אני יתחיל...
נראה לי שזה הולך להיו ארוך וכואב
אוקי שנה שעברה הייתי מתאבד באופן לא נורמאלי, עכשיו אני בן אדם "גדול" 81 קילו ולמשל פליקלאק זה כנראה יותר מידי משקל בשביל הידים שלי, אז אני בקושי זוכר פעמים שעשיתי פליקלאק בלי שהראש שלי הצתרף לאיברים שפוגעים בריצפה... עכשיו היה לנו מין מזרון ממש עבה, שאפשר לעשות עליו מה שרוצים, אז הייתי מתאבד (שנה שעברה) תמיד הייתי מנסה עליו סלטה אבל תמיד היה יוצא לי כזה חצי בורג והייתי נוחת חצי ישיבה חצי עמידה, אז פעם אמרו לי תנסה לסגור את הגוף שלך כך תעשה סלטה רגילה, טוב אני כזה בא לקפוץ בראש עובר לי דבר אחד "להסגר....להסגר...להסגר
" אני קופץ הכי חזק שאני יכול נסגר אבל לא מסתובב מספיק מהר, טראחחחח נחתתי על הראש
הרגשתי כל עצם בצוואר שלי זז
זה היה כואב במיוחד
עכשיו עוד סיפור עם אותו המזרון, תמיד הייתי כזה רץ רץ מגיע למזרון קופץ עליו ועושה סלטה קדימה, קיצר איזה פעם אחת רצתי קצת יותר מידי מהר ונחתתי על הריצפה (עכשיו שנבהיר זה לא פארקט או משהו זה המגרשי כסורסל עם הריצפה גומי כזה, קיצר קשה רצח
) בדיוק על העקבים...יחף
באותו היום כאב לי אבל לא יותר מידי, למחורת לא הצלחתי לעמוד על הרגלים ולא הלכתי לבית ספר שבוע כי לא הצלחתי לעמוד על הרגלים. פעם אחת בשיעור ספורט אנחנו קצים פתאום רואים קפצית ומזרון ענננק
אז עצרנו והתחלנו לעשות שטויות עליו. אני החלטתי שאני עושה ממנו האו סימאו אני כזה באויר (בגובה מטורף
) עכשיו קפצית לא ממש נועדה לקפיצות לצד אז לא יצא לי ישר, נחתתי
למזלי עם הגוף קודם על המזרון (כלומר רגלים ותחילת בטן) אז הראש והידים לכיוון הריצפה עכשיו שוב
למזלי עצרתי את עצמי עם הידים וכשהראש פגע בריצפה בכלל לא כאב, בקושי פגע. אז כזה לרגע נשארתי כאילו נחתתי עם הראש לתוך הריצפה, אז כל מי שהיה שם היה כזה עם פה פתוח בהלם. ואז אני כזה קם ונקרע מצחוק, אז כולם צחקו אחרי
אין לי כוח להמשיך עכשיו אבל יש עוד אחד מצחיק מהאו ג'יקולונה....