Femdom יקר.
יש לי מספר תובנות לגבי הפרשנות שהבאת כאן: ראשית כל, כאשר אדם שואל במסגרת הפורום מה הפוטנציאל הצפוי לי ואתה מתנדב לספק בעבורו את התשובה, אין מקום למשפט כמו: "לפירוש שלו בתור קלף הסיכום יש שתי אפשרויות שתלויות בקלפי העתיד, אני לא יפרט על זה כאן". כאן בדיוק זהו המקום, ופירוש הקלפים הללו מהווים חלק לשאלה. אם לא כאן, אז היכן? הלא בדיוק לכאן נשלחה הפריסה. פרשנות לפריסה אינה נעשית ע"י פירוש כל קלף בנפרד, אלא יש לראות את כל הקלפים כמכלול ולהסיק מהתמונה המצטיירת מצב מסוים בעבר, מגבלות וקשיים בהווה שמביאים למצב הנוכחי ופוטנציאל צפוי. לא מומלץ לכתוב: קלף x חיובי כי... או קלף y שלילי כי... אלא להראות את הדרך לאור המשתמעת מהפריסה. להצביע על הנקודות הבעייתיות העולות מהפריסה ועל האפשרויות לפתרון ולהליכה בדרך מוארת יותר, שמעלים הקלפים לשואל. קלף מספר 9 בפריסה קלטית יכול לשקף חששות אולם בהתאם לקלפי הפריסה יכול גם לשקף רצונות או מאווים חזקים שהשואל רוצה אולם מתקשה לממשם. לא נכון לקבוע שקלף הקיסרית מייצג חשש "ממשהו שקשור מפיריון והולדה". הצגת הדברים באופן שכזה היא מבלבלת ולא נותנת שום מענה. אתה מוזמן להצטרף אלינו בשמחה וללמוד מהפרשנויות הניתנות כאן כיצד מנסחים ומפרשים באופן שנותן תשובה מקיפה ונהירה. אני מקווה כי התייחסותי העניינית אינה פוגעת בך, אחת ממטרותיו של הפורום הוא לדון בפירושי הפריסות הניתנות על מנת להפיק לימוד משותף ומפרה.