פפארצי' סלבס בארץ

פפארצי' סלבס בארץ

היום ראיתי את התמונות האלה...אני מעלה אותם כי אפשר רק ללמוד מהם וזאת המטרה. בתמונות הראשונות אפשר לראות את רעות מלכין [עוד פליטת ראליטי?!?], לא ברור למה היא לובשת טוניקה או חולצה ענקית כל כך, ולא מחמיאה. כל התמונות לקוחות מוואלה סלבס http://celebs.walla.co.il/?w=/3609/1369883

וזה מה שהיא קנתה/מדדה

החיבור בין השמלה, הגרביון והנעליים לא ברור במיוחד. שכחתי להוסיף על התמונה הקודמת שחבל שלא רואים את הגוף שלה, והיא נראית מאוד מלאה.

שאפולי

New member
יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

איזה שמלה מדהימה גאד! שמלה מהממת! הנעלים גם השילוב לא בול קליעה אבל בסדר! משתלב טוב עם השיער השחור.......
שיק מרענן

שאפולי

New member
יש מצב קשה לי לשים את האצבע

אני אגיד לך מה אני מזה חדשה בגזרת הגרביונים וכו' כי בגדול הם מזה לא נוחים לי, עוד בתור ילדה אמא לי היתה מכריחה אותי בחורף ללבוש גרביון ואני הייתי יוצאת לבית ספר מורידה אותו ושמה בארון חשמל
השנה זה כ"כ הולך והאמת גם יפה גם מחמם וגם פותר לי כמה וכמה בעיות עם לבישה מיני וכו' <רגילה ללבוש יחסית צנוע> אז עדיין קשה לי עם גרביונים מבחינת נוחות <זה לא מציק לכן בבטטן? זה לא עוה "גלגל" שרואים מתחת לשמלה??> ועדיין קשה לי איתם מבחינת התאמה.. ארני עוד לא מיומנת באיך בדיוק דוחפים אותם בייחוד את המקושקשים

מבינה אותך

כדאי לקנות גרביונים שלא גבוהים בבטן וזה מונע את ה"גלגל" שדיברת עליו. ולגבי מקושקשים, כדאי לשלב אותם עם משהו יחסית חלק ורגוע ואז יוצא מהמם. אני אישית מתה על גרביונים והולכת איתם כבר כמה שנים. מאז שהייתי ב H&M וקניתי במלא צבעים לפני איזה 4 שנים, כל שנ כשאני בחו"ל אנ יקונה עוד וזה ממש כיף. גם בארץ יש גרביונים יפים אבל זה קצת יותר נדיר.

שאפולי

New member
ממש נדיר

אם כי עכשיו זה נכנס אז זה הזדמנות לדחוף מלא בארון... הנמוכים לא לוחצים על הבטן? אין לי מושג אני יודעת שכל פעם שרציתי ללבוש שמלה ושמתי מתחתיה גרביון זה ממש עיוות לי את הגוף וזה למרות שאני רזה...

זה תלוי בשמלה

אם מדובר בשמלה צמודה, אז יש מצב שזה יבלוט. אני בדך כלל מרוצה מהגרביונים שלי והם די לא מציקים.

shoni123

New member
יש כמה נשים שאני מכירה שגוזרות את הגומי

בגרביון למעלה, וטוענות שזה מונע את העיוות בגוף, והרבה יותר נוח.. אני לא ניסיתי, נראה לי קצת מפחיד.. אבל אם למישהי מכן יש גרביונים שלא אכפת לה לעשות עליהן ניסוי היא מוזמנת לנסות ולספר לי ..

שאפולי

New member
יה רעיון טוב

אבל לא נראה לי זה יתפוס בגרביונים ניילון כי הכל מן הסתם ייפרם.... ולגבי גרביונים אחרים- אהמ? מה בדיוק השיטה? איך הם לא נפרמים.?

ארוע נוסף חתונה

של אלון בן דודו לילך יפה. למה כל הגברים בג'ינס? מה דעתכן על הופעה כזו לחתונה? טלי מורנו חמודה, ועם כל המראה הפשוט, היא התלבשה הכי יפה שם.

יעקב איילון ובת זוגתו

הדיעה שלי- הוא נראה בסדר עוד איך שהוא בין כל הגברים שהעלו תמונות , אבל היא נראת פשוטה מידי...מאכזב ועוד חתונה של איש תקשורת, ציפיתי לראות קצת יותר השקעה. מה דעתכן?

דני רופ

ובת זוגתו (?) , גם הוא בג'ינס, מה דעתכן על הלבוש שלה? נראה לי שהיא הלכה לאיבוד איפה שהוא...

גאולה אבן ובעלה

היא ממש יפה! שוב לבוש פשוט מידי ולא מעניין, המחשוף מחמיא לה, וגם העליונית , המכנס בכלל לא ברור- ממה שרואים הוא נראה גבוה מידי ולא מחמיא.

avocumber

New member
זה יחסי...

השאלה איך היא הולכת ביום-יום... אולי ג'ינס וטי-שרט.

למעלה