כל ההתחלות קשות . . .
היום יצא לי לערוך ממש חפירות ארכיאולוגיות על המדף שבסופן מצאתי תמונות של עבודות הראשונות שלי ובעצם המון עבודות מהתקופה הראשונה שלי , התקופה בואו נגיד "הלימודית" שלי , ולא , זאת לא היתה תקופה ממש קצרה , המון , המון סקיצות ולא מעט נסיונות על הקיר , בזמן שעשיתי אותם הייתי ממש משוכנע שהם כ"כ מעולים וזה באמת נתן לי דחיפה קדימה , תמריץ להמשיך וללמוד , להתקדם , עכשיו כשאני מסתכל עליהם אני רואה משהו שונה , רואה כמה היתי גרוע בהתחלה וכך זה תמיד ככל שאתה עולה רמה אתה רואה את הרמה הקודמת כממש גרועה וביקורת עצמית פה חשובה ביותר . . . העיקר שלא תתאכזב , נכון אתה רק מתחיל , עוד אין לך יד יציבה אבל עם הזמן זה יבוא , אם תעבוד על עצמך . . . וכן , זה לא קל להעתיק מהסקיצה אבל גם זה יבוא . . . ומה רצית מספריי עם קאפים סטנדרטיים בדיוק ? שהוא יעבוד בעובי שונה ? מתישהו תגלה את עולם הראשים המתחלפים לספריי ואז עולם חדש לגמרי יפתח לפניך , עולם מלא , מפוצץ באפשרויות . . . איזה צבעים ? אני ממליץ על KRYLON אבל בשביל ההתחלה תוכל להסתפק בכל צבע לדעתי כי אתה חייב ללמוד ולהתנסות , אני ניסיתי המון צבעים , כמעט כל סוג שיש בארץ מהמסריח ביותר ועד הספריים הגראפיים המיוחדים (הטובים ביותר בארץ) שעולים 60 שקל אחד . . . אז פשוט תנסה , בהתחלה מה שטוב זה מה שזול , זה בטוח . . . (סליחה אם זיינתי את השכל יותר מדי , לפעמים אני מחרבש יותר מדי , אל תשימו לב) MAKE