פפנאש

GALI21TR

New member
רכיבים
80 גרם סוכר
4 ביצים
95 גרם קמח רגיל
קליפה מגוררת משמינית תפוס
700 גרם גבינה כחוש לאפייה מגוררת גס
1 כפית חומץ תפוחים
חצי כפית אבקת סודה לשתיה
לציפוי
קמח רגיל
לטיגון
שמן חמניות
להגשה
שמנת חמוצה
ריבת פטל
את כל המרכיבים שמים בקערת נירוסטה ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה,ניתן להכין על אבן שמוט.
מכסים בניילון נצמד ושמים במקרר למשך שעתיים.
יוצרים כדורים בקוטר 4 ס”מ בעזרת ידיים לחות ומגלגלים בקמח ואז מנערים מהקמח העודף.
מחממים שמן בסיר גבוה לטמפרטורה של 180 מעלות ומטגנים בכל פים 4 יחדיות במשך 2 עד 3 דקות מכל צד עד להזהבה.
מעבירים לנייר סופג.
מגישים חם.
 
למעלה