פפרצי חדש למיילס

orpaz14

New member
חחח חופשי..עושה דודא XD

מהממת :] כרגיל.. ואנייייי לאא מאמינה שרק אתמול שמעתי את השירים החדשים שלה.. את נערה רוצה לעשות רק כיף ואת goodbye כאילוו את אלה הכי אהבתי.. כל שאר השירים חמודים בלבד :)

pop128

New member
girls just wanna have fun ?

את יודעת שזה שיר ישן נכון?D: הגרסה של מיילי הרבה יותר יפה לפי דעתי[:

orpaz14

New member
אני מסכימה איתה..

האנה מונטנה היה סבבה, משהו שכולנו אהבנו, משהו שקידם אותה.. אבל עדיף לה להמשיך בקריירה של המוזיקה כי היא זמרת מעולה לדעתי.. אני לא יודעת איך להגדיר את זה..אבל יש לה משהו בקול, מצד אחד קצת צרידות, מצד אחד היא יכולה לשיר שירים מאוד נמוך..וכאילו גם גובה..אין היא שרה מהמם :) יש בה משהו מיוחד..שונה כזה..

orpaz14

New member
דר"כ רק עכשיו ראיתי את התמונות..היא התלבשה..

מווווווווושלםםםםםםםם! ((((:)

זו רק אני../images/Emo14.gif

או שהיא מחליפה חברים כמו גרביים? ובקשר לעניין עם האנה - אני דיי מסכימה עם זה, כי בסה"כ אני חושבת שגם היא מעדיפה שיכירו אותה יותר בתור מיילי מאשר האנה...

sHiR TaDmOr

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo75.gifחשבתי על זה לפני כמה ימים

שהיא כבר לא ממש "האנה מונטנה", היא יותר מיילי סיירוס.. חשבתי על זה ושמתי לב שהיא כאילו מנסה לצאת מהתדמית של האנה, וזה סבבה כי כמה אפשר להיות זמרת עם פאה לילדות קטנות ? XD חח קיצר חפרתי :]

orpaz14

New member
היא באמת מחליפה חברים כמו גרביים...

והיא גם מנסה לצאת מהתדמית של האנה מונטנה.. ואני לא יודעת מה אני יותר אוהבת.. מצד אחד בהאנה מונטנה היה את הצד הטהור, הילדותי והמצחיק שכולנו התאהבו בו.. ומצד שני הקטע של "אני מתבגרת" ואני כבר לא ילדה וכל זה..כאילו מיילי סיירוס באמת..יותר מתחבר אליי..כל השירים האלה..המשמעויות של השירים, זה הכי מתאים לגיל הזה.. בעייתי =\ אפשר לעשות דיון על זה אם באלכם :] חפרתי D:

בעניין של החברים../images/Emo14.gif

אני לא הכי תומכת, כי זה דיי טיפשי לדעתי. אבל עם הקטע של האנה מונטנה, כולכן צודקות, כי בסה"כ האנה מונטנה היא באמת דמות דיי חמודה ומתוקה וקטנה ואילו מיילי היא יותר מתבגרת ויותר קל להתחבר אלייה בצד הזה, כי בסה"כ כולנו מתבגרים ואני בטוחה שרובנו כבר לא שומעים את השירים הישנים שלה, שכמה שהם יפים, הם לא בוגרים, כבר לא כ"כ מתאימים לרובנו וכבר לא מזדהים איתכם כ"כ, אבל עם השירים החדשים, של אהבות וכאלו, אני בטוחה שכמעט כולם מזדהים... ואפשר פשוט להמשיך את הדיון הזה פה:]

למעלה