פצוע קשה בפיגוע דקירה בת"א: "המחבל תצפת, המתין - ותקף עוברי אורח"

ביטניקט

Active member
פצוע קשה בפיגוע דקירה בת"א: "המחבל תצפת, המתין - ותקף עוברי אורח"

לא מפליא כלל, בהתחשב בעובדה שעכשיו כל מחבל מוסלמי רצחני פוטניצאלי כבר יודע שהוא יכול לרצוח יהודים חופשי והשמאלנים כבר ידאגו לו לאחלה תנאי מעצר, אוכל מזין, מזרונים נוחים, ייצוג משפטי, לימודים, תואר ואפילו לשחרור בעסקה מופקרת זו או אחרת בלחץ השמאל. אז למה שלא יבצעו פיגועים?

Harrington

Well-known member
מנהל
אני לא ביביסט ולא הייתי אף פעם. כך שאתה יכול להגיד עליהם מה שאתה רוצה שמאלני.
בעיני גולשים מסוימים (בד"כ כאלה שמתקשים להתמודד עניינית עם דעות אחרות) כל מי שלא תוקף את נתניהו 24/7, יוגדר כביביסט. זה לא משנה בכלל מה דעותיו האמיתיות של אותו אדם.

דגלמנגל

Well-known member
נתניהו נכנע ללחץ של השמאל הדואג למחבלים.
אה, מסכן. "אמרו לו", "שכנעו אותו". מצד שני, דברים שאמור לדעת הוא "לא ידע", לא זכר", לא סיפרו לו".
אנ'לא יודע אם למדת תנ"ך בבצפר, אבל על תשובות מהסוג שמספק ביבי, בעט אלוהים את אדם וחווה, החוצה מגן העדן.

ביטניקט

Active member
אה, מסכן. "אמרו לו", "שכנעו אותו". מצד שני, דברים שאמור לדעת הוא "לא ידע", לא זכר", לא סיפרו לו".
אנ'לא יודע אם למדת תנ"ך בבצפר, אבל על תשובות מהסוג שמספק ביבי, בעט אלוהים את אדם וחווה, החוצה מגן העדן.
ועל התשובות שמספק השופט השמאלני המושחת עמית שאתם בשמאל כל כך מחזיקים ממנו מה עשה אלוהים?

ביטניקט

Active member
אהההההההההה... הרגזתי אותך, הא? מרוב עושר באוצר המלים, הצלחת לדחוף את ה"שמאל" פעמיים באותה שורה :-):
לא הרגזת אותי בכלל. אתה יכול לדבר כמה שאתה רוצה על ביבי, אבל אל תהיה צבוע ואם אתה מדבר על צד אחד דבר גם על הצד השני שנהג אותו הדבר בדיוק

למעלה