פפסי מקס החדש!

idanias

New member
פפסי מקס החדש!

אני מאוד אהבתי את הפפסי מקס החדש, העיצוב שלו ממש נחמד,הטעם שלו באמת טוב, והכי חשוב שבכוס אחת יש קלוריה אחת... אני אישית מעדיף קוקה קולה-אבל אם לא יהיה קוקה קולה אני מעדיף פפסי מקס מאשר ה-RC קולה וכל שאר החיקויים

noa555555

New member
ה-RC קולה ממש זוועתי בעיני

הבלתי מקצועיות ובלשוני הבלתי מנוסה. אפילו אני יכולה לזהות בין הסוגים. זה אומר הכל
ברוך הבא לפורום החמוד שלנו!

פפסי מקס - הביקורת שלי ../images/Emo13.gif

פטוב אז קיבלתי לידיי את המארז החדש של פפסי מקס ואני חייב לציין כי סך הכול - פפסי מקס במארז החדש הוא אחלה של משקה! אם תתנו למישהו לשתות פפסי מקס ולא תגידו לו שזה פפסי מקס – הוא יהיה בטוח כי מדובר בפפסי המקורי! זה בגלל שהטעם המתוק מתוק הזה כלל לא משקף את העובדה כי המשקה כולל קלוריה אחת בלבד. ואולי אני מתחיל להישמע כמו איזה פרסומאי מסכן, אבל אני רציני אתכם כי באמת טעים לי לשתות אותו. מבחינת העיצוב המארז מאד אלגנטי אך עם זאת גם צעיר ומפתה. פפסי הלכו על עיצוב סקס וקליל כפי שהיו רוצים למתג את המוצר שלהם. מבחינתי הצליח להם. מ1 עד 10? 8!

גם אני ניסיתי את זה

קודם כל אני מסכימה שהעיצוב באמת מאוד יפה ונראה מאוד "יוקרתי" ומבטיח. לגבי הטעם - האמת שעליי לציין שאני לא מחובבות הדיאט, ומחובבות הקוקה קולה אם כבר, אבל יחסית לכל הנתונים האלו הופתעתי לטובה - הטעם לא היה נורא בכלל ואפילו די נחמד ללוות איתה את ארוחת הצהריים. בכל אופן - ממליצה לכל חובבי הקולה שמחפשים אלטרנטיבה דיאטתית.
(ואל תשכחו לשתות קר).

eat me drink me

New member
הופתעתי לטובה ../images/Emo70.gif

אני בדרך כלל מחובבות הפפסי הרגיל, לא מסוגלת להסתכל על דיאט, ובמסעדה שמגישה "תחליפים" למיניהם אני שותה רק מים, לכן הייתי סקפטית כשנתנו לי לנסות את הפפסי מקס החדש. אחרי שטעמתי, לא נשאר לי אלא לומר - יאמי! אין הבדל בטעם בינו לבין הפפסי הרגיל, אין טעם לוודאי מגעיל של דיאט והעיצוב השחור מגניב ביותר
בהחלט נכנס לרשימת הקניות שלי.

דפינטלי!!!

אני מכורה, מכורה, מכורה למשקאות דיאט למיניהם (מה שהולך מ-צ-ו-י-ן עם המבורגר+צ'יפס+גלידה+להגדיל בשקל תשעים) ואני חייבת להסכים עם ההערה לגביי העובדה שאין טעם לוואי בכלל בניגוד לדיאט קולה, קולה זירו וכו'. וכדי שלא תחשבו שזה היתרון היחיד, אני אדגיש את העובדה שהטעם מעולה!! הבקבוק מגניב לגמריי, לדעתי זה צעד חכם שעיצבו אותו בצורה כזו, הוא נראה ייחודי ומושך מבטים ועניין מהסביבה
9 בסולם תלתלית (כי כמו שאומרות המורות, 10 יש רק לאלוהים).

לדעתי עדיף לוותר

אני לא שותה שתיה מוגזת הדבר הטעים ביותר הוא מים וגם "זול" מרווה ביותר חבל על הכסף

noa555555

New member
קודם כל אני ממש מסכימה איתך

וגם אני דוגלת במים, וכל המוגזים האלה סתם תופסים לי מקום של אוכל טוב בבטן
חוץ מזה שסליחה, אבל כל מתקפת הפפסי מקס הזו פה מסריחה לי אנושות מפרסומת. פתאום כל כך הרבה ניקים חדשים וכולם מהללים אותו . חשוד ביותר
לא פחות משלושה שרשורים בדף אחד , אחד אחרי השני, יאללה, נמאס מהמקס, נקסט
חוץ מזה תגעגעתי אליך. שתדעי.נכנסת לי בלב.

Chandler Rulz

New member
העיצוב החדש לא רע בכלל..

בעוד שהרבה מוצרי דיאט הולכים על גוונים בהירים ודהויים, פפסי מקס הלכו על שחור (כי שחור זה מרזה?) ולדעתי זה מושך את העין יותר. הבעיה העיקרית שדווקא כן מצאתי זה שהבקבוק נראה גבוהה וכביכול יש בו יותר מה-330 מ"ל הסטנדרטים אבל למעשה לא. בשורה התחתונה, משקה דיאט קולה שהיה טוב ונשאר טוב רק באריזה יותר מגניבה

dragonit12

New member
פפסי מקס!

כמו שאמרו גם לפניי. העיצוב באמת חמוד ויפה! ונראה יוקרתי מאד. אני אישית לא טעמתי כי אני לא אוהבת קולה. אבל בני הבית טעמו ואמרו שזה מעולה! ושזה גם מאד טעים.

למעלה