פצעים במפשעות

פצעים במפשעות

לילה טוב לכולם.... אני סובלת נורא מפצעונים אדומים במפשעות אחרי גילוח, כאלו שממש-ממש מציקים כל הזמן. אני מורחת אלו-ורה אחרי הגילוח וגם ביום-יומיים אחרי, הגירוד פוחת אבל הפצעונים עדיין שם. מה אפשר לעשות כדי להימנע מהם? יש משחה כלשהי שמומלץ להשתמש בה? תודה!!

ayala1234

New member
פשוט אל תגלחי!

נסי מסיר שיער חשמלי או שעווה. רק אל תגלחי! ברררררר

אין לי ברירה ../images/Emo4.gif

אני מתה מפחד משעווה
וממסיר שיער גם..... אף אחת לא יודעת במה אפשר להשתמש?

Lady Hawk

New member
תשתמשי בקרם מסיר שיער של Veet

הוא מכיל אלוורה, הוא לא כואב/שורף והוא מביא תוצאה מעולה תוך מס' דקות! את פשוט מורחת אותו על הרגליים והמפשעות, ממתינה כ-3 דק', ואז מורידה עם ה"סכין גילוח" המצורף באריזה (זה לא באמת סכין גילוח, הוא רק בצורה שלו, אין לו באמת סכינים אלא משטח ישר כזה שאיתו את פשוט עוברת על הרגליים והמפשעות והשיער יורד כזה מעצמו כי החומר כאילו ממיס אותו). ממליצה בחום!

כלכך להזהר עם דברים כאלה!

הסרתי בידיים, לפי ההוראות והכל, ונשארו לי 2 כוויות ע-נ-ק-י-ו-ת באיזור בו עושים בדיקות דם. ממש, כוויה כימית.

Lady Hawk

New member
אולי זה כי העור שלך מאד רגיש..

הרי המוצרים האלה באמת עשויים מחומרים כימיים (חומר שממיס שיער - הוא הכי כימי שיכול להיות). לי אישית, זה לא גורם לכלום.

שיריי7

New member
כתוב על האריזה לנסות קודם

במקום קטן לבדוק רגישות. אז אנא קיראו ורק אחכ השתמשו. אני אישית מרוצה מג`ולן.

מומלץ תמיד לפני שמסירים

וזה כתוב בדרך כלל גם בהוראות, לנסות על חלק קטן ולחכות 24 שעות למקרה שמופיעה תגובה אלרגית.

ר V י ט ל

New member
ערכת ביקיני של VEET

הערכה מכילה = קרם להסרת שיער + קרם להרגעת העור. אז נכון שהתהליך איטי יותר (ויקר יותר) אבל לפחות יש תוצאה טובה בלי פצעונים מעצבנים.

אפשר להוריד עם זה הכל?

או רק קו הביקיני? כלומר אם החומר הזה מגיע לאיבר המין זה לא מזיק?

Lady Hawk

New member
תשתמשו ב-Veet הרגיל

שום ערכה ושום נעליים. הכל בלוף מבחינת הקטע של "כל מוצר מותאם למקום מסויים"..אני אישית, משתמשת ב-VEET הרגיל לכל המקומות - בתי שחי, מפשעות, רגליים והוא מצויין. אם הוא מגיע מעט לאיבר המין, לא קורה דבר. מנסיון, זה לא כואב ולא עושה כלום. חבל לשלם יותר כסף על ערכת VEET לאזור כזה או אחר, כי זה בולשיט... תקנו את הרגיל, ותהנו!

ר V י ט ל

New member
אז זהו, שזה ממש לא נכון.

אולי העור שלך לא רגיש, אז את לא מרגישה בהבדלים.. אבל אני למשל ניסיתי לא מזמן את הויט הרגיל שמגיע עם המגרפה הקטנה (כי לא מצאתי את ערכת הביקיני) והחומר צרב לי למרות שהקפדתי כמו תמיד על הדקות (עם שעון) מה שלעולם לא קרה לי עם הקרם של הערכה. הקרם של הערכה ה-ר-ב-ה יותר עדין.

Tidal

New member
ממ.

נסי את אחת המשחות האלו של התינוקות למניעת גירויים.

וואי, תודה רבה לכולן ../images/Emo24.gif

אני אלך מחר ואקנה לי את Veet, השתמשתי בזה לפני כמה שנים ואני לא זוכרת עד כמה זה היה יעיל אבל שווה לנסות שוב. העור שלי מאוד רגיש בכל הגוף (גם ברגליים יש לי אדמומיות ופצעים אחרי גילוח, אבל זה הרבה יותר נסבל מאשר במפשעות), אז אולי גם הבעיה הזאת תיפתר הפעם. שוב, תודה רבה

יש לי קרם מיוחד בשבילך

פני אלי במסרים. אין מצב בעולם שאת לא יוצאת מרוצה :) לא מתאים לך..?הפצעים לא עוברים. את מקבלת את כספך בחזרה

למעלה