

שהיית רוצה להתייעץ עליו? אמנם עדי כתבה שלדעתה יש בעיה בזוגיות, אך האם את באמת חושבת כך? אם כן, תני רקע, מה הבעיה ומה היית רוצה לדעת ונעזור לך באהבה.

צוף3

New member
הי שוב, לביאה

הפריסה הראשונית שהעלת היא פריסה כללית. כפי שהוסבר לא מפרשים פריסות כלליות במסגרת הפורום. יעל נתנה לך פרשנות חלקית ביותר וממנה הסקת שהתחום הבעייתי הינו תחום הזוגיות. כדי לוודא שזהו אכן התחום הבעייתי עלינו לפרש את הפריסה הראשונית שלך, ושוב אנו חוזרים לנקודת המוצא. בואי נפתח דף חדש
אם יש לך שאלה ספציפית שעליה את מעוניינת לבצע פריסה את מוזמנת לשתף אותנו ולתת את הרקע לבעיה, בין אם מדובר בתחום הכלכלי, הזוגי או כל תחום אחר המציק לך. לא הייתי ממהרת במקומך להסיק שהתחום הזוגי הוא הבעייתי דווקא :)

צוף3

New member
אופסיייי לא הבנתי אותך נכון...

חשבתי בטעות שאת מתכוונת שנעזור בתחום האהבה. ואז זה כזה נשמע מצחיק כאילו, כזה, דה

צ ל י ל 8

New member
זה כמו משהו בסגנון..

"מחזירות אהבות קודמות, מטילות כישופי עין הרע, מסלקות כישופים ומכינות שיקויים" מה דעתך?

עדי בת 20

New member
לפי דעתי

בחשיבה שלך- את חושבת שאת צריכה להיאבק, אולי להתחרות על מעמדך לגבי תחום מסויים, מאבק לא מתוך קושי רב אלא תחרות ספורטיבית.. בתפקוד היום יומי- את יותר מעניקה ממקבלת חזרה.. מפריע לך- משהו בממשפחה...או הבעל...או המסגרת המשפחתית..משהו מפה מפריע מה עוזר- את לא נותנת לעצמך להפגע...שמה חסימות מה חוסם- יש עלייך המון עומס...קשה לך..המון דברים באחריותך ואת קורסת תחת העומס.. את רואה את השגייך שזה מגיע לך...יודעת מה את שווה. זוגיות-סוחטת אותך, קשה לך, עומס בלב, לב לא חופשי ונקי. עבודה- את עצמאית? כי ככה נראה.. בכלליות טוב לך, אבל יש משהו שמפריע לזה להיות מושלם. תת הכרה- את נורא נורא דואגת... הבית שלך- יש קונפליקט לגבי העניין. זה בקצרה ובתמציתיות..

למעלה