פענוח בדיקה לקראת החזרת מוקפאים

Caitriona

New member
פענוח בדיקה לקראת החזרת מוקפאים

אהלן, אולי תוכלו לעזור לי ולומר אם זה סביר (רופאים וטכנאיות כל כך קמצנים במילים לפעמים...) ואת מחזורי המוקפאים אף פעם לא הבנתי.
יום 13, מחזור מוקפאים, לוקחת כדור פרוגינובה פעמיים ביום כעשרה ימים.
באולטרסאונד- רירית 9 מ"מ
בדיקות דם- e2=449
Progesterone= 1.8

חייבת לציין שמיום שישי בלילה יש מעט הפרשות בגוון חום. נראה כמו דם ישן או משהו. אבל זה ממש קצת, לא יודעת מאיפה זה בא ולמה זה קשור. במחזורים רגילים (ללא טיפולים הכוונה) אין לי כזה דבר.
מה זה אומר?

anguly

New member
הרירית יפה

אבל הE2 קצת נמוך עדיין.
מה ההנחיות שקיבלת?

Caitriona

New member
הרופא שלי העלה את המינון של הפרוגינובה

לשלוש פעמים ביום. זה המינון הרגיל אבל ביקשתי בכוונה בהתחלה מינון נמוך- גם כי אין אצלי שום בעיה ובלי פרוגינובה רמת ההורמונים שלי והרירית טובה, וגם בגלל שלאחר תקופה עם הגלולות האלו נכנסתי לדיכאון ורק כשהפסקתי שבתי לעצמי. החלטתי בסבב הזה לתת שוב את מרב התנאים לעוברים, ואם לא ייקלט אז נלך על סבב טבעי. בנתיים התחלתי לקחת שוב את האוטרוגסטן- 600 מ"ג. יחד עם הפרוגינובה אני בקושי זזה מהמיטה. שונאת כלכך את השילוב הזה!!!
אתמול הייתה החזרת מוקפאים "מושלמים" לדברי המעבדה. האמת שראיתי את הדו"ח והם אכן מוצלחים. אבל גם בסרט הזה כבר הייתי... בקיצור, שני עוברים- שמונה תאים שלמים ויפים ששרדו הפשרה.
עכשיו נותר לחכות. מה שבעיקר ביאס אותי אתמול זה שהייתי ממש אדישה/מדוכאת בהחזרה. לא הצלחתי להיאחז בשום שביב של תקווה. ממש על אוטומט. זה מבאס אותי שהגעתי למצב הזה. הרופא שלי עדיין חושב שאין סיבה להתייאש וממש ניסה לעודד אותי.
לא יודעת כבר מה לחשוב.
יותר מטריד אותי מתי ללכת לשחות. אני יודעת שאחרי החזרת מוקפאים אין בעיה לחזור לפעילות, ובטח שאין בעיה עם שחייה, אבל הפחד שאני אפגע בהיקלטות בעיקר משתק אותי. חשבתי להמתין עד יום שני- אם הם לא ייקלטו עד אז זה ממילא יהיה אבוד. אולי אני אשבר ואלך לשחות מחר. לא יודעת. בנתיים מנסה לצאת מהבאסה הכללית ולנסות לעבוד. זו הבעיה בלעבוד מהבית- מאוד קשה לברוח מהטיפולים והשפעתם...

anguly

New member
נשמע מבטיח

עוברים יפים ששורדים הפשרה.
לגבי השחיה בשבל ההרגשה שלך את יכולה לחכות ליום שני, למרות שלא נראה לי הכרחי.
שיהיה בהצלחה

למעלה