פצ´אנגה ...!

AFRICA

New member
פצ´אנגה ...!

היי שלום יקירתי ... נפגשנו פעם ראשונה בפורום 20 פלוס ומאז יצא לי לעקוב אח ההודעות שלך בפורומים שונים . בירכותי על הפורום שלך , יש בו פוטנציאל אדיר . אני מאמין שאני אשתלב כאן לא רע בכלל , כי יש לי מה להציע . שיהיה לך שבוע טוב ... FRICA@ ודרך אגב ... הפורום הזה , היה צריך להיות שלי ...

אפריקה ../images/Emo48.gif

הפורום הזה מוצלח בגלל שפאצ´נגה עושה לנו פה קסמים ברוך הבא בשמי... היא תברך אותך בשם כולם שלך מלכת ה-

AFRICA

New member
מלכה ...!

הכרתי בתפוז כמה וכמה מלכות , הה עוד אחת ללקסיקון . אני מאמין שהפורום הזה מוצלח , יש לה את זה .!! שיהיה גם לך , שבוע טוב .

The seventh sin

New member
ברוך הבא , אפריקה .... ../images/Emo8.gif

פה תמיד תוכל לקבל בית חם וכתף תומכת ... ובעיקר הרבה הרבה סקס טוב וסוער ... דרך אגב: מה מקור הניק שלך ? החטא השביעי

pachanga

New member
גם סקס אבל גם....

חיי לילה
ח´ברה יש לי אחות מקסימה שקוראים לה "מלכת השמש
" אני והיא רוצות איזה סוף שבוע הזה להשתולל יש לכם הצעות באיזור המרכז על איזה דיסקוטקים טובים ואיכותיים? תנו לנו הצעות!

AFRICA

New member
חאט שביעי ...!

תודה לך , ההשתלבות כאן היתה קלה ומהירה . מקור הניק שלי ...את האמת , לפני שנה נכנסתי לצ´אט מהמישרד , היסתכלתי על מפת העולם ... AFRICA קרצה לי שם , ומאז זה נתפס .

pachanga

New member
לאפריקה../images/Emo23.gif לאחותי האהובה../images/Emo23.gif

תודה לך על הברכות
היה אמור להיות שלך ? הוא יכול להיות ביתך החדש
כי יש פה חממה נהדרת מהאנשים שכאן איתנו בפורום
ותודה שוב. אחותי!!!!!!!!!!!!!!!! מלכת השמש!!!!!!!!!!! אז איך את מסכמת את יומך הראשון של העבודה? אחרי תקופה אחרוכה של חופש

פאצ´ונגי מתוקה ../images/Emo20.gif

אני מתגעגעת לחופש
אבל טוב לחזור לעבודה וזה מה שהכי חשוב וגם הבנק יהיה מרוצה מזה.

למעלה