פצוע ראשון היום - רוכב של קופידיס

מאדמאן

New member
פצוע ראשון היום - רוכב של קופידיס

נתקל לפי מה שהבנתי בשידור של פראנס 2, בכבלים של מארגני הטור סדק את הגולגולת והוא מלא שברים - הובהל לבית החולים. על פי הכללים הוא יוחלף ע"י הרוכב הבא אחריו בקבוצה. אם הבנתי נכון (ולא תאמינו ... יש לי תקלה בממירים של יס... אבל יבוא טכנאי עוד הערב..., כך הבטיחו), שמו פטר משהו בחור בלונדיני שהטיפול בו צולם בשידור חי). עכשו בפראנס 2 תוכנית על הדרך של הטור וכו' ולצערי אני רואה אותה באופן חלקי בגלל התקלה).

מאדמאן

New member
אולי הוא לא מהתשיעיה אבל

בטוח שהוא מקופידיס והוא כנראה בלגי אבא לשלושה ילדים ויליד 1969 - זה מה שקלטתי, אני חושב שהוא נפל במהלך בדיקת המסלול ע"י הקבוצה הבוקר.

הפצוע הוא מתיו וויט האוסטרלי

באתר הרשמי בגירסה הצרפתית יש תמונות מההכנה לפרולוג ורואים אותו חבוש על אלונקה

דיווח מ-cyclingnews

Australian Matthew White (Cofidis) has crashed while warming up for the Tour de France prologue in Liège, Belgium. White was rushed to the hospital with a severe cut on his head. White's teammate Stuart O'Grady told Cyclingnews that he also suffered a broken collarbone. White is thus out of the Tour, missing once again his first chance at the Grande Boucle.

מאדמאן

New member
כן, טעות של הקריין הצרפתי

עכשו רק דיווחו שזה מתיו וו'ייט - אז אני מצטער על הטעות, דיברו שם על אחד בשם פטר פרזי'אן יליד 1969, בטח עשו למשפחה שלו דום לב.. וההתנצלות היתה מעומק הלב.. אבל קצרה . בינתיים בדקתי ופטר הזה הוא לא בתשיעיה אלא משהו אחר, לא מבין מה קרה שם.

מאדמאן

New member
עכשו הכל ברור: פטר פראזין יחליף

את וו'ייט, והוא בבעיה כי נמצא 100 ק"מ מליאז', הוא בדרך לליאז' והוא נקרא כדי להגיע. יש סיכוי שהפרולוג ידחה בכמה דקות. אז שוב מסבירים בפראנס 2 מה קרה מה הטעות ולמה פטר פראזי'ן אוזכר.

רותם 1717

New member
מי שבר מה?

ציטוט מסייקלינגניוז: White's teammate Stuart O'Grady told Cyclingnews that he also suffered a broken collarbone. האם וייט סבל מפגיעות בראש וגם בעצם הבריח או שאו'גריידי גם כן התרסק ושבר את עצם הבריח (כי הוא נראה היום רע בפרולוג) ???

למעלה