פציעה מפחידה:

ליטן א

New member
פציעה מפחידה:

הרגע נתקלתי בהודעה במנג´ר, ששחקן מהקבוצה שלי (שלפעמים משחק אצלי בהרכב, שחקן רוטציה בעיקרון), נפצע לשנה, בגלל שבר בגולגולת
לפי ההודעה, זה קרה בזמן אימון...

KaZaM

New member
זה הדבר הכי מעצבן בעולם

ששחקן נפצע לך לכל העונה בעיקר אם הוא חשוב במערך

ליטן א

New member
האמת,

היא שהוא שחקן רוטציה, בעמדה שיש לה הרבה שחקנים אחרים. ככה, שאני לא ארגיש מי-יודע-מה בחסרונו..(מה גם, שבזמן האחרון הוא התלונן שהוא לא מקבל מספיק מדי דקות משחק..) מה שהיה לי מוזר, זה סוג הפציעה.. איך אפשר לשבור את הגולגולת?! לא מתים מדבר כזה? מילא לסדוק, אבל היה רשום במפורש Broken Skull... מצמרר.. ומאוד מעצבן אותי, איזשהו באג במשחק, קטן אמנם, שאם השחקן נפצע להרבה זמן, והיה לו לפני כן מוראל גבוה מאוד, המוראל נשאר גבוה, למרות שהוא צריך לרדת פלאים, כי השחקן צריך להיות מדוכא על הפציעה הממושכת שלו.. לדוגמא, ניר דווידוביץ´, שהיה במוראל מצויין בעקבות המשחקים שלו במוקדמות ליגת האלופות, ואז הפציעה... ועוד יותר מצחיק - השחקן שנפצע, עדיין מאוכזב מכך שאני לא שם אותו בהרכב..

JuveFan

New member
פציעה יותר מפחידה

באדיטור אפשר לעשות ששחקן יעבור טיפולי כימותרפיה, כלומר שיש לו סרטן. ניסיתי לעשות את זה לאחד השחקנים, אבל זה לא עבד משום מה.

tomash11

New member
המממ זה די אפשרי

זה פשוט רמה יותר חמורה של סדק בגולגולת... אני מניח שהגולגולת לא נשברת לגמרי (ככה שאפשר להזיז לו את העצם בפנים ורק העור שומר עליה בתוך הראש והוא ככה מבהיל ילדים קטנים ועושה צחוקים, עד כמובן שהאמבולנס מגיע ולוקח אותו לבית חולים...), אבל אתה צודק בעקרון. זה לא ממש שבר כמו נניח שבר ברגל, אלא רמה יותר קשה של סדק. ככה לפחות נראה לי:) ואם השחקן שלך מאוכזב, תעלה אותו בהרכב ושים לו כל הזמן לעלות למעלה לנגיחות...ואז נראה אותו! :)

tomash11

New member
ומשהו על המוראל שלו שנשאר גבוה...

מה אתה רוצה? נדפק לו הראש לגמרי!!! :)

JRM

New member
באסה

לשחקן כזאת פציעה מכדורגל אבל קורה פעם מישהו סיפר לי שהוא ראה במנג´ר שהפיזיותרפיסט ממליץ לשחקן ללכת לרופא אליל מישהו פעם ראה דבר כזה? כי שמעתי על זה מעוד כמה אנשים או שזה סתם שמועה מטומטמת כמו שפעם אמרו ששחקנים יכולים למות במשחק (והם לא, זה משחק כדורגל, לא דום)

N a V e

New member
שחקנים יכולים למות במשחק

יש סבירות מאוד נמוכה,אבל זה הגיוני.גם במציאות יכולים למות שחקני כדורגל.

JRM

New member
הם לא יכולים

מסיבות משפטיות עם שמות השחקנים...

ofer16

New member
במנג´ר שחקנים לא מתים

הם רק "פורשים" ולא חוזרים יותר...

tomash11

New member
האמרה הישנה בורסיה אחרת...

במנג´ר- שחקנים לא מתים, הם רק מתחלפים:))

למעלה