פעמון לדלת, אלחוטי עם סוללות

evike

Well-known member
מנהל
עברנו לגור בשכירות זמנית (בשל תמ"א). לא שומעים את צילצול הפעמון או את הדפיקות בדלת כשנמצאים בחדר המרוחק מדלת הכניסה. מצאתי ברשת פעמון אלחוטי עם סוללות, למשל את הפעמון של אומגה. לא גדול, לא יקר. מישהו מכיר את זה שבקישור (מיקרי, יש בזול יותר) , או פעמון אחר?
תודה, וחג שבועות שקט ורגוע.

GoldenEyes

Well-known member
עברנו לגור בשכירות זמנית (בשל תמ"א). לא שומעים את צילצול הפעמון או את הדפיקות בדלת כשנמצאים בחדר המרוחק מדלת הכניסה. מצאתי ברשת פעמון אלחוטי עם סוללות, למשל את הפעמון של אומגה. לא גדול, לא יקר. מישהו מכיר את זה שבקישור (מיקרי, יש בזול יותר) , או פעמון אחר?
לא מכיר את הספציפי הזה
היה לי בעבר , ותמיד סבלתי מזה שברגע הקריטי זה לא עובד כי נגמרו הסוללות. פעם בלחצן ופעם בפעמון
קניתי פעמון נורמלי שמחובר לחשמל והתקנתי במקום זה שהיה מעל הדלת.
גם כשהדירה בשכירות , את יכולה להתקין פעמון משלך , ולהסיר כשתעזבו

evike

Well-known member
מנהל
תודה. אין לי בעיה לקנות פעמון, רק שדווקא החדר בו אני נמצאת הרבה נמצא בקצה הבית, אין שום סיכוי לשמוע שם פעמון רגיל.

trilliane

Well-known member
מנהל
היה לנו פעם פעמון אלחוטי בדירה שכורה. אין לי מושג מה, המשכיר התקין. עבד סבבה והיה נוח.

למעלה