פעם שניה....

faith2

New member
פעם שניה....

מה דעתכם על פגישת צאט?....יש לנו חדר ל"בית שמש והסביבה
"... אז ייייאלההההההה.....תתחילו לשרשר....

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

אנו רוצה.....!!

רק חבל שאני לא יכולה ממי..... אני לא גרה בבית שמש..אם שכחת............. איך אני יגיע....... אני באה לבית שמש פעם בכמה שבועות...יכול להיות אני יגיע השבוע..אולי אל תתפסי אותי במילה..ביום שישי..אבל גם זה בכלל לא בטוח..

הבנתי אותך ממי....

חשבתי התכוונת למשהו אחר בכלל...פגישה של ממש.... אם זה כך...סבבה...!! לא יודעת למה..אבל היה לי בראש תמי דפגישה יענו של כולם...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אך.............כמה בלונדינית אני לפעמים יכולה להיות...חחחחחחח

שעומז

New member
רותם ואללה אחותי אחלה רעיון!!!../images/Emo39.gif

אבל מה נשמע רותם? מזמן לא דיברנו! מה איתך אחותי?! עדיין לומדת עם סיגלית "מלכת היופי?" שיהיה לך יום נעים ומקסים מיכל

faith2

New member
חחח...כן היא עדייין בשייבר

*שיעול* לעזזאל *שיעול*
חחח...אז סגרו מיכל ועינת...אתן באות???...חיופי טופי!!!! אנשים תאשרו!!!!.......קדימה בואו בהמוניכם!!!!!!! נ.ב עינת, לפעמים הבלונדיניות בכולנו פורצת

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

שעומז

New member
אחותי גם את משתעלת?!

ואי גם אני חבל לך על הזמן אבל זה בגלל שהייתי עם חום שבוע שעבר איזה עצבון!!!! *שיעול* *שיעול* רגע אבל לאיפה לבוא? לצאט של בית שמש והסביבה? לא בטוח ממי שלי יכול להיות שיש לי משהו אחר לעשות... נראה כבר... ולגבי עינת, רותמקה הילדה אשכרה בלונדינית... וטבעי, לא צבוע!!! היא יצאה בלונדינית עם עיניים כחולות אני יצאתי מתולתלת עם עיניים חומות, איפה הצדק?! יום נעים ומקסים מיכל

שעומז

New member
מה הפירוש?!

האם אתה רומז שאני טיפשה?! אשמח לתשובה! יום מקסים ונעים מיכל

Amir 19

New member
לא אני אמרתי שאת טיפשה....

כשרותם רשמה *שיעול לעזאזל שיעול* או משהו כזה, אז זה לא בגלל שהיא חולה... את לא מכירה שנגיד רוצים להגיד משהו ושלא יהיה בגלוי, אז עושים כאילו בשיעול כזה... טוב זה מסובך להסביר..

שעומז

New member
אההההההההההההההההההההה../images/Emo39.gif

עכשיו הבנתי!!!!! אבל זה נשמע אחרת כשכותבים, ואללה באמת לא שמתי לב שהיא התכוונה לזה... אולי זה בגלל שאני עייפה עכשיו... איזה בלונדיניות... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יום נעים ומקסים מיכל

למעלה