פפפפפחחח

shanyz

New member
פפפפפחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

יוווו ראיתי עכשיו בפעם הראשונה את הפרק של היום "מעשה בשתי מוזות" פח אני לא יכולה להפסיק לצחוק!! חחחהההה
יוווווווו איזה פרק מצחיק!! פחחחחח בחיים לא צחקתי כל כך בגלל אנשים שרוקדים! ייווו.. זינה קרעה אותי!! דבר ראשון כשהיא רוקדת, היא כזאת מוזרה! יש לה מין הבעה מוזרה כזו, והיא גם עומדת ממש זקוף! פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
דייייייייייי אני לא יכולה יותר! חהההההההה
היא נעמדת זקוף כזה!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחח וגבריאל לעומת זאת דווקא רוקדת נורמלי:) חחה.. וכשזינה עשתה שפגט ולא יכלה להתרומם חזרה!! חההההההההההה איזה מאמי!!!!!!! דיייי אני מתה עליהן!! הן כאלה חמדוות!!!!!!!!!!
וגם זינה ממש התלהבה!!! תיכף תראו תמונות... חחה.. היא כזה עושה פרצופים מוזרים לאללה! וכשאוטוליקס כזה תפס אותה ל"טנגו" כזה..אז היא עשתה מבט ערמומי כזה..חחהה...:) כאילו בהמתחלה מבט של כזה "מה אתה עושה!?" אבל אחר כך, כשהיא נכנסה לזה.. פחחחחחחחחחח
גדול!!! והכי נקרעתי, כשגבריאל שכבה לישון ורצתה לקום לרקרוד וזינה אומרת לה להישאר במקום, ושימו לב איפה היא שמה את היד...(האמ האמ) פחחחחחחחחחחחחח אני חייבת לשים תמונות!! =) וגם יש לי כמה תנונות שיצאו מזה מוזר.. אז אני אשים תמונות מהפרק נורמליות.. ובהודעות אחרות (שיתחילו כאילו מהודעה אחרת) תמונות שיצאו מוזרות כאלה:) חחה.. פרק גדול!!!!!!!

shanyz

New member
פחחח

גבריאל רודקת בשכיבה!! פחחחחחחחח איזה מאמי!!!!!

shanyz

New member
תסתכלו על זינה!!! פחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif../images/Emo6.gif

shanyz

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

shanyz

New member
קוקוריקו תרנגול!!!!../images/Emo113.gif

(זה הציור הכי מתאים שהיה) חחההה

shanyz

New member
פחח זה מזכרי יל את אוסטין פאואר

אומר: yaaaa baby yaaaaaaaaa פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

shanyz

New member
ועכשיו תמונות שיצאו מוזרות כאלה

עשינו פעם שרשור של זה... של כל מיני תמונות מהזוית צילטם מיוחדת, או שהן תמונות לא שיגרתיות:) אז הנה כמה! חחה..:)

למעלה