פער גילאים בזוגיות

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
פער גילאים בזוגיות

אני יכולה להבין פער של 10/15 שנה אבל יש המון זוגות שהבחורה בת 25 והגבר בן 50 ומעט מאד שומעים על אישה מבוגרת יותר ובן הזוג צעיר בן 25 למשל.
היום בערוץ 12 של קשת יש סדרה חדשה של מירי מסיקה על אהבה ופער גדול,אז השאלה האם תלוי אייך האישה נראת/הגבר?
האם יש פה היבט כלכלי מובהק.
גם צביקה פיק נשוי לאישה מאד צעירה,,עדיין יש לו זקפה או שבגיל מסויים מספיק לאונן על איזה עמוד וזהו
? או שהסקס פחות חשוב?

אני מוכן לענות על פי מיטב הבנתי

אבל אני רק רוצה לציין, שאני אומר את דבריי בפסקנות ובאופן נחרץ. לא אוהב ויכוחים צדקניים, ולא אוהב שמציינים בפניי מקרה חריג או שולי שכביכול מפריכים את דבריי.
הכלל הוא שנשים הן היפרגמיות, והן לעולם שואפות למישהו חזק מהן, מבוגר מהן, עשיר מהן, יפה מהן, בעל מעמד גבוה משלהן. זהו כלל תקף באופן נצחי, קבוע אוניברסאלי.
הסקס לא תמיד משחק תפקיד עיקרי במע' הזוגית, ולעתים הסקס משחק תפקיד שולי עד זניח בזוגיות, אם בכלל מישהו מחשיב את הסקס.
מי שאיננה מרוצה בחיי המין שלה, עשויה/ עלולה לבגוד בבן זוגה, או לאונן עם דילדו, לעתים מול מצלמות אינטרנט. אך ככל שיש פערים גדולים יותר בין השניים, כך היעדר סקס לכשעצמו, בעל ערך קטן יותר לעומת זוגות אחרים.

אני מבין את התמיהה שלך, וזו האחרונה נסבה על תכנים שנועדו לבלבל אותך, ומסתבר שהתכנים האלו אכן מבלבלים אותך ( תכני אינטרנט, עיתון לאישה וכיוב' ).
בדר"כ, נשים נשואות לא מחשיבות את הסקס כדבר חשוב בפני עצמו. זה רק אמצעי כדי להשיג את העניינים האחרים שיש להן בראש ( עניינים לא מיניים ).

אשתו של צביקה פיק לא תעזוב אותו, בטח שלא שהוא כבר כבר עם רגל אחת בעולם הבא. זו תהיה טעות כלכלית איומה ונוראית במיוחד. היעדר מוחלט של סקס ואף תפקוד לקוי בבית, כל אלו חייבים שלא לשבש את שיקול דעתה, מפני שהיא אישה, והיא רואה את סיכויי הרווח שלה לאחר מותו.
ככה זה...
ככה זה עם כל אישה.

יתכן שסקס משחק תפקיד משמעותי יותר בקשר שנסב על פערים קטנים במיוחד.
הכלל הוא שנשים שונאות שיוויון אמתי בכל קשר. הן מתעבות את בן זוגן ששווה להן, ובורחות מכל קשר שיווני אמתי.
קשר בעל פערים כמה שיותר גדולים ( לטובת הגבר כמובן ), הוא קשר שנותן לאישה ביטחון ותקווה לשגשוג כלכלי ועצמאות נשית בעתיד.
כמעט מיותר לציין, שקשר שבו הגבר ירד ממעמדו החברתי או נכסיו, זה קשר שהאישה איננה יכולה לסבול בשום אופן, למעט אם היא חסרת אפשרויות של ממש ( נכה, כעורה, מובטלת ) והיא תפעל לסיים קשר כזה בהקדם האפשרי.

זו לא אצבע מאשימה נגד נשים

זה שאני ביקורתי נגד נשים, זה לא אומר שאני מאשים אותן במשהו.
ככה זה...
מכל מקום, זה יוצר בלגאן בין גברים לבין נשים שהם מיניים. מפני שהדיבור החברתי החדש נסב על מילות המפתח "שיוויון מגדרי" ( פחחח ). ונשים שואפות לשיוויון מגדרי בכל תחום שמושך אותן, כך הן טוענות לפחות.
לצד השאיפה הזאת לשיוויון מגדרי, הן שואפות ל"אי שיוויון זוגי" ולפערים. ככל שיש פערים, כך יותר טוב לאישה.
אבל נשים לא מבינות שהגברים באמת הופכים ליותר ויותר שווים להן בכל תחום אפשרי. זה כבר לא בלוף... זה אמתי.
כך שהן לעתים מוצאות עצמן בקשר שיוויוני אמתי, וזה הדבר שהן שונאות יותר מהכל. במצב כזה, כל אי התאמה הופך לבעיה תהומית נטולת פיתרון. במצב כזה הפירוד בלתי נמנע.

gilflover

New member
אין על נשים בוגרות

כשהייתי בן 25 הייתה לי מערכת יחסים עם מישהי בת 43, ולאחריה מישהי בת 49.
והסקס היה משובח ומפעים ומרטיט ומדהים יותר מכל אחת בת גילי דאז...

עד שנמאס לה ממך

כי היא הרגישה מיאוס ביחס לקשר.
מיאוס מפני שהקשר היה "לא זה".
וזאת הייתה החלטה חד צדדית שלה, נגדך.
לא הייתה לך שום שליטה על המצב.

gilflover

New member
א. יכול להיות שזה מה שקרה לך

לא לי.
ב. לגיטימי - בכל זוגיות כמעט (אלא אם היא מסתיימת בנישואין) אחד מהצדדים מחליט לנתק את הקשר.
ואל תשלה את עצמך - ה"החלטנו ביחד" לרוב לא נכון, אלא רק מהווה ניסיון להרגיש טוב יותר. אחד מהצדדים הוא תמיד (!!!) זה שמחליט על סיום הקשר.

ובמקרה שלי - היה מעולההההה כל עוד היה...
עם כל הנשים המבוגרות ממני שהייתי עמן עד היום!!!

זה קרה גם לך

מפני שזהו טיבן של נשים.
הן לעולם חשות מיאוס ביחס לכל קשר זוגי, במיוחד כשמדובר בקשר הנסב על זיונים, או כשהן חזקות יותר ביחס לבן זוגן, או "יותר" בכל היבט אפשרי מכל סוג ( כמו גיל / סטטוס / עושר / מעמד / גובה פיזי וכו' ).
אתה אולי הרגשת שזה יכול להימשך לעד, אבל בת זוגתך לא הרגישה ככה והיא לא מסוגלת להרגיש ככה בכלל לאורך כל הדרך כולה, היא איננה מסוגלת להרגיש ככה.

gilflover

New member
אני לא מסכים עם ההכללה הגורפת והדי קנטרנית נגד נשים

שלא לומר "שונאת נשים".
זכותן של נשים לסיים קשר כשבא להן, וזכותם של גברים לעשות זאת גם כן.
במקרה שלי אני סיימתי קשר אחד, והאישה סיימה קשר אחר.
אני לא מאמין בהכללות על אופי רע/טוב של גברים או נשים, ועמך הסליחה.

דיבור על מאפיינים, איננו שנאה

ונשים עושות זאת ללא הרף ביחס לגברים.
גם אני אעשה כן, ללא שום גבולות.

gilflover

New member
לכתוב ש"זהו טיבן של נשים... לזנוח גברים באמצע כך פתאום וסתם"

זו כן הכללה גורפת שאינה מבוססת ומבטאת טינה כלפי הנשים.
זו לא אמירה מבוססת סטטיסטית או שנחקרה אקדמית או בכל דרך אחרת. זו הכללה שמתבססת על דוגמאות מחייך ותו לא.
כמו לומר ש"אתיופים אלימים" או "מרוקאים סכין" או "רומנים גנבים" או "רוסיות זונות".
אני לא אוהב הכללות כאלו.
בעיניי זה מיותר.

לא אמרתי את מה שציינת במרכאות

אתה מייחס לי שנאה שאני לא חש כלפי נשים.
נשים, שונות מאוד מגברים. זה משהו שאי אפשר לאמר על גזעים אחרים או תרבויות זרות.
ייחוס מאפיינים ביחס לנשים, איננו גזענות, אלא ( אולי ) מגדריות, אולי שוביניזם. אבל לא גזענות.
וזה מאוד מאוד חשוב לייחס לאישה את המאפיינים שלה, כדי לדעת תמיד מול מי אתה מתמודד.
אני מייחס לנשים מאפיינים אוניבסליים, תמידיים, נצחיים, בכל זמן ומקום.
&nbsp
זכותך לעצום עיניים.

gilflover

New member
אצטטך:

"...הכלל הוא שנשים שונאות שיוויון אמתי בכל קשר. הן מתעבות את בן זוגן ששווה להן, ובורחות מכל קשר שיווני אמתי.
קשר בעל פערים כמה שיותר גדולים ( לטובת הגבר כמובן ), הוא קשר שנותן לאישה ביטחון ותקווה לשגשוג כלכלי ועצמאות נשית בעתיד.
כמעט מיותר לציין, שקשר שבו הגבר ירד ממעמדו החברתי או נכסיו, זה קשר שהאישה איננה יכולה לסבול בשום אופן, למעט אם היא חסרת אפשרויות של ממש ( נכה, כעורה, מובטלת ) והיא תפעל לסיים קשר כזה בהקדם האפשרי...."
וגם
"...מפני שזהו טיבן של נשים.
הן לעולם חשות מיאוס ביחס לכל קשר זוגי, במיוחד כשמדובר בקשר הנסב על זיונים, או כשהן חזקות יותר ביחס לבן זוגן, או "יותר" בכל היבט אפשרי מכל סוג ( כמו גיל / סטטוס / עושר / מעמד / גובה פיזי וכו' ).
אתה אולי הרגשת שזה יכול להימשך לעד, אבל בת זוגתך לא הרגישה ככה והיא לא מסוגלת להרגיש ככה בכלל לאורך כל הדרך כולה, היא איננה מסוגלת להרגיש ככה."
&nbsp
אם זו לא הכללה שלילית על "טיבן" של נשים - אז איני יודע מהי הכללה שלילית.

אינך יודע מהי הכללה שלילית

ומכל מקום, לא ציינתי את דבריך ששמת במרכאות בפעם הראשונה.

זה מאוד חשוב להכיר נשים מראש

להגיע לקשר עם תפיסה מוקדמת, עם שיפוט מוקדם, עם דיעה מוקדמת.
אנחנו לא בבית משפט, ומותר גם לנו ( גברים ) לבוא לקשר עם דיעה מוקדמת על נשים ולהשית את אותה דיעה על האישה המסוימת, בין אם זה נוח לה או לא.
זה חשוב כדי לנבא את העתיד של הקשר.
לי אישית זה מאוד מאוד חשוב לנבא את עתיד הקשר עוד לפני שהתחיל.
&nbsp
נשים וגברים אינם דומים ואין ביניהם שום דימיון פנימי, בטח שלא בשיפוט היחסים הזוגיים.
זה לגיטימי וטוב לשפוט ולמדוד את האישה ללא גבולות, ללא מיצרים, ללא טאבו.
נשים הן היפרגאמיות.

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
אייך אפשר לנבא עתיד של קשר?

זה חשוב כדי לנבא את העתיד של הקשר." אתה כתבת ואייך בעצם?
אני מאמינה שכמו כל אישה או גבר חשוב לדעת עם מי אתה נפגש/יוצא ומן הסתם אם יש עניין.
אני מתרשמת שנפגעת מאד מקשר (ואם טעיתי מתנצלת)שהיה לך משום שמתוך דברייך יש המון מרירות ולכתוב את הדברים האלה על נשים ולהכליל מאד תמוהה בעיניי.
מכבדת את דעתך אבל ממש חולקת במיוחד על זה שנשים הן היפרגאמיות ככלל.
אני יכולה לכתוב על גבר מסויים,על כישלון ותסכול מקשר אבל לא להכליל את כל הגברים כי זה ממש עוול ולא נכון.

הכי קל לנבא עתיד של קשר

מפני שכל קשר מסתיים בכישלון.
קשרים שנמשכים כביכול בהצלחה, מסבים אומללות זה לזו.
לגבי נשים- שאלת על פערים, ועניתי לפי מיטב הבנתי. שזה בדיוק מה שנשים מחפשות ורוצות בתנאי שהגבר בעל היתרון ( ולא הפוך ).

ראש מיוחד1

Well-known member
מנהל
כמו בכל דבר בחיים

אם אתה חושב שכל קשר מסתיים בכישלון מלכתחילה למה להתחיל? אז תשאר ללא זוגיות או שאתה מסתדר מצויין עם חברים והסביבה שלך.
הכל עניין של בחירה.

אני ללא זוגיות

אני רק מעוניין בזיונים וזהו ( בקושי ).
אני גם לא זקוק לעצות.

הגעתי לפורום הזה במקרה, בעקבות הודעה של גבר נשוי אחד שאין לו יחסי מין עם אשתו ( גם הגבתי שם ).
את לא חייבת להגיב.

Sharoman

New member
חבל לי לקטוע את רצף האופטימיות של הויכוח הזה אבל

קודם כל אני תמיד אהבתי והעדפתי נשים בשלות ממני (מעודף סיבות) וממשיך לאהוב אותן גם היום, אבל יחד עם זאת אני מבין שמרבית הגברים מעדיפים נשים צעירות יותר משום שקל להם יותר להסתדר איתן, להרשים אותן ובאופן כללי נשים בעלות מראה רך ותמים יותר תמיד ימשכו את העין.
במקביל, נשים לרוב יעדיפו גברים יותר בוגרים בעלי מראה מכובד ומבוסס ולא כאלה בעלי תווים של ילדים.
יחד עם זאת יצא לי לשמוע ממש לא מזמן מישהי שאני מכיר בדיעבד שנשואה לגבר צעיר ממנה ב 8 שנים ושהזוגיות שלהם נמשכת כבר 20 שנה.
היא ללא ספק לא המקרה היחיד ששמעתי עליו....
במקביל הייתי אומר שזאת לא תופעה ייחודית לישראל, גם אם במדינות אחרות זה יהיה טיפה יותר נפוץ האחוזים הם בודדים.
סופו של דבר נשים נפתחות מינית בעיקר בגיל מאוחר ומתחילות להרגיש הרבה יותר שלמות עם הגוף שלהן בגילאיים יותר מתקדמים בזמן שגברים צעירים יותר מחזיקים מעמד יותר זמן במיטה, בעלי סבירות גבוהה יותר להמשיך לסיבובים נוספים ובעלי רמת חרמנות גבוהה יותר ולכן ההתאמה המינית טובה יותר.
מעבר לכך בכל הנוגע למערכות יחסים מלאות זה נורא תלוי באנשים עצמם כי תמיד יהיו את אלו שלא תאימו כלל לעומת אלו שימצאו דרך לגרום לזה לקרות.

למעלה