פעם2....

shuiit

New member
פעם2....

עשינו גראפיטי פעם שניה על הקיר ןיצא ממש קקה יחסית לסקצים על הדף!!!! הצבעים של הספריי עבים מדי למסגרות ודקים מדי למילוי!!!הלפ!!! לכולם הלך כל כך קקה בהתחלה? ועל איזה צבעים אתם ממליצים? (מהארץ....)

Smartaman

New member
מה לעשות

אל תחשוב שעל הפעם ראשונה שניה ילך לך מדוייק ככל שתפציץ יותר ככה המיומנות שלך תגדל, בהצלחה

Make

New member
כל ההתחלות קשות . . .

היום יצא לי לערוך ממש חפירות ארכיאולוגיות על המדף שבסופן מצאתי תמונות של עבודות הראשונות שלי ובעצם המון עבודות מהתקופה הראשונה שלי , התקופה בואו נגיד "הלימודית" שלי , ולא , זאת לא היתה תקופה ממש קצרה , המון , המון סקיצות ולא מעט נסיונות על הקיר , בזמן שעשיתי אותם הייתי ממש משוכנע שהם כ"כ מעולים וזה באמת נתן לי דחיפה קדימה , תמריץ להמשיך וללמוד , להתקדם , עכשיו כשאני מסתכל עליהם אני רואה משהו שונה , רואה כמה היתי גרוע בהתחלה וכך זה תמיד ככל שאתה עולה רמה אתה רואה את הרמה הקודמת כממש גרועה וביקורת עצמית פה חשובה ביותר . . . העיקר שלא תתאכזב , נכון אתה רק מתחיל , עוד אין לך יד יציבה אבל עם הזמן זה יבוא , אם תעבוד על עצמך . . . וכן , זה לא קל להעתיק מהסקיצה אבל גם זה יבוא . . . ומה רצית מספריי עם קאפים סטנדרטיים בדיוק ? שהוא יעבוד בעובי שונה ? מתישהו תגלה את עולם הראשים המתחלפים לספריי ואז עולם חדש לגמרי יפתח לפניך , עולם מלא , מפוצץ באפשרויות . . . איזה צבעים ? אני ממליץ על KRYLON אבל בשביל ההתחלה תוכל להסתפק בכל צבע לדעתי כי אתה חייב ללמוד ולהתנסות , אני ניסיתי המון צבעים , כמעט כל סוג שיש בארץ מהמסריח ביותר ועד הספריים הגראפיים המיוחדים (הטובים ביותר בארץ) שעולים 60 שקל אחד . . . אז פשוט תנסה , בהתחלה מה שטוב זה מה שזול , זה בטוח . . . (סליחה אם זיינתי את השכל יותר מדי , לפעמים אני מחרבש יותר מדי , אל תשימו לב) MAKE

למעלה