פצועים ועצורים באודישנים לעונה הבאה בארה"ב

קראתי על זה אתמול והאמת שלא הופתעתי

עושים כל כך הרבה רעש מהאודישנים האלו, כמו שכאן עושים מכוכב נולד שזה פשוט הופך ליעד פוטנציאלי לאסון (מי אמר ערד?) כל שנה כשרואים את התורים המטורפים לאודישנים של כוכב נולד אני תוהה איך לא קרה שם אסון. זה פשוט מלחיץ, והמקרה הזה הוא רק עוד סיבה למה בחיים לא הייתי הולכת לכזה דבר (ולא, אני לא כונפה ואין לי קול של צפרדע).

R n L

New member
צודקת. מצד שני תוכנית כמו "פרויקט מסלול" שונה

לגמרי ומהווה דוגמא לדעתי לתוכנית ריאליטי שיכולה להיות איכותית ולא המונית.

R n L

New member
ואם תרצו לראות תמונות בלעדיות מאחורי הקלעים

של צילומי "פרויקט מסלול" בישראל ודיווח מיוחד - מוזמנים ומוזמנות להיכנס לבלוג שבחתימה.

ואי שמעתי על זה הבוקר

מטורף!!!! איזה מלחיץ.. לרגע דימיינתי את עצמי בכזה טור אין סופי ואני לא רוצה לחשוב מה היה קורה לבחורה קטנה כמוני... אני נזכרת שהייתי בהופעה של היהודים ועשו שם מעגל פוגו ואני נדחקתי על הגדר... רק במזל היה שם מישהו שממש הציל אותי מצלע שבורה

לא יאומן.

מעניין איזו תכנית הייתה מעוררת כזו תגובה היסטרית כאן. אפילו האח הגדול לא מצליחה לעורר אלימות שכזו (למרות שתכלס אולי זה רק עניין של זמן)...

אתם חייבים לראות את המהומות האלה

זה פשוט מלחיץ. אלפי בנות דורסות אחת את השנייה כמו מטורפות בגלל איזה אגזוז שהתפוצץ או משהו כזה http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=3124419 גם אם היה קורה כזה דבר בישראל אף אחד לא היה בורח ככה. אין מצב. אם כשאיזה עובד ערבי מאבד את זה ומתחיל לירות באנשים או מנסה לדרוס אותם אף אחד לא דוחף אחרים אז מה הסיכוי שזה יקרה בגלל איזה מכונית ישנה? מקס' היה מתעורר איזה יוצא שייטת ושולף את האקדח שלו. רק באמריקה זה יכול לקרות וזה בגלל שתי סיבות: אחת, יש שם הרבה יותר אנשים. גם באודישנים לכוכב נולד או לכל תוכנית אחרת לא הייתם רואים כלכך הרבה אנשים בתור עומדים ומחכים ושתיים, הם פשוט לא הכי פיקחים בארץ האפשרויות הלא מוגבלות. ביננו, כמה סיכוי לשרוד הייתם נותנים לילדה אמריקאית על עקבי סטילטו? אני רק מדמיינת את זה קורה באודישנים ל"דוגמניות" וצוחקת

wild orchid

New member
רק בארץ יכולים לכתוב שטויות שכאלה...

אסון ערד לא אומר לך שום דבר, כפרה'לה? את רוצה הדגמה קטנה איך זה קורה בארץ? תנסי לעלות במוצ"ש על קו 480 מתחנת רכבת בתל אביב לי-ם...ועכשיו תפעילי את הדימיון הפרוע שלך ותדמייני דיזינגוף מפוצץ אנשים כשלפתע נשמע פיצוץ. מספיק מטומטמת היסטרית אחת שתצרח וכל המסה הזו מתחילה לנוס על נפשה באותן צרחות והיסטריה. ההבדל הקטן יהיה במספר הפצועים והרוגים שכן עם כל המאמץ לא נצליח להביא למקום X מסות כאלה של האנשים בארץ, בכל זאת ניו יורק לבד גדולה בהרבה מכל המדינה שלנו.

ד א ר י ה

New member
המתערבת איתכם שזה אורגן מראש ע"י המפיקים

בעונה השנייה הבנות היו באורגיה, בעונה השלישית הבנות היו מעורבות בתגרה בבר ובעונה השישית כמעט היו מכות בין השחורות העצבניות לגזענית התורנית שנולדה בתלבושת KKK. ההפקה הייתה צריכה לעשות משהו כדי להעלות את רף הדרמה.

R n L

New member
קצת פרנואידי לחשוב כך והסיכון לחטוף תביעות של

כל הנפגעות בעלויות גבוהות ביותר...

tomeron1980

New member
Cat Fight

למה לא רואים שום דבר מעניין
בסרטון?

גם כן ראליטי

לא קורה שם שום דבר מעניין הרי. גם בפרקים עצמם בקושי רואים את האינטראקציה האמיתית בין הבנות. הכל ערוך לעייפה. אז כנראה שמנסים לעורר באזז סביב הסדרה ע"י ידיעות הזויות כאלה. פחח. זה מה שיש לי להגיד על זה.

NP16

New member
זה ממש חולני לעשות דבר כזה בכוונה.

זה לא רק פצועים זה גם הרוגים !!, אתם באמת בפסיכיות חושבים שזה כדי ליצור באז?

mikmikonet

New member
מאיפה כולם הגיעו? ../images/Emo6.gif

מכל השרשור הזה ראיתי רק כינוי אחד שמוכר לי
תישארו, חבר'ה! לגבי הידיעה באמת נורא ואיום

למעלה