פער דורות
התאלמנתי לפני כחמש שנים , היתה לי זוגיות טובה ומיוחדת המבוססת על הערכה ואמון ואהבה עמוקה .
למרות שיכולתי לנסות ולהכיר ולצאת לדייטים לא בשלתי מבחינה רגשית לעשות זאת .
לאחרונה עלה בי רצון שעולה מדי פעם לנסות להכיר חבר טוב
לצאת לקפה ביחד , לטייל , לשתף , ואם הקרקע תהיה נעימה שהקשר יבשיל לזוגיות נעימה .
אינני מחפשת משהו כובל , זקוקה מאוד למרחב ולקחת את הקשר לאט לאט .
מה שגיליתי במהלך נסיונותיי הותיר אותי פעורת פה .
הקלות הזו שניתן ליצור קשר באתרים עם נשים גורמת לגברים להיות זחוחי דעת , לחשוב שהשמש זורחת להם מכל מיני כיוונים
והכי חשוב , שכחו כבוד לאישה מהו .
למרות שאני מציינת תמיד שאני מעוניינת בגבר פנוי פונים אלי כל הנשואים שחושבים שאם אני אלמנה אז אני מחלקת מספרים ואפשר לעמוד אצלי בתור לחסדים .
והפנויים רובם גרושים ומתוסכלים שממש לא פנויים להכיל אף אחד חוץ מעצמם .
תוך כדי שאני עדיין בתוך הגעגוע הקשה לבעלי אני מהרהרת
שאולי לעולם לא תהיה לי זוגיות מפני שאני שייכת לדור ההוא
שבאים לאסוף בחורה מהבית , שלא ממהרים לגעת , שבאמת מעניין לשוחח ולהכיר לפני ששואלים על חשבון הבנק או שחושבים שמיד נכנסים למיטה ואם לא אז מרימים גבה .
אז לכל הצעירות והצעירים כאן שמחפשים קשר באתרים וכל כך מתוסכלים , זה לא ממש בגללכם שאינכם מוצאים.
משהו השתנה בכבוד לקשר , בכבוד לזולת , הזמינות הזו לפנות לאנשים זרים באופן כה אינטימי גורמת לא להעריך את היכולת הזו להכיר ולהוקיר .
התאלמנתי לפני כחמש שנים , היתה לי זוגיות טובה ומיוחדת המבוססת על הערכה ואמון ואהבה עמוקה .
למרות שיכולתי לנסות ולהכיר ולצאת לדייטים לא בשלתי מבחינה רגשית לעשות זאת .
לאחרונה עלה בי רצון שעולה מדי פעם לנסות להכיר חבר טוב
לצאת לקפה ביחד , לטייל , לשתף , ואם הקרקע תהיה נעימה שהקשר יבשיל לזוגיות נעימה .
אינני מחפשת משהו כובל , זקוקה מאוד למרחב ולקחת את הקשר לאט לאט .
מה שגיליתי במהלך נסיונותיי הותיר אותי פעורת פה .
הקלות הזו שניתן ליצור קשר באתרים עם נשים גורמת לגברים להיות זחוחי דעת , לחשוב שהשמש זורחת להם מכל מיני כיוונים
והכי חשוב , שכחו כבוד לאישה מהו .
למרות שאני מציינת תמיד שאני מעוניינת בגבר פנוי פונים אלי כל הנשואים שחושבים שאם אני אלמנה אז אני מחלקת מספרים ואפשר לעמוד אצלי בתור לחסדים .
והפנויים רובם גרושים ומתוסכלים שממש לא פנויים להכיל אף אחד חוץ מעצמם .
תוך כדי שאני עדיין בתוך הגעגוע הקשה לבעלי אני מהרהרת
שאולי לעולם לא תהיה לי זוגיות מפני שאני שייכת לדור ההוא
שבאים לאסוף בחורה מהבית , שלא ממהרים לגעת , שבאמת מעניין לשוחח ולהכיר לפני ששואלים על חשבון הבנק או שחושבים שמיד נכנסים למיטה ואם לא אז מרימים גבה .
אז לכל הצעירות והצעירים כאן שמחפשים קשר באתרים וכל כך מתוסכלים , זה לא ממש בגללכם שאינכם מוצאים.
משהו השתנה בכבוד לקשר , בכבוד לזולת , הזמינות הזו לפנות לאנשים זרים באופן כה אינטימי גורמת לא להעריך את היכולת הזו להכיר ולהוקיר .