פצעים בלשון...דחוף

Essay20

New member
פצעים בלשון...דחוף

יש איזה שהיא תרופת סבתא לטיפול בפצעים בלשון שממש כואבים..? תודה

ננא

New member
פצעים בלשון

היי, אפשר למרוח יוד על הלשון, זה מרפא את הפצעים. או לגרגר כוס מים עם כפית מלח. או לגרגר כוס מים עם כפית סודה לשתיה. לבריאות,

ה מוזה

New member
מה הכוונה פצעים בלשון?

אתה מתכוון לאפטות? פצעים עם ראש לבן כזה ששורפים? ממה הפצעים בלשון?

Essay20

New member
הכוונה היא

חמש נקודות אדומות נפוחות כאלה בלי ראש לבן שממש כואבים אין לי מושג ממה הם..מה אפשר לעשות?

ה מוזה

New member
יכול לנסות

את העצות שעלו כאן באדיבות הגולשים לטיפול בפצעים בפה[יש הקוראים להם אפטות] אגב, שים לב לתזונה שלך לא אחת הפצעים הם תוצאה של מערכת העיכול - חלב עיזים בטפטוף ישיר על הפצעים,עדיף חלב עיזים טרי - חזרת : רצוי ביתית אבל גם קנויה זה טוב לשים על האפטה ולחזור על זה כמה פעמים - דבש חרובים בנוסף לעצות שניתנו לך, מקווה שאחת מהן תעזור נשמח להתעדכן

ערני100

New member
אני פעם מזמם מרחתי...

אני מרחתי טחינה לא מעובדת. מרחתי פשוט על הלשון כמה ימים.... הטחינה (לא מעובדת!!! חשוב) ריפאה לי את זה. לא יודע אם היו לי פצעים על הלשון. אבל היה לי כזה כמו לבן בלשון. והרגשתי ממש חתכים על הלשון. והיה אפשר לראות את זה. טחינה גולמית ממש עזרה לי.במספר ימים מועט. אני לא יודע אם זה המצב אצלך. אבל לי זה עזר מאוד

dusa

New member
ועוד משהו

גירגור של מי קורנית. להכין תשרית מקורנית ולגרגר כמה פעמים ביום. מאוד טוב לחיטויי הפה וגם לכאבי שיניים או גרון דרך אגב.

dance of life

New member
סתם לידע כללי

היו לי פצעים בלשון ששרפו וממש לא יכולתי לדבר או לאכול כמה ימים רק אח"כ ירד לי האסימון ממה הם נגרמו - מתרסיס "מגניב" כזה של כמה שקלים שעושה טעם כיפי בפה לאורך זמן. זה תרסיסים חריפים-מתוקים כאלה אולי זו הסיבה יומיים אחרי שהפסקתי להשתמש בזה, הפצעים עברו הפצעים באורח פלא

למעלה