פפפחחחחח ההסבר על מזה אימו כל כך צולע XD 60% זה שטויות. אימו זה לא לבוש. זו מוזיקה!
C crazy cottage New member 7/8/06 #1 פפפחחחחח../images/Emo163.gif ההסבר על מזה אימו כל כך צולע XD 60% זה שטויות. אימו זה לא לבוש. זו מוזיקה!
פפפחחחחח../images/Emo163.gif ההסבר על מזה אימו כל כך צולע XD 60% זה שטויות. אימו זה לא לבוש. זו מוזיקה!
א אסי סרחנה בנשמה New member 7/8/06 #4 אוי שטיות!../images/Emo194.gif אימו זה כזה לבוש וכזה פאקניג פוזה ואיכס בואי נגיד ככה ש80 אחוז מהאימוים זה בשביל פוזה והם לא שומעים שם מוזיקה של אימו [איזה מוזיקה זאת בכלל?! |:] וזהו פשוט פוזה!
אוי שטיות!../images/Emo194.gif אימו זה כזה לבוש וכזה פאקניג פוזה ואיכס בואי נגיד ככה ש80 אחוז מהאימוים זה בשביל פוזה והם לא שומעים שם מוזיקה של אימו [איזה מוזיקה זאת בכלל?! |:] וזהו פשוט פוזה!
C crazy cottage New member 8/8/06 #5 הרוב זה פוזה../images/Emo163.gif אני שומעת אינדי ^^" (איזה זרם פלצני שהאימו יצא דרכו) וכן..אני שומעת אימו ><"
הרוב זה פוזה../images/Emo163.gif אני שומעת אינדי ^^" (איזה זרם פלצני שהאימו יצא דרכו) וכן..אני שומעת אימו ><"