פפארונה

noa08128

New member
פפארונה

בגליון ריטיינג האחרון ישנה תמונה די גדולה של רונה יוצאת מקופת חולים ומנסה לתפוס מונית. הם מריצים עליה גם איזה דאחקה מצחיקה. בזמני הפנוי אני אעלה את התמונה :) ואם לא. תשקיעו 7 ש"ח בקניית הגיליון. זה אחלה צהובון :) נ.ב הג'וז ולוז זה מקום מעולה . מומלץ :) נ.ב של הנ.ב ביום ראשון אעזוב בגדול את העולם הוירטואלי לטובת התנדבות של שנה בקהילה ובקיבוץ במסגרת גרעין הנח"ל. הפורומים של רונה קינן (גם פורום האם הגווע) לווי אותי באהבה לרונה בשנים שאחרונות ושמחתי לשתף ולחלוק את הידע שלי עם כולם. ובטח ובטח אני שמחה שזיכיתי להכיר חברים חדשים ונפלאים. עכשיו שאני קרובה לעומר אני לא צריכה יותר כלום
. שאו ברכות. ותקנו את האלבומים החדשים של הבנות נחמה והבילויים.

מיץ פזי

New member
רונה בצהובונים...?

מה את אומרת! שיהיה לך המון בהצלחה בשנת שירות!! נ.ב אני ממש רוצה לקנות את הדיסק של בנות נחמה. בהזדמנות הבאה שתהיה לי.. :)

Sheeesh

New member
דפניטלי אקנה אותו בהזדמנות...

הייתי בהופעה שלהן ברביעי האחרון ב"אלפנט" והיה פשוט מעולה!! הן לגמריי מגניבות, מצחיקות ומשוגעות... המוסיקה שהן יצרו בהופעה הזאת מכלי נגינה מצומצמים מאוד היה מרשים... מה שאפשר לעשות עם מפוחית פה, תוף מרים ופעמונים על הרגל של דנה עדיני...

מיץ פזי

New member
ממש רציתי ללכת

אבל היה לי טסט למחרת.. שנכשלתי בו :/ לא נורא.. בכל מקרה לא נראה לי שהיו נותנים לי להיכנס. הפעם היחידה שהשתחלתי לפאב כשזה לא ממש חוקי זה היה בהופעה באינדיקה.. שאז לא היה אכפת לי. הייתי עושה הכל הרי כדי להיכנס.. P:

למעלה