פערים בין גברים לנשים באתרי הכרויות

פערים בין גברים לנשים באתרי הכרויות

שלום,רציתי להעלות סוגיה מעניינת,שאהיה מעוניין לשמוע מה גברים בעיקר אומרים עליה. נרשמתי לפני כשבועיים לאתר ההכרויות ''אוקיופד'' ושמתי לב שבממוצע על כל 100 פניות,אולי אני מקבל בחזרה הודעה 1-2,והמראה שלי הוא ממוצע בסה''כ,לא חתיך אך גם אני לא נראה רע. גם שמעתי בלא מעט מקומות שכל בחורה באתר הכרויות ''מקבלת הודעות בקצב של מאג'',בעוד גבר בקושי מקבל הודעות. אולי באתרים אחרים המצב שונה,יש כאן גברים המזדהים עם המצב?.

ga26

Member
תשמע זה הכל עניין של היצע וביקוש

יש הרבה יותר גברים מנשים באתרים הללו ולכן "המחיר" עולה. אם אישה מקבלת באתר כזה 100 פניות ביום (אני לא חושב שאני מגזים) קשה לה מאוד לבחור והיא גם לא תענה לכולם.
האם אתה יכול להילחם בזה ולהכריח את ה"שוק" להיראות אחרת - לא
האם אתה יכול להילחם בזה ולהכריח את הנשים לענות לך תמיד - לא
תשחק את המשחק אם אתה כבר באתרים כאלה. תשתדל להיות בולט יותר בהודעות הראשונות, מעניין יותר, קצת חוש הומור. זה לא קל אבל אין הרבה מה לעשות. וכמובן תיזהר לא ישר להעלות נושאים שקשורים ישירות לסקס. כשאתה פונה אליה במינימום תתיחס למה שהיא כתבה בפרופיל ואל תיראה כמו מי שפונה באותו אופן לכולן. ותתאזר בסבלנות.
אגב מספיקה פעם אחת שמצליחה.
אני חושב שנשים יוכלו לספר לך שמרוב עצים הן לא רואות את היער ושקשה מאוד למצוא את הגבר הנורמלי מבין 100 הפניות ביום ש- 80% מהן מגברים שמחפשים רק סקס.

אמנם פנית לגברים :) אבל, בתור בחורה שדוקא עונה על כל ההודעות

שמקבלת, יכולה לשתף אותך שהמון, ממש המון גברים עונים בצורה מגעילה,
על התשובות המנומסות שלי על כך שאני לא בעניין.
אז אולי זו גם סיבה לכך שחלק לא עונות.
אני פיתחתי סוג של עור פיל בקטע הזה כי כן חשוב לי לענות למי שפנה אלי
אבל גם עור הפיל שלי לפעמים מזדעזעעעע מהחולניות, היצירתיות המעוותת, הרוע ועוד של חלק מהתשובות.
:) לפעמים אני חושבת שמסננת ראשונה צריכה להיות סירוב כי כשכבר עונים לי בהצלחה גם לך, או משהו אחר נעים זה כ"כ נדיר שאני מופתעת.

יכולה להעיד על עצמי כעל בעלת מראה ממוצע
ואיני מקבלת הרבה הודעות
אבל אולי זה גם כי איני גרה במרכז וכי אני בגיל מתקדם :).

בכל מקרה :) מציעה לך פחות להתעכב על הפערים בין גברים לנשים באתרי הכרויות כי גם אם יגידו לך כאן הגברים שאצלם כך או אחרת, המצב הנתון בו אתה נתקל הוא המצב.

לא יודעת מה אתה כותב בהודעות ומה כתוב אם בכלל בכרטיס שלך.
ממליצה לך בכרטיס לכתוב כמה מילים שיכולות לתת טעימה של מי אתה וכדאי שיגרמו לקוראת להסתקרן.
וכשאתה פונה אל מישהי, אל תעשה העתק הדבק של הודעה בנלית שברור שאתה משחזר, כתוב משהו שמתחבר למה שהיא כתבה עליה. נסה למצוא משהו נחמד שגרם לך לרצות להכיר אותה. (כתוב על משהו שהיא כתבה, אל תכתוב שהיא נראית טוב בעיניך :)).

היי

האמת שרוב הבנות לא רושמות כלום בכרטיס כך שלהן אני אכן שולח הודעה קבועה. לאלו שרושמות משהו בכרטיס אני משתדל להתייחס לנאמר בו ומראה שלא עשיתי רק ''העתק הדבק''. עכשיו אני בן 24 ומבין שאת בסביבות גיל 40 כך שמתאר לעצמי שהמונחים שונים. אני יגיד לך אגב יותר מזה,אפילו שלחתי הודעות לבחורות שלא נראות טוב וראיתי שאפילו הן מתעלמות,מחבר ששאלתי אישר ש ''ככה זה באתרי הכרויות'',אולי באמת אנסה להרחיב מעט את הכרטיס ולהוסיף תמונות שיהיה יותר מעניין.

:) "אפילו שלחתי הודעות לבחורות שלא נראות טוב" נשמע נורא

המונחים שונים? לא יודעת למה התכוונת :)
אבל בטוחה שצעירות מקבלות הרבה יותר הודעות הזויות ומטרידות ממני
כי כבר איני צעירה (הנה הצלחתי למצוא משהו חיובי לזקנתי).
קח בח-ן שאלי פונים גם כאלה שמבוגרים ממני ב20 שנה וצעירים ממני ב15 אז תאר לך מה הן עוברות
.
אם הן ניסו לענות להודעות הן בטח קיבלו גם פי כמה תשובות לא נעימות ממני, כך שזה רק מחזק את מה שכתבתי קודם, שיש מצב שהן לא מגיבות כדי לא לקבל מקלחת של גועל בתגובה.

nati6589884

New member
איזה טמטום זה לכתוב בגסות לבחורה.

זה ממש מגעיל אני באופן אישי לא יודע מה הולך באתרי הכריות. אבל אני לעולם לא הייתי חושב לפועל ככה. זה ממש נראה לי מפגר. ושנית אם אומרים לך אז - אז לא צריך למה לכלכך את הפה? מה אתה אידיוט?

lorbak

New member
הבנתי , פשוט סיקרן אותי איזה אנשים מעוותים יש שם

כי אני אישית לא נתקלתי בכאלה , כנראה בגלל שאני גבר..

למעלה