פציפזם,והעלום שלך יפה,ומסודר.

מאלונקה

New member
פציפזם,והעלום שלך יפה,ומסודר.

כמו כולם אני גם , רוצה לחיות בשקט שלווה כמוכם אני רוצה לדעת שאני קם בבוקר,בלי עוד יום בעל סיכוי דומה לאתמול,למלחמה. גם אם מחבל נכנס לי לאיזה ישוב,או אוטובוס,או מרכז קניות או וואטאבר,והורג כ"כ הרבה אנשים,זה לא דבר שיהרוס לי את הפציפיזם הזה. גם אם אני אראה ,את הקרובים שלי נפגעים ,או אלו שאני רואה כחלק ממני. כל זה שטיות מה לי ולמלחמות,מה לי ולנשק שכל המטרה שלו,והעיקרון הוא מ ל ח מ ה ! וכל הפוליטיקה הזאת,שהיא כ"כ מושחטת,יחד עם כל המדינה. כל זה לא מונע ממני לראות עולם יפה , ורוד,כחול,שחור,או כל דבר פלצני שאתם מפליצים לי פה. תגידו לי , אם לא אלו שעומדים בקור,ושעומדים להם שם באמצע שום מקום ונותנים את כל כולם,וקורעים ת'תחת,וחלק גדול את חייהם. תגידו לי , הם לא רוצים שלום? הם לא רוצים להית בבית,עם החברה/חברים/הורים/כלב/חוברות הפורנו/או סתם כמוני וכמוך,לשותת בנט,מה .. הם לא רוצים? הם כן. אז תפסיקו להיות יפי נפש,או לחיות באופוריה,ותתחילו לתת לא למדינה,לעצמכם. אני אישית יודע שהצבא אירגון אינפנטילי,ודרוש אירגון מחודש,או וואטאבר אבל עד שזה יקרה,אנחנו צריכים אנשים. ולא כאלה , שעוזרים לנו להיתגבר על המלחמה הזאת,שבגללה נהרגים לנו אנשים יום ביומו,מתוך הבית,בפורום פציפיזם.לא. אנחנו צריכים אותכם עוזרים,ולא "תורמים" את חלקכם כאן,בפורום. אומנם , עיקרון הפורום יפה,אבל זה לא עוזר לאף אחד. למען האמת קצת מונע מהמדינה הזאת להיקיים. הרי הפורום הזה , הוא לא ההתחלה,וכנראה לא יהיה הסוף,של האופוריה הזאת.. אז בלי קשר,תתנו,וקבלו בחזרה. כן , גם אם זה , במשטרה,וכמו כן,בצבא,כאחד.
 

Dolo

New member
.. הם לא רוצים?

הם לא רוצים, נקודה. כשבא מדי פעם לביקור אחד מאותם פטריוטים ציונים בהצהרות כמו "צריך להרוג את כל הערבים" או אותי בשל אמונתי לשם שינו האחיזה שלי ברעיונות שלי רק מתגברת, רק הידיעה שקיימים גם אנשים כאלו בארץ ושאני לא אחד מהם גורמת לי להרגיש טוב. קל להגיד ש"כולם רוצים שלום אבל...", אבל אבל, אבל זה לא נכון, אתה ואחותך והכלב שלך רוצים שלום, ומה עם אותם "מורעלים" שרוצים לשרת בקרבי וכמה שיותר קרבי רק כדי "לזיין לערבים את הצורה" סלח לי על צורת הביטוי? הם לא רוצים שלום. ומה עם אותם מתנחלים שמלמדים את ילדיהם להתגרות בפלשתינאים ביישובים סמוכים, ומה עם אותם ימנים קיצוניים שרוצים "להעיף לאלף עזאזל" את כל הערבים אם לא להרוג אותם? הם רוצים שלום? לא. הכל מתחיל ומסתיים בחינוך, וזה תקף לשני הצדדים בסיכסוך הנוכחי. באותה מידה שיש פאנטים מוסלמים שמלמדים את ילדיהם על פלשתינה השלמה ועל מלחמת הקודש בעם היהודי הכובש יש גם יהודים קיצוניים שמלמדים את בניהם ובנותיהם על זכותו הבלעדית של העם היהודי על ארץ ישראל ועל השטן המוסלמי. חינוך על ברכי האלימות מוליד דור אלים, שוחר מלחמה, דור שלא מכיר דרך אחרת פרט לדרך בה הוא חונך. והנה אתה הוכחה חייה לכך, "אמנם, עיקרון הפורום יפה, אבל זה לא עוזר לאף אחד. למען נאמת קצת מונע מהמדינה הזאת להתקיים", סליחה? מי שאתה שתקבע מה מונע מהמדינה להתקיים ומה לא? בגלל שגרמו לך להאמין שכל הערבים הם קנאים דתיים מחרחרי מלחמה שכל מתרתם בחיים היא לפגוע בך? סביר להניח שכן. והתקשורת, מה איתה? האם לדעתך התקשורת אובייקטיבית? כמובן שלא! בעסקים כמו עסקים צריך למכור, ומה שמוכר זו אלימות וכמה שיותר, כמה פעמים ביום אתה שומע משהו על משלחת שלום ישראלית - פלשתינאית? כמה פעמים אתה קורא בעמוד הראשי של העיתון על מפגש בין בני נוער ישראלים ופלשתינאים... לא, אין צורך לענות על השאלה הזו. ואם זה לא מספיק, תמיד יש את הטיעון שיש יותר מוסלמים קיצוניים מאשר יהודים קיצוניים, אבל בכלל יש יותר מוסלמים מיהודים ואם תסתכל באחוזים אני בספק שההפרש יהיה ניכר. וזה בערך כל מה שיש לי לומר בעניין, אז שיהיה לנו ערב טוב.
 

מאלונקה

New member
פטריוט ,הרג,אלימות,והרבה מילים

תראה , יש צדק בדבריך,הרבה צדק יש לי המון מכרים שמדברים ככה "קרבי-בשביל לזיין לערבים ת'צורה" אלו , הם אנשים שאינם בסדר,שלא יודעים,או שלא רוצים לדעת את הדרך הנכונה גם אם הדרך , היא לא דרכם,והיא דרך בעלת מוסר,ובעלת שלום(ככל שיהיה ניתן) המתנחלים,שמלמדים את ילדיהם להיתגרות לא שמעתי או "להעיף לאלף לעזעזל". ישנם גם את הקיצוניים הימניים... וגם יש אותנו,שהם מדברים כדי לתת את דעתם לאחר,ולעשות את האחר כמותם. (לא תדבר פה לחינם) נכון,התקשורת אינה , ולפעמים אינה אובייקטיבית בכלל,אבל לנו כבני אדם יש את היכולת לראות ולהבין. מי בדיוק אמר,או איפה בדיוק נאמר ? "שכל הערבים הם קנאים דתיים מחרחרי מלחמה"?! "ומי אני שאקבע את מה מונע מהמדינה,או מה לא ?" אל תכניס דברים לפי. אני אומר דברים אחרים,והם: אדם אשר הוא,אם יוכל,שיתן,ויצפה לתמורה,בחזרה. ולא כספית,ולא שבחים,ולא שום דבר אחר,חוץ מלהגן על עצמו ומשפחתו "עליך,אחותך,הכלב שלך,וכל כולם" גם הערבים,גם היהודים,גם השמאלנים,גם הימינים,כולם. וזה לא משנה כמה יש יותר "קיצוניים". אתה בתור אדם,שיכול לתת לעצמו ו... יתן ויקבל כמו שציינתי. הפורום הזה,כמה שהוא מראה על יפי נפש,אולי עליך,אולי לא. שוב.לא עוזר,לאף אחד,בטח לא לעצמו,ולא מועיל לעצמו אלא להפך. לומר שהפציפיסטים,כמו המתחלים,שהם בגלל אמונתם דואגים ליותר חיילים להיפצע,בגלל שחייל ששומר כ"כ הרבה זמן,כי אין יותר מידי הקצבה של חיילים בגלל סרבנות,או פציפיסטיות,או כאבים בשחלות,או כאבי ביצים,או השעון לא העיר אותי,או הכלב אכל לא את השיעורי בית,או שתבין... שלא משנה,כמה אנחנו ממשיכים לדבר,החבר'ה שעושים את הכל למען המדינ הזאת למען,ההורים שלהם,או הם עצמם,לא מדברים ככה. וגם אלו ששונאים את הצבא,ועושים את ה-3 השנים הקשות (ולפעמים קלות ומהנות מאוד) עושים וקורעים את התחת,עושים זאת בגלל שהם צריכים,בגלל שהם מאמינים שבסופו של דבר,הם צריכים לתת מעצמם,כי אם לא הם,בטח אבל , בטח לא אתה. כי אתה,אתה עושה את השלום מהבית,אתה עושה את השלום דרך הפורום של הפציפיזם,וגם אם אתה לא לדעתי. אז יש את אלו,שכן בדעה של פציפיזם,שלום,וורלד פיס,ופיסססס. בזה אני מסיים,ערב טוב,לך,בבית החם,עם הכוס תה/שוקו/נס/וואטאבר אני מקווה שיש לך מספיק חום,ומיטה טובה לישון בה,ואני מקווה שאמא שומרת עליך,מפני השדים שיש לך בארון,ואם אין לך שדים,יש לך מחבלים,אבל מה לך ולהם? הרי אתה פציפיסט , בך הם לא יפגעו,כי הם יבואו לפורום הזה,יקראו את דבריך ויגיעו למסקנה,שאתה,דווקה אתה , אדם מיוחד,ואין צורך בלפגוע באדם מיוחד שכזה,וכל מה שאתה רוצה זה שלום,למרות שאתה יושב על אדמתם(לדעתם) למרות שאתה מביא את ילדיך על אדמתם שגזלת מהם(לדעתם) לחייך.
 

מאלונקה

New member
חוסר הסכמה אולי

או אי הבנה וגם אם אתם לא רואים בדברי דברים נכונים אני אשמח לתגובה
 

zacki

New member
גישה שגוייה? ../images/Emo41.gif

הנטייה של גולשים רבים להפוך את הפורום הזה לפוליטי, היא הגורם העיקרי לויכוחים כאן. הפורום הזה, מטרתו אינה לפרק את צה"ל, ואין בו שום כוונה להסתה. אם מישהו מהגולשים חושב שהפורום מיועד לפציפיסטים בלבד, שמעוניינים לדון כיצד להרוג מתנחלים, טועה. אחת ממטרות הפורום היא לדון במהות הפציפיזם. יש המון רמות של פציפיסטים. חלקם, באמת, רוצים לפרק את הצבא, וחלקם ישרתו את שלוש השנים ואף יותר מכך. השיוך של הפציפיזם ישירות לצבא ופוליטיקה שגוי מיסודו.
 

מאלונקה

New member
אתה יכול לתת לי הסברים

על רמות הפציפיזם.. ולמה לדעתך השיוך של הפציפזם ישורות לצבא ולפוליטיקה ,ממה הוא נובע..
 

יוטו

New member
רק טרנספר ( לערביי ישראל-כולל ערביי

השומרון ) יבוא בטחון לעם ישראל!!!!! זה שיש כאן -בוגדים שבעד האויב ( שקוראים לשטח ישראל- מדינת פלסטין) צריך להעמיד אותם לדין ( על שהם נותנים מוטיבציה לערבים לפגע בנו!) נ.ב - שוב לסגור את הפורום הזה מידד!!!
 

zacki

New member
הסברים...

רמות הפציפיזם- החל מכאלה שחושבים ששלום היא הדרך, אך עדיין משרתים ביחידות קרביות, ועדיין מגדירים עצמם כפציפיסטים וכלה בכאלה שיסרבו לשרת בצבא, ולא ישתמשו בכל סוג של אלימות. השיוך של הפציפיזם לצבא ולפוליטיקה נובע כמובן מהמצב הנוכחי בארץ. בתודעה, פציפיזם מתקשר ישירות אצל אנשים לסרבנות, מכיוון שזהו נושא חם שעולה על הפרק בכל פעם מחדש.
 

izekb1

New member
בחיאת ומה אתה עושה?!

צריך קודם כל לקיים אחדות בעם שלנו להיפגש עם חרדים ועם מתנחלים ועם מרצ ועם קיבוצניקים למה? כי הם העם שלי ואיתם אני צריך לעשות שלום קודם כל לא בגלל שהערבים לא מענינים אותי אלא בגלל שהם לא העם שלי ואני לא צריך לדאוג להם זה קודם כל.. וזה שאני לא רוצה לדאוג להם זה לגטימי ולא חרחור למלחמה! -העניין הוא שפצפיזם אין כזה דבר זה בולשיט!! ולמה??. בעולמנו עם אינו מתקיים ללא מלחמה זאת עובדה הסטורית. במצב של לאומים צריך כל עם להגן על קיומו יש שמתאכזבים(אלו המכנים עצמם פצפיסטים)מן המדינה שלנו,בהצביעם על המלחמות כדבר המעיד על כשלון הציפיות של מייסדיה. המדינה נועדה כביכול,להצילנו מצרות ופוגרומים ומלחמות בגלות,והנה גם פה מלחמות והרוגים... אך זו טעות! וכי יכול משהו לחשוב שאנחנו נשים את עצמנו בלב האזור הערבי,במה שנראה בעיניהם כפצע בבשר החי,בלי להסתכסך עם שכנינו!? סכסוך אלים בקנה מידה לאומי-זוהי מלחמה.
 

briann

New member
תפסיק כבר

הצבא לא צריך את כולם ומעודד ומוותר על הרבה חיילים במיוחד בעורף אותי הוא עודד למזלי לצאת ודרך אגב בלי פתרון הם יתרבו עליך ויהרגו אותך גם ככה...לך תשלוט על 10 מיליון עוד כמה שנים..ואלונקה שתחפש עבודה בעתיד ולא תמצא תדע שזה בגלל שיש מיתון שזה בגלל המלחמה..ואז תרגיש טוב
 

briann

New member
תפסיק כבר

הצבא לא צריך את כולם ומעודד ומוותר על הרבה חיילים במיוחד בעורף אותי הוא עודד למזלי לצאת ודרך אגב בלי פתרון הם יתרבו עליך ויהרגו אותך גם ככה...לך תשלוט על 10 מיליון עוד כמה שנים..ואלונקה שתחפש עבודה בעתיד ולא תמצא תדע שזה בגלל שיש מיתון שזה בגלל המלחמה..ואז תרגיש טוב
 
למעלה