פצעים בפה - מחקר אישי ../images/Emo3.gif
לצערי במהלך האשפוז ולאחר הטיפול הכימי הראשון בין כל המערכות שהתמוטטו היה הפה הדבר הקשה והכואב ביותר עד כדי אי אכילה ושתיה למספר ימים. בימים האלו ניסינו כל מיני תכשירים לדוגמא: האחיות נתנו: ניסטטין רדי מיקס - תרחיף לפה.- תכשיר רפואי - יותר כדי לטפל בפצעים. אחותי הביאה: LARIONGOVOX הומיאופטיה - מרגיע את הכאב, קצת מאלחש. אימי הביאה: S.0.S. BUCAL תכשיר טבעי לבריאות הפה והחניכים, פרסום יש במחלקות האונקולוגיות ויש למלא מרשם. התכשיר פועל כספריי - די צורב ולא נעים בתחילה, שוב, קצת מאלחש. חברים הביאו: חלב עיזים טרי!! - ניתן לשטוף ולגרגר, אני אפילו שתיתי. הרגיע את הכאבים לכמה שעות. אבל בסופו של דבר הכי הכי עזר - ולצערי אני לא זוכרת את השם המדוייק: ג'ל שמוהלים במים ומגרגרים/שוטפים איתו את הפה - לא שותים אותו. הג'ך יוצר שכבת דמויית "פלסטיק" עלגבי הלשון וחלל הפה. עוזר למשך כ-8 שעות רצופות. כך הפצעים מקבלים שכבת מגן ואין כאב - גם לא ממגע המזון והשתיה. שוב - אפשר לשאול את האחיות, אם צריך מרשם. לי זו היתה הצלה - אני אשאל מחר את השם ואשלים את האינפורמציה. בהצלחה, בתקווה משהו יעזור. כמובן גלידת וניל - עזר מאד למצב רוח. גליה