פציעות...אקרובטיקה....סקר חדש

Ze Colmeia

New member
פציעות...אקרובטיקה....סקר חדש../images/Emo70.gif

כל המתאבדים למיניהם בואו נעשה תחרות הפכות
שכל אחד יספר על כל ההתרסקויות הכי נסטיות שהיו לו

Ze Colmeia

New member
אני יתחיל...

נראה לי שזה הולך להיו ארוך וכואב
אוקי שנה שעברה הייתי מתאבד באופן לא נורמאלי, עכשיו אני בן אדם "גדול" 81 קילו ולמשל פליקלאק זה כנראה יותר מידי משקל בשביל הידים שלי, אז אני בקושי זוכר פעמים שעשיתי פליקלאק בלי שהראש שלי הצתרף לאיברים שפוגעים בריצפה... עכשיו היה לנו מין מזרון ממש עבה, שאפשר לעשות עליו מה שרוצים, אז הייתי מתאבד (שנה שעברה) תמיד הייתי מנסה עליו סלטה אבל תמיד היה יוצא לי כזה חצי בורג והייתי נוחת חצי ישיבה חצי עמידה, אז פעם אמרו לי תנסה לסגור את הגוף שלך כך תעשה סלטה רגילה, טוב אני כזה בא לקפוץ בראש עובר לי דבר אחד "להסגר....להסגר...להסגר
" אני קופץ הכי חזק שאני יכול נסגר אבל לא מסתובב מספיק מהר, טראחחחח נחתתי על הראש
הרגשתי כל עצם בצוואר שלי זז
זה היה כואב במיוחד
עכשיו עוד סיפור עם אותו המזרון, תמיד הייתי כזה רץ רץ מגיע למזרון קופץ עליו ועושה סלטה קדימה, קיצר איזה פעם אחת רצתי קצת יותר מידי מהר ונחתתי על הריצפה (עכשיו שנבהיר זה לא פארקט או משהו זה המגרשי כסורסל עם הריצפה גומי כזה, קיצר קשה רצח
) בדיוק על העקבים...יחף
באותו היום כאב לי אבל לא יותר מידי, למחורת לא הצלחתי לעמוד על הרגלים ולא הלכתי לבית ספר שבוע כי לא הצלחתי לעמוד על הרגלים. פעם אחת בשיעור ספורט אנחנו קצים פתאום רואים קפצית ומזרון ענננק
אז עצרנו והתחלנו לעשות שטויות עליו. אני החלטתי שאני עושה ממנו האו סימאו אני כזה באויר (בגובה מטורף
) עכשיו קפצית לא ממש נועדה לקפיצות לצד אז לא יצא לי ישר, נחתתי למזלי עם הגוף קודם על המזרון (כלומר רגלים ותחילת בטן) אז הראש והידים לכיוון הריצפה עכשיו שוב למזלי עצרתי את עצמי עם הידים וכשהראש פגע בריצפה בכלל לא כאב, בקושי פגע. אז כזה לרגע נשארתי כאילו נחתתי עם הראש לתוך הריצפה, אז כל מי שהיה שם היה כזה עם פה פתוח בהלם. ואז אני כזה קם ונקרע מצחוק, אז כולם צחקו אחרי
אין לי כוח להמשיך עכשיו אבל יש עוד אחד מצחיק מהאו ג'יקולונה....

Escova

New member
אךךךך...סיפור הקפצית של הדוב...

צריך להנפיש אותו בדיסני... מזה כמה הסידרה המהוללת ווסט פארק !!!! שבשיא הצלחתה עמדה על רייטינג של ארבעה קוראים !!!! אוקי... חזרה לסקר... אמממממממממממממממממממממממממממממ... בואו נראה... בדוגרי, מאקרובטיקה שלי, לא זכור לי פציעות רציניות... אה, יש משהו, שהייתה לנו ההופעה הראשונה, התלהבתי מאיזה משהו שלמדתי, נראה לי אהו סים מאו, והחלטתי לעשות אותו על הפרקט.... החלטה שגויה... התרסקתי חזק עם הצד של הברך לפרקט... חודשיים נסחבתי עם זה... אם אני אזכר אני אגיד לכם...

TIS

New member
סיפור שלי

עוד לפני שהתחלתי קפואירה, ניסיתי סתם כל מיני תרגילים לבד. הייתי עם חבר שלי באולם ספורט והתאמנו על סלטות. יש לנו מזרן ענק כזה שקופצים עליו פרוסברי (קפיצה לגובה). חבר שלי רצה שאני אנסה לעשות סלטה כשהוא זורק אותי מהיד שלו. אם מתעלמים מהעובדות שהיה מעלינו סל, הוא עמד על קצה המזרן, ואני לא ידעתי לעשות סלטה, הכל נראה בסדר. הלכתי אליו, הוא זרק אותי, ובאמצע הדרך, בשיא הגובה, כשאני הפוך, כנראה עשיתי איזו תנועה לא טובה והפסקתי להתהפך. עכשיו היה לי בערך מטר, אולי קצת יותר, ליפול על הראש בזוית של 90 מעלות... עשיתי את זה פעמיים. אחרי פעמיים לא יכולתי יותר...

kranves

New member
התרסקות שלי../images/Emo122.gif

אחרי שלמדתי סלטה על המזרון הגדול, התחלתי לעשות סלטות על המזרונים הדקים. ככה כמה אימונים עשיתי את זה(אחרי האימון יש לנו זמן) עד שפעם אחת קפצתי לסלטה על המזורנים הדקים....אני עולה, עולה, עולה, בא להתהפך ולא מצליח עושה מין מספרת באויר ונוחת על הגב העליון ועלה הראש. מי שמכיר את הההרגשה של פגיעה קלה בראש יודע שלפעמים יש מין בחילה כזאת... הקיצר, נפילה זאת גמרה לי את הקריירה מבחינת סלטות, כי מאז לפני כל סלטה הייתי מת מפחד והסלטות שלי היו יוצאות מגעילות אז הפסקתי להתאמן על זה.

benny afro

New member
תורי...

פעם ידעתי סלטה,אני עדיין יודע,אבל לא מעיז לנסות בגללה המקרה הבא: כשעשיתי סלטה באחד האימונים,וזה היה אותו אימון שלמדתי סלטה,עשיתי אותה מהפס אקרובטיקה הזה של המתעמלות,אבל מגולגל,יעני יש גובה של חצי מטר ככה,טוב הצלחתי וזה,נורא שמחתי, למחרת רציתי לעשות שוב בבית ספר, אירגנתי את המזרון,אירגנתי את המזרון עליו אני נוחת, אני עומד,קופץ,מתקפל,מסתובב,נוחת על המזרון ונוחת טוב! בדיוק שאני נוחת, הנחיתה שלי דוחפת את המזרון אחורה,ואני נופל על האף ומת מכאבים. ומאז אני לא עושה.

למעלה