פציעה במקום לימודים

פציעה במקום לימודים

שלום רב! אני לומדת לימודי חינוך במכללה ושם אחת החובות שלי של אחד הקורסים זה עבודה עם ילד (זה נעשה בתוך המכללה). לפני כשבוע שיחקתי עם הילד בכדור, רצתי אחריו ונפלתי. לא ידעתי את חומרת הנזק –הקרסול היה קצת נפוח וכאב וישבתי לנוח כשעה. לאחר מכן, הלכתי בקושי רב לכיוון תחנת האוטובוס כדי לחזור הביתה ועד שהצלחתי לצאת מהמכללה לא יכלתי להמשיך יותר ללכת ולקחתי מונית הביתה. המונית עלתה לי 200 ₪ (אני גרה בעיר אחרת+תעריף לילה). שכבתי יומיים במיטה עד שלקחו אותי לרופא, שם עשו לי צילום והסתבר שזה שבר. אני צריכה להיות עם גבס חודש וחצי. כשדיברתי עם המכללה בעניין הביטוח הם אמרו שהביטוח שלהם לא מכסה פגיעות של תלמידים אם זה לא נובע מרשלנות של המכללה (לא נפלתי על אבן או משהו כזה..). השאלה היא –האם אני יכולה לעשות משהו בנדון?? אני גם מפסידה לימודים כי אין לי אפשרות להגיע למכללה וגם כל יציאה שלי (לרופא וכו') כרוכה בהוצאות כספיות רבות, כי אין לנו אוטו ואנחנו זוג צעיר שחי מ1000 ₪ לחודש וכל הוצאה של מונית משמעותית מאוד! ובנוסף, אני בהריון בחודש רביעי וצילום הרנטגן (שלא היתה ברירה לעשותו כי הסתבר שזה שבר) היווה סיכון לעובר... כך שעוגמת הנפש סביב הפציעה היתה רבה מאוד! האם ניתן לתבוע את הביטוח של המכללה להשתתפות בהוצאות סביב הפציעה ועל עוגמת הנפש (הצילום וההריון, הפסד ימי הלימודים, חוסר הניידות...)? בתודה מראש! בשורות טובות!

brcd

New member
תאונה במכללה

בדקי באגודת הסטודנטים האם יש לסטודנטים ביטוח תאונות אישיות (ברוב האוניברסיטאות יש) שיכול לעזור לך , לפחות בסידורים הכספיים הראשוניים. שנית, הגישי תביעה לדמי תאונה לביטוח לאומי, לא בטוח שתעמדי בתנאים אבל כדאי לנסות (זה לא עולה כסף) וחשוב - תוך 90 יום מיום הפגיעה. בכלל לא בטוח שהמכללה לא התרשלה. גם אם לא נפלת על אבן. צריך לבדוק את הנסיבות. אחרי הכל, מדובר בפעילות כפוייה וקיימת אחריות מושגית לגבייך כתלמידה. התיעצי עם עו"ד.

Acct

New member
לשקול פניה רשמית למכללה (בדואר וכו')

ולבקש פרטי הפוליסה בה הם מבוטחים. לקבל פרטים של הפטוליסה - שם חברת הביטוח ומס' הפוליסה ולפנות בדרישה אליהם.

למעלה