פציעות ספינינג.. שאלה

hadarh

New member
פציעות ספינינג.. שאלה

נחרדתי לשמוע על מקרים לא פשוטים של פציעות (כמו בכל ספורט) אז איך אפשר להמנע או למזער אותן? ומתי לעצור גם כשהמדריך אומר עוד? אחרי הכל לכל אחד יש את גבולות היכולת שלו גם אחרי שהמאמן מותח אותם(זה תפקידו לצורך העיניין) אבל איפה עובר הגבול בין פינוק ל-כמעט פציעה? מודה לכם וחג שמייח

Gspin

New member
בעיה

זאת הבעיה האקוטית ביותר בהדרכות קבוצתיות. המדריך לא יכול לדעת באיזו דרגה בסולם המאמצים, נמצא כל מתאמן ברגע נתון. תזרמי עם התחושות שלך ותזכרי שלפעמים הXטרא מאמץ באימון ספציפי לא שווה את הזמן שידרש להחלים מפציעה, או מכל דבר אחר. אימון אחד מתוך עשרות/ מאות בשנה פשוט אינו שווה את זה.

Tami661

New member
לא להשתולל... לא לנסות להוכיח משהו

למישהו (כמו: "אני יכולה מהר יותר, גבוה יותר, חזק יותר ו... מתנדנד יותר). אחד היתרונות הכי בולטים של הספינינג לעומת פעילות אירובית אחרת היא האינדיבידואליות של רמת המאמץ המושקעת מצד המתאמן. מצד אחד האימון הוא קבוצתי (וזה כיף, זה מדרבן ולעיתים משמש כגורם מסייע לא להישבר לפני הסוף) אולם לצד היותו קבוצתי: האימון הוא בעצם אישי. את, בהתאם ליכולות שלך, לרמת הכושר בה את מצויה - מתאימה לעצמך את העומס ומשתלבת בקצב. עם הזמן את עולה בהדרגה ברמות הקושי. ג'אמפס וריצות בעמידה למיניהן, לא מומלצות באימונים ראשונים התנגדות - לא גבוהה מדי קצב? - יותר חשוב שתשקיעי בהתחלה בהפנמת טכניקת הדיווש וההנחיות שבהן תודרכת בתחילת השיעור חשוב שתזכרי שה"תותחים" שאת רואה מלפנייך ומצדדייך היו בדיוק כמוך "פעם"... וחוצמזה? יום שני אמרת? 19:00?

hadarh

New member
אייימא (סגנון בוסקילה) קפיצות?! ../images/Emo5.gif

כן ברור! יום שני שיעור ניסיון בועז ס.סנטר. אם ירצה ה'
והשטן
לא יפריע.. הנה אני באה

hadarh

New member
גם את תהי בסוף מול היציאה??

חבל לא תראי כלום וגם זה נורא מפתה לברוח ככה שאף אחד לא שם לב..

hadarh

New member
../images/Emo88.gif hellllooo אני לא מוצר,

ואני בטוחה שנפלתי לידיים טובות..

למעלה