פפארצ'יבלוג

Tali1912

New member
פפארצ'יבלוג

האם לדעתכם זה כל כך חשוב מי עומד מאחורי הבלוג עד חשיפת פרטיים אישיים תמונות שלו חשיפת כתובת מסין שלו,<כמו במקרה של חרגולית> מה כל כך מסקרן לחטט בקישקע של הבלוגסלב,מעבר לכתיבה שלו בבלוג, הרי מי שמעונין בחשיפה אישית יש בלוגT.V לא? יש לכם מסין שמיועד רק לשיחות עם בלוגיסטים, או בלוגיסטים מחוץ לתחום ורק אנשים מכרים חברים הכי טובים ברשימה שלכם. אתם שמים במסין תמונה עדכנית שלכם או סתם תמונה חמודה מה NET ? מנחשים מי זאת ~~~~~~~~~~~~~~~~>??? זאת התמונה התורנית שלי במסין

לי זה לא חשוב אבל מסתבר

שיש כאלה שאוהבים לאסוף פרטים מזהים על מנת להשתמש בהם מתי שהוא בעתיד צריך להיזהר בחשיפת פרטים אישיים, גם מי שחושב שאין לו מה להפסיד

יש לך המלצות?

כלומר, אתה מדבר על להיזהר בחשיפת פרטים אישיים - מהו הגבול לדעתך? איך אתה ממליץ להזהר עם הדברים האלו?

ע ל ו מ ה

New member
גם לי אישית זה לא חשוב

אבל אני מבינה שבמקרה המדובר היתה מעורבת נערה מאוהבת. ממי שמאוהב קשה לצפות להתנהגות הגיונית... בהחלט אפשר להבין שברצונה להיות הכי קרובה שאפשר למושא אהבתה (הבלתי מושגת בעליל, בהיותה וירטואלית) היא נהגה באוססיביות כדי להשיג יותר ויותר פיסות מידע. אני בטוחה שרובינו, בשלב זה או אחר של חיינו, היינו מאוהבים במושאים בלתי מושגים (מורה בתיכון, אולי?) ונהנינו מהאיסוף האובססיבי של פרטים - מספר הרכב, כתובת מגורים, וכו'. העונג הצרוף הוא באיסוף ואין בו כל כוונת זדון. עד כמה שהבנתי, גם במקרה המדובר לא היתה כל כוונת זדון. אז כן, זה בהחלט קיים, ולדעתי זה לא נדיר בכלל, ולא בלתי סביר. סתם התנהגות לא בוגרת, ומי מאיתנו לא היה לא בוגר מתישהו. מעבר להתאהבות הצעירה והאובססיבית ההיא, ישנו גם "אבק הכוכבים". אנשים - גם הרבה יותר בוגרים מהצעירונת ההיא - נוהים אחר אבק הכוכבים. אולי אם יהיו מושאי חיבתם של הסלבס, הם יהיו קצת סלבס בעצמם. יש דוגמאות רבות כאלה בתגובות אצל חרגולית. אנשים ממש לא מתעניינים בסיפור של שלוש הבנות, הם מיד מגדירים שני צדדים, באופן מידי הם שמים את הבנות בצד של הרעים, ובכך הם עצמם זוכים להיות בצד של הטובים, יחד עם חרגולית. אז, לא, אין לי במסנג'ר תמונה אמיתית שלי. והמסנג'ר שלי חסום לכל העולם פרט למתי המעט שאני מעוניינת לשים עליו. אין לי שני מסנג'רים, רק אחד. ועליו יש גם שתי בלוגיסטיות שפגשתי בתפוז ואני בקשר איתן מספטמבר 2003. ובתמונה... יוסי גרבר?

Tali1912

New member
../images/Emo9.gif

אכן יוסי גרבר, הוא מושא אהבתי מגיל קטן, אפילו יותר קטן מהנערה המאוהבת שהזכרת. עוד מתקופת הצריף של תמרי, יש לי רק תשבוחות להגיד עליו, לעומת הבחורה שבכאסח עם חרגולית. ונעבור לעניין שהעלית, אני איך שחרגולית פרסמה שהיא מעוניינת ב....שידךךך דרך הבלוג, אמרתי אויי לא!! מה היא עושה. לא יתכן, עכשיו יהיו כמה שינצלו את המצב בעקיפין והיא בתמימות למצוא אהבה אמיתית והן כדי להיפגש איתה ולחשוף אותה, אבל כמו שקראתי כל רשומה שלה הבנתי שהיא מספיק החלטית ובוגרת כדי לפרסם הודעה שהיא מחפשת אהבה. הדבר היחידי שיכולתי להגיד שיהיה לה בהצלחה בשידךךךך. אבל כשקראתי את רשומת הפרידה הבנתי שפגעו בה.

חחח טלי - אני חיפשתי שידוך בבלוג???

אכן פירסמתי רשומה שחרגולית מחפשת שידוך אך כל הרשומה הייתה בצחוק וברוח שטות גמורה. לא הייתה בה טיפת רצינות שאני אכן מחפשת שידוך בבלוג (!!). הרשומה נכתבה בהומור על היותי פנויה זמן מה. הנה הרשומה שאליה התכוונת ולא סתם קיטלגתי אותה במדור "קישקשתא" כי זהו המדור של הרשומות השטותיות שלי. אני לא יכולה להפעיל צנזורה ולחשוב פעמיים על כל מילה שאני מוציאה מהפה, הרי זה אבסורד. הרשומה נכתבה בהומור וחבל שהיו אנשים שלקחו אותה ברצינות. אני יכולה לשלוט על המחשבות שלי ולא על מחשבותיהם של אחרים. את יודעת מה היה קורה אם על כל מילה שלי הייתי צריכה לחשוב פעמיים? כל הקונספט של הבלוג היה הולך לי לאיבוד. הנה הרשומה של השידוך, בקריאה שניה אני די בטוחה שתביני שלא היה בה שמץ של רצינות:
http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=648591&passok=yes

Tali1912

New member
ויי הנה את

נעלמת הא? מה עם המחושים שלך? הכל פסדר? האמת חשבתי שאת רצינית.

הכל בסדר גמור!

אם הייתי מחפשת שידוך בבלוג זה מן הסתם היה מחייב אותי לצאת מן האנונימיות אל תוך מסע חיפושים אחר בחירת ליבי ולא.. זה ממש ממש לא היה בתכנון.. חחח לילה טוב!

reedgreenwhait

New member
הממם

אני יכולה לקרוא בלוג של מישהו שלא חושף תמונות או מסנג'ר... יש לי מסנג'ר אחד ואני שמה בו תמונה לא חמודה מנט.

והאם את חושפת פרטים על עצמך בבלוג?

החל מהדברים הבסיסיים ביותר - שם, גיל.. ועד אני לא יודע מה

reedgreenwhait

New member
שם לא (בבלוג, במסנג'ר כן)

גיל כן. אני חושפת מספיק כדי שהקוראים יוכלו לדעת במי מדובר... שמי האמיתי אינו פרט חשוב. מה גם, לא מוצא חן בעיניי כשקוראים לי בשמי
. אני כותבת בלוג כבר שנתיים, נדמה לי, ועד כמה שידוע לי אף אחד בחיים האמיתיים לא יודע עליו. ובכל זאת, צריך להיזהר לא לחשוף יותר מדי, כדי למנוע זיהוי...

פוEט

New member
אם הבלוגר ממש פופלארי

וכמובן יש "דו שיח" מתמשך איתו לאורך הרשומות אז באופן טבעי זה מעניין לדעת מי זה.... כמובן שלא באופן אובססיבי..... אין לי מסן )-:

לא חשוב לי כל כך

אין לי מסנג'ר או כל תוכנת מסרים מידיים המוקדשת לבלוג, וכאחד שבהחלט עד היום (עכשיו טיפה פחות) שמר מאוד על הזהות שלו (ואף ניהל ומנהל כמה זהויות) אני יכול להעיד שלא חשובים לי כל כך הפרטים הכללים - תמונה, שם, גיל והשאר. כמו כן, אני לא מפרסם באף מקום תמונות שלי - גם לא בתוכנות מסרים מידיים.

דם דם

New member
לי יש אייסיקו לזה

מישהו שרוצהצלדבר גם אחרי מוזמן להתחיל איתי במחול במסרים משם הדרך פתוחה בערך לכיוון אייסיקיו (בדוי) שמיועד רק לזה אישית אני לא יכול להגיד שזה לא מסקרן לדעת מי נמצא מאחורי הבלוג..נכון שהייתי מוכר את הפסים של פצרציפלוך כדי לפגוש בעידן או בעכבר כחול אבל לא צריך להגזים...נחמד גם ככה שלום שלום ואכן מי שמעוניין בחשיפה יכול לפתוח בלוגTV בעיקרון צריך להיזהר...אבל לא לשלול כול אפשרות, ומעולם לא שמתי במסן תמונה אישית שלי או שלחתי למישהו בלי שראיתי אותו קודם

פגעסוס

Well-known member
זה לא כל כך חשוב

למען האמת, אם בלוגר לא מעוניין להחשף, אין לי כל עניין לחשוף אותו או לדעת מי הוא (חוץ מבמקרה של ולווט שכל ההייפ הזה יצר בי סקרנות קלה). הבנתי שבמקרה של חרגולית לא נעשה אאוטינג בפועל. אני טועה? לי אישית אין כל בעיה להחשף ואני לא מסתיר מי אני. בתחילת הדרך ייחסתי לאנונימיות שלי ערך עליון, אבל בשלב מסויים הבנתי שמאחר ואני לא מתבייש בשום דבר שאני כותב אין לי שום צורך לשמור על אנונימיות.

למעלה