אני מוכן לענות על פי מיטב הבנתי
אבל אני רק רוצה לציין, שאני אומר את דבריי בפסקנות ובאופן נחרץ. לא אוהב ויכוחים צדקניים, ולא אוהב שמציינים בפניי מקרה חריג או שולי שכביכול מפריכים את דבריי.
הכלל הוא שנשים הן היפרגמיות, והן לעולם שואפות למישהו חזק מהן, מבוגר מהן, עשיר מהן, יפה מהן, בעל מעמד גבוה משלהן. זהו כלל תקף באופן נצחי, קבוע אוניברסאלי.
הסקס לא תמיד משחק תפקיד עיקרי במע' הזוגית, ולעתים הסקס משחק תפקיד שולי עד זניח בזוגיות, אם בכלל מישהו מחשיב את הסקס.
מי שאיננה מרוצה בחיי המין שלה, עשויה/ עלולה לבגוד בבן זוגה, או לאונן עם דילדו, לעתים מול מצלמות אינטרנט. אך ככל שיש פערים גדולים יותר בין השניים, כך היעדר סקס לכשעצמו, בעל ערך קטן יותר לעומת זוגות אחרים.
אני מבין את התמיהה שלך, וזו האחרונה נסבה על תכנים שנועדו לבלבל אותך, ומסתבר שהתכנים האלו אכן מבלבלים אותך ( תכני אינטרנט, עיתון לאישה וכיוב' ).
בדר"כ, נשים נשואות לא מחשיבות את הסקס כדבר חשוב בפני עצמו. זה רק אמצעי כדי להשיג את העניינים האחרים שיש להן בראש ( עניינים לא מיניים ).
אשתו של צביקה פיק לא תעזוב אותו, בטח שלא שהוא כבר כבר עם רגל אחת בעולם הבא. זו תהיה טעות כלכלית איומה ונוראית במיוחד. היעדר מוחלט של סקס ואף תפקוד לקוי בבית, כל אלו חייבים שלא לשבש את שיקול דעתה, מפני שהיא אישה, והיא רואה את סיכויי הרווח שלה לאחר מותו.
ככה זה...
ככה זה עם כל אישה.
יתכן שסקס משחק תפקיד משמעותי יותר בקשר שנסב על פערים קטנים במיוחד.
הכלל הוא שנשים שונאות שיוויון אמתי בכל קשר. הן מתעבות את בן זוגן ששווה להן, ובורחות מכל קשר שיווני אמתי.
קשר בעל פערים כמה שיותר גדולים ( לטובת הגבר כמובן ), הוא קשר שנותן לאישה ביטחון ותקווה לשגשוג כלכלי ועצמאות נשית בעתיד.
כמעט מיותר לציין, שקשר שבו הגבר ירד ממעמדו החברתי או נכסיו, זה קשר שהאישה איננה יכולה לסבול בשום אופן, למעט אם היא חסרת אפשרויות של ממש ( נכה, כעורה, מובטלת ) והיא תפעל לסיים קשר כזה בהקדם האפשרי.