פפססטט.. מומחים. בואו רגע.

פפססטט.. מומחים. בואו רגע. ../images/Emo13.gif

יכול להיות שזו תהייה שאלה דבילית למדיי, אבל מה ´כפת לי.
תגידו. זה יכול להיות שסקס בזמן מחזור מפסיק כאבי מחזור איומים שהיו לפני כן??? או שהתופעה המוזרה הזו היא המצאה פרטית של של אחת הגליצ´ים הפסיכולוגיים שלי?

אורגזמה מפיגה כאבים

כמה שזה נשמע מוזר, בזמן אורגזמה משתחררים חומרים משככי כאבים, נשים וגברים טוענים שאורגזמה מפיגה כאבי ראש, ואת מרגישה שהיא מפיגה כאבי מחזור. אז תסיקי את המסקנות..

שששששששששש..

דר´! לא אומרים כאלה דברים בקול רם!
אי´פשר להרוס ככה סתם "צידוק" עתיק יומין של המין הנשי
תודה. לא חשבתי שזה.. "פועל" גם על הרחם. חשבתי שההתכווצויות הפנימיות בזמן אורגזמה רק מכאיבות יותר. לא ידעתי על משככי הכאבים. thanks פסי (הולכת לשרוף את הניירת של משרד רישום הפטנטים..)

אורגזמה פורטה עם חצי כוס מים...../images/Emo6.gif

שלומלום לך, יש דיווחים שהאורגזמה היא בהחלט מתכון להרבה דברים טובים, בין השאר שיכוך כאבים, החלקת קמטים בפנים, העלמת חצקונים ועוד דברים טובים. אז פעם הבאה שיכאב למישהי הראש במקום אקמול שתקח אורגזמול שלומלום

דותן34

New member
שאלה לעיניין

פסיפלורה יקירתי אכן דבילית שאלתך אך איננה רחוקה מהאמת אכן קיום יחסים בזמן המחזור גורם לשחרור שריריי צואר הרחם המאפשר זרימה נוחה יותר כמובן שהחומר המרגיע המופרש בגוף עוזר גם כן ובכן תופעה ידועה זו שנשים רבות אף מרגישות רצון אז לקיום יחסים במיוחד בזמן המחזור ובכן יקירתי זרמי בכיוון הרגשתך ו"תגמרי" חזק את הכאב

רותה 1

New member
אורגזמה ופיהוק../images/Emo5.gif

קחי בחשבון גם שבזמן אורגזמה וכמובן גם בטרום אורגזמה - זרימת הדם וכמות החמצן שמגיעה לשרירים ולמוח מתעצמת דבר שעוזר להפיג כאב. הדבר דומה לפיהוק כאשר הגוף "מבקש" מינון גדול יותר של חמצן. תעשי פעם ניסיון כשיהיה לך כאב ראש - תפהקי כמה פעמים ותראי איך הכאב מתפוגג לו בלי תרופה. בקיצור זה לא נראה לי המצאה. תקשיבי לגוף.

רותה 1 כנראה...

מעדיפה אורגזמה על פיהוק. ורותה 2? ושתי נקודות על ההקבלה והניסיון להסביר. אהבתי.

רפי, יש משהו שאני לא יודע??

אממ... האם אני צריך לקנא? ואני חשבתי שרותה דווקא מפנטזת עלי.... איזה מועקה
שלומלום

יש לי שאלה קטנה ואולי גם קצת...../images/Emo53.gif

הי יש לי בעצם כמה שאלות אז ככה: 1) איך מאוננים? 2) איך באוננות או במה שזה לא יהיה מגיעים לאורגזמה? אני מקווה שתענו לי בכל אופן אני מחכה לתגובות

CheRy LipS

New member
לא הבנתי......

איך אפשר לקיים יחסי מין בזמן מחזור?!?!? לפי ניסיון אישי, בתקופת המחזור אין שם מקום לעוד משהו.....

למעלה