פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ!

Shusho

New member
פפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפפ!

~משחררת קיטור~ קיבלתי את פורום פירסינג וקעקועים לניהול, ובחיי שהפורום הזה נהדר. אני כל כך אוהבת אותו... ובד"כ ידעתי לפני שאקבל את הפורומים לניהול (דוליז וסופרי"צ), זו היתה הפתעה גמורה, כשאלעד שאל אם אני רוצה להצטרף לניהול (אם כי כרגע אני היחידה שמתפקדת, השניה נעלמה מהשטח..) טוב! בכל מקרה! נתחיל מזה שאני כככככככל יום משרשרת שם הודעות. אנשים טפשים! תקראו למעלה את החוקים של הפורום במקום לשאול שאלות שאנחנו לא יכולים לענות עליהן! ולעזאזל, יש שרשור שאלות, תשרשרו אליו! אל תפתחו סתם הודעה. ועוד הודעה כי אולי לא ראו קודם אבל אתם יודעים? זה מילא. השיא הוא הגולש שאני עדיין לא בטוחה אם הוא משחק את עצמו אדיוט והוא בכלל טרול או שהוא פשוט כזה. הוא מתעקש להגיד לאנשים איך לחטא פירסינג, "נובח" עלי ומתלהם על כל הודעה, שום דבר לא נראה לו בסדר, ועכשיו הוא מתחיל סתם לעקוץ ולעצבן גולשים אחרים. כאילו שיש לי כוח לזה!!
חח טוב יצאו לי כל העצבים רק עם כתיבת ההודעה
. אבל יאללה. אין לי חשק להשתגע מהפורום הזה, אני באמת נהנית ממנו. ובכלל, דוליז אני לא מציירת יותר (טוב, בקושי) ולכתוב רק בעת משבר וכשיש זמן בין תרגילי מתימטיקה לערבית, והפירסינג שלי נשאר עלי כל הזמן
. ויש לי 2 אנשים מהפורום שבבית ספר שלי. אחת מהם מוזרה אבל את השני אני אוהבת. טוב. אני רוצה לספר בלי קשר שהייתי היום בלשכת גיוס, עברתי צו ראשון, היה הזוי. זימנו אותי לראיון אישי ואני עוד לא בטוחה למה.הבנתי שבנות בד"כ לא מקבלות את זה. מישהו אולי יודע? יוםטוב ותודה שקראתם

כולם עוברים ראיון אישי ../images/Emo12.gif

זה חלק מהצו...
זימנו אותך שוב כי בטח לא הספקת לסיים את זה בצו הראשון, או שמי שאמור לראיין לא היה באותו יום או משהו.

Shusho

New member
לאלא,

זה היה באותו יום. ומכל האנשים שהיו בתור היינו 10 בנים ואני ועוד מישהי. בנות בכלל לא עברו את הראיון הזה
. וגם הסבירו לנו בהכנה לצו ראשון טרללה שלא עושים ראיונות לבנות. או משהו

Shusho

New member
../images/Emo12.gif

ססטיסטיקות? כמו הזריקות של אחד משלושה בנים?

•silly•

New member
אממ

לא מכירה את הסטטיסטיקה הזו אבל כנראה שכן
[נממ.. לא כולם מקבלים זריקות?]

למעלה