פעם

מיטללל

New member
פעם

יצאתם עם מישהו וידעתם שהוא רוצה אתכם הרבה יותר משאתם אותו? ואני לא מדברת על "פחות", כי הרבה פעמים קורה שצד אחד יותר רוצה או אוהב מהצד השני. אני מדברת על ממש. שידעתם שהוא כבר אוהב ונקשר אליכם ריגשית והייתם איתו משיקולים של "אין כוח להיות לבד וגם דיי כיף". מה דעתכם על זה? (אני כותבת את זה כי עכשיו ידיד שלי עושה משהו דומה. הוא בצבא. וכדי שהוא יקבל מה שהוא רוצה בימי שישבת הוא נשאר בקשר עם מישהי כבר כמעט חצי שנה. (ואין לו ממש רגשות או אפילו חיבה כלפיה) בעוד היא מאוהבות בו קשות)

apl

New member
וואו מקרה מורכב מה שכתבת

לי זה לא קרה אבל אם אתייחס ספציפית למקרה שכתבת על הבחור ו"ידידה" שלו אז קודם אשאל אם במהלך הקשר שלהם היא חשפה בפניו את מה שהיא מרגישה וחושבת? חברה שלי מהכיתה(ממש לא חברות טובות או משו כזה) יוצאת עם מישו כבר כמה חודשים טובים והם עדיין לא מוגדרים כחברים.נכון לעכשו הם ידידים טובים שנהנים אחד מחברתו של האחר.. הוא מאוהב בה(אני מכירה אותו אז הבנתי שיש לו רגשות כלפיה ולה כנראה אין כי הוא מחכה לצעד הזה שלה...שמי יודע אם יגיע). אז ידיד שלך או שהוא בן זו*ה רציני,או שהיא עיוורת מאהבה(אני יוצאת מנקודת הנחה שאחרי חצי שנה של קשר חד צדדי שכזה,היא כבר לא מאוהבת בו אלא אוהבת אותו..)ולא מרגישה שמנצלים אותה.. נ.ב:הוא בכול מקרה יוצא בן-זו*ה..

dreamgirl000

New member
כןןןןן אבל בדיוק כשגיליתי ../images/Emo186.gif

שהוא לא מה שאני רוצה וגיליתי אחרי כמעט שנה וכמעט זרקתי אותו בלית ברירה ובבכי אבל בדיוק לפניי שבאתי לומר לו שאני לא רוצה.... הוא אמר לי "תראי כמה זמן אנחנו כבר בייחד, את לא יודעת מה ייקרה שיישאלו אותי מה איתך, ואני אדע שאת לא איתי,.........אני לא אדע מה לעשות...."...ואז הוא כבר תיכנן משהו.כשיימלאו לנמו שנה בייחד....... ואז כבר לא יכלתי להיפרד ממנו....אין לך מושג איזה משבר עבר עליי.....הייתי בפול דיכאון...אבל זה עבר לי למען ה' ......

היה-

הצעה שלי אליך- קחי את ידיד שלך, תני לו 2 סטירות, תסבירי לו שהוא לא בסדר ותגידי לו שכדאי שירגע... ממש לא נעים שמישהו מנצל אותך...

ilana4ka

New member
../images/Emo45.gifצודק מאד אחי

זה הכי שיט בעולם. מה זה הניצול המגעיל הזה? שימצא לו איזה סטוף וזה הכל. למה לנצל את הרגשות של הבחורה ההיא?

jessy19

New member
לא קרה אבל...

לדעתי מה שהידיד שלך עושה זה ניצול וזה דבר מגעיל לדעתי...

HyPeR SoNiC

New member
איזה מגעיל!!

מי מנצל ככה בחורה? מסכנה, היא בטח חושבת שיש לו משהו אליה גם.....

מיטללל

New member
בסדר

הוא מודע למה שאני חושבת. אבל אני לא השופטת של החברים שלי (הפסקתי עם זה מתישהו) הוא חרא. ומגעיל. ומתנהג לא יפה בכלל. והיא מסכנה. והוא חרא. זו לא הייתה השאלה:) ספרו על הניסיון שלכם. (הוא לא חייב להיות כזה קיצוני)

ס22ית

New member
כן ..אבל רק כשהייתי יותר צעירה../images/Emo9.gif

היום אני ממש לא עושה דברים כאלו... לדעתי, לא יפה לנצל רגשות של אנשים אבל אם יש טיפה סיכוי שמשהו יתפתח אצל הצד האדיש יותר, אז בהחלט כדאי להמשיך כי אולי עם הזמן זה יתפתח.

למעלה