פענוח פריסה ממוחשבת

פענוח פריסה ממוחשבת

ערב טוב, ערכתי פריסה קלטית ממוחשבת באתר של אורי רז כשהשאלה ששאלתי היתה האם צפויה לי מערכת זוגית בשנה הקרובה. התשובה שקבלתי הינה: 10-שתי חרבות 4-ירח 9-קיסרית 6-יום הדין 1-הכוהנת הגדולה 5-אביר המוטות 8-כוכב 2-תשעה מטבעות 7-שני גביעים 3-מרכבה אשמח לכל התייחסות, תודה מראש

Femdom

New member
פירוש של כמה קלפים.

קלף שתי חרבות הוא לא קלף חיובי ובעניינים רומנטיים הוא מתאר מצב שהאדם לכוד במערכת יחסים, שהוא צופה את התמוטטותה. לפירוש שלו בתור קלף הסיכום יש שתי אפשרויות שתלויות בקלפי העתיד, אני לא יפרט על זה כאן. קלף הירח הוא קלף שלילי שבתחום הרומנטי מתאר משבר נפשי קשה, וכשהקלף הרביעי(קלף ההווה) בפריסה הקלטית הוא קלף הירח הפירוש הוא חרדות שקשורות למערכת יחסים רומנטית, אם בגלל פרידה או כל סיבה אחרת. קל, הקיסרית הוא קלף חיובי אבל כשהוא מופיע בתור הקלף התשיעי בפריסה הקלטית (קלף שמשקף את חששות השואל), הוא רומז כי השואל חושש ממשהו שקשור לפריון ובהולדה.

צוף3

New member
Femdom יקר.

יש לי מספר תובנות לגבי הפרשנות שהבאת כאן: ראשית כל, כאשר אדם שואל במסגרת הפורום מה הפוטנציאל הצפוי לי ואתה מתנדב לספק בעבורו את התשובה, אין מקום למשפט כמו: "לפירוש שלו בתור קלף הסיכום יש שתי אפשרויות שתלויות בקלפי העתיד, אני לא יפרט על זה כאן". כאן בדיוק זהו המקום, ופירוש הקלפים הללו מהווים חלק לשאלה. אם לא כאן, אז היכן? הלא בדיוק לכאן נשלחה הפריסה. פרשנות לפריסה אינה נעשית ע"י פירוש כל קלף בנפרד, אלא יש לראות את כל הקלפים כמכלול ולהסיק מהתמונה המצטיירת מצב מסוים בעבר, מגבלות וקשיים בהווה שמביאים למצב הנוכחי ופוטנציאל צפוי. לא מומלץ לכתוב: קלף x חיובי כי... או קלף y שלילי כי... אלא להראות את הדרך לאור המשתמעת מהפריסה. להצביע על הנקודות הבעייתיות העולות מהפריסה ועל האפשרויות לפתרון ולהליכה בדרך מוארת יותר, שמעלים הקלפים לשואל. קלף מספר 9 בפריסה קלטית יכול לשקף חששות אולם בהתאם לקלפי הפריסה יכול גם לשקף רצונות או מאווים חזקים שהשואל רוצה אולם מתקשה לממשם. לא נכון לקבוע שקלף הקיסרית מייצג חשש "ממשהו שקשור מפיריון והולדה". הצגת הדברים באופן שכזה היא מבלבלת ולא נותנת שום מענה. אתה מוזמן להצטרף אלינו בשמחה וללמוד מהפרשנויות הניתנות כאן כיצד מנסחים ומפרשים באופן שנותן תשובה מקיפה ונהירה. אני מקווה כי התייחסותי העניינית אינה פוגעת בך, אחת ממטרותיו של הפורום הוא לדון בפירושי הפריסות הניתנות על מנת להפיק לימוד משותף ומפרה.

Femdom

New member
הסיבה שפירשתי כמו שפירשתי

היא שאני לא מכיר את הבן אדם ששאל את השאלה ולא יודע שום דבר על מערכת היחסים או עליו, לכן העדפתי לתת פירוט של כל קלף בנפרד מאשר לנסות לתת פירוש אחד לכל הפריסה. בכל אופן, הסבר כזה יעיל באותה המידה מכיוון שהשואל יכול לחבר את החתיכות של הפזאל בעצמו.

צוף3

New member
אני חולקת עליך.

קרא שוב את הפירוש שלך ותראה לבד, שהשואלת לא קיבלה מהפירוש שלך מענה לשאלתה או את האפשרות לחבר את הפאזל בעצמה. אנו לא מכירים את הפונים אלינו, וגם בייעוץ אישי בדרך כלל אין רקע על השואל. אנחנו גם לא צריכים להכיר - לשם כך עושים פריסה ומהפריסה עולים הפרטים הרלוונטיים על הבן אדם. זו מהות הקלפים.

צ ל י ל 8

New member
פרשנותי ../images/Emo25.gif

1. הכהנת הגדולה 2. 9 מטבעות 3. מרכבה 4. הירח 5. אביר המטות 6. יום הדין 7. 2 גביעים 8. הכוכב 9. הקיסרית 10. 2 חרבות הכהנת שפותחת את הפריסה יכולה להעיד או על דברים שלא ברור כעת שהם עומדים לטובתך, או להעיד את אינטואיציה טובה שתעמוד לצידך כאשר תצטרכי אותה. מה שעומד נגדך זו העובדה שאת כבר התרגלת להיות לבד, והלבד לא ממש "מפחיד" אותך. העבר שלך עומד בסימן רצונות מנוגדים של רצון ורגש. מבחינת הזוגיות, את לא תמיד יודעת כיצד לנהוג - עם הרגש שמנחה אותך לעשות דבר מה, או עם השכל שמנחה אותך אולי לעשות דבר מנוגד. יש לך כל הזמן את ההתלבטות בים דברים. היום את לא במצב טוב כ"כ עם עצמך. את חוששת שלא תהיי מסוגלת למצוא בן זוג. מלבד זאת, הירח אף הוא מעיד על אינטואיציה טובה כמו הכהנת שעומדת לצידך! אני חושבת שאולי בחצי שנה הבאה את כן תכירי אולי מישהו שיצליח להלהיב אותך, ובצי שנה האחרונה את תגיעי למסקנות שייתכן וישנו את חייך. את תגיעי להבנות בנוגע לעצמך ובנוגע לזוגיות בכלל-ואני מתכוונת כאן לטובה. בגדול את מסוגלת לקיים יחסי זוגיות טובים והרמוניים. אם אני לוקחת בחשבון את קלף הכוכב כקלף שמייצג את בן הזוג העתידי, הרי שהוא יהיה בבחינת התגשמות משאלות. הקיסרית מראה את הרצון שלך להתמסד ולהיות במסגרת משפחתית, אבל גם את הפחד שלך מאותו דבר בדיוק. קלף הסיכום מראה על עצימת עיניים מבחינתך. למרות שאת רוצה לקיים זוגיות, את יושבת בעיניים סגורות, ולא רוצה להחליט מה את עושה בחייך הלאה. את נמנעת מהחליט לכאן או לכאן. מקווה שיהיה לך רק טוב

צוף3

New member
מסכימה עם צליל ../images/Emo141.gif

ומוסיפה - 2 החרבות כקלף הסיכום מעיד על כך שאת בוחרת כרגע לא לקדם את עצמך הלאה. מאחר וזו בחירה שלך ולא משהו מודחק יש בידייך את הכוח לשינוי.

תודה

אני רוצה להודות לכל מי שהתייחס לשאלתי. אני מודה לך צוף והייתי שמחה לשמוע את הניתוח שלך, אלא אם כן הוא זהה לניתוח של צליל8 איתו מאוד הזדהתי. שוב תודה

למעלה