"פעמיים מסיקה"

NaniBani

New member
תודה!! ../images/Emo13.gif

איזה קטע.. אני כל הזמן חושבת שזה יהיה מדהים ומוצלח אם מירי תייצג אותנו באירווזיון! וגם היא פשוט הייתה מהממת בהריון (ותמיד הייתה מהממת), אוף אני מתגעגעת

veredmp

New member
../images/Emo51.gif

זה ממש נחמד שכל שנה מדברים על מירי בתור אחת הפייבוריטים לאירוויזיון. מעניין אם זה משהו שהיא באמת רוצה......

I מ י ר ב I

New member
בטח לא תאמינו לי..

אבל אני הייתי שולחת את משה פרץ.הוא ירים אותם שם לשמיים..

אני אומר-אל תכחו את הכתבה ברצינות...כי כותב

הכתבה הוא מור לוי..מנהל פורום אירוויזיון...קיום הכתבה זה רק לתת "רעיון" לרשות השידור..אני די משוכנע שמאיה,מירי,והפורייקט מתי שהו ייצגו אותנו....השאר לא נראה לי.... ואגב..זה אני שי..חחח שיניתי ת'ניק...ונראה לי שזו הפעם האחרונה..חאלס....

veredmp

New member
תתחדש על הניק

סוף סוף לא תצטרך להחליף כל שנה
ואני שמחה שמנהל פורום אירוויזיון חושב שהוא צריך לתת רעיונות לרשות השידור. לדעתי הם מסתדרים יפה מאוד בעצמם

כן....זה בעבר נחל הצלחה....מור כתב מס'

כתבות...והרשות באמת קראה והשכילה....אני חותם לכם שעד שנת 2015 מירי תייצג אותנו...אבל לצערי הרב...אני חושב שהיא תעשה את הצעד הזה רק שהקריריה שלה תדעך..וזה לא יקרה בקרוב...מירי בטופ שלה..האירוויזיון..לפחות כעת..כישלון יכול להוריד אותה למטה....איפה השנים שבו היינו כל שנה שולחים אמנים שמצליחים,או עושים קדמים עם אמנים מהשורה הראשונה..עכשיו מקבלים רק זמרים מצוינים אך שיכוחים כמו אחינועם ניני,וכמו כל מיני....השכילו והביאו את הראל..אני בטוח שגם שנה הבאה ישכילו ויביאו אמן מדהים...בלי שום קשר למקום שנגיע..אני גאה בשיר ששלחנו...עפ"י ההתרגשות והמיקום המאכזב של הראל...קיצר...פורום מירי שיי...ששש

Music4Life

New member
או סופסוף תפוז מאשר לי להגיב!!../images/Emo46.gif

מעצבן שכמוהו!!!
ניסיתי בטירוף להגיב מקודם אבל לאאא, הוא חסם אותי או משהו ..לא נתן לי להגיב והשתגעתי על זה איזה שעה ... סופסוף הדבר נפתר. בכל אופן רציתי לומר תודה רבה על הכתובת וכל הדברים
זה היה כיף לקרא, לצפות ...טוב לראות שיש עליה כתבות ועניינים . אישית, אני לא מבינה למה היא לא נבחרה להיות עד עככשיו בארוייויזיון, זה נראה לי בחירה טבעית ומובנת מאליו. מי יודע אם היא מעונינת..אישית קשה לי לראות למה לא - זה כבוד גדול לייצג את הארץ שלה ואני יודעת שהיא תהיה גאה ומאושרת לעשות את זה
, אמן שהיא תבחר הפעם! אין בחירה יותר מושלמת ומתאימה ....הראל סקעת? ממש ממש לא ...גם שירי מימון לא , למרות שעשתה עבודה טובה, מירי הרבה יותר ייצוגית מהם ומצליחה.

I מ י ר ב I

New member
הראל סקעת לא יצוגי?

הוא הזמר הכי טוב בארץ. אפשר לאהוב ואפשר שלא כמובן,אבל אין ספק שהגיע לו.

Music4Life

New member
טוב..לי הוא לא עושה את זה אישית .

סתם זמר עם קול יפה ...לא מרגש אותי ...

למעלה