פצעים בפה... או על הלשון ? למדו אותי בבקשה... רועי
I iditush11 New member 21/12/04 #3 טיפול באפטות - פצעי פה לטפטף חלב עיזים ישירות על הפצע או למרוח חזרת על הפצע זה אמור להעביר אותם. רק לפני כמה ימים היה פה שרשור על חזרת ואני זוכרת שכתבו שם שהוא טוב נגד פצעי פה. רק בריאות.
טיפול באפטות - פצעי פה לטפטף חלב עיזים ישירות על הפצע או למרוח חזרת על הפצע זה אמור להעביר אותם. רק לפני כמה ימים היה פה שרשור על חזרת ואני זוכרת שכתבו שם שהוא טוב נגד פצעי פה. רק בריאות.
K ketchuop New member 25/12/04 #6 פצע שורף בלשון!!!! בוקר טוב אנשים! כבר 4 ימים אני סובל מפצע נוראי ולבן בלשון, זה שורף בטירוף, מישהו יודע מה אפשר לעשות? לפני שאני כורת את הלשון
פצע שורף בלשון!!!! בוקר טוב אנשים! כבר 4 ימים אני סובל מפצע נוראי ולבן בלשון, זה שורף בטירוף, מישהו יודע מה אפשר לעשות? לפני שאני כורת את הלשון
ה ה מוזה New member 25/12/04 #7 פצע לבן בלשון ממה שאתה מתאר זו כנראה ,אפטה ( לא להבהל מהשם ) מה שעוזר לפצעים שכאלו בפה זה : - לטפטף חלב עיזים על הפצע - למרוח חזרת [כן ממרח חזרת כזה ששמים בפסח על הגעפילטעפיש ] - לשתות במשך כל היום תה בבונג(קמומיל) לא ממותק
פצע לבן בלשון ממה שאתה מתאר זו כנראה ,אפטה ( לא להבהל מהשם ) מה שעוזר לפצעים שכאלו בפה זה : - לטפטף חלב עיזים על הפצע - למרוח חזרת [כן ממרח חזרת כזה ששמים בפסח על הגעפילטעפיש ] - לשתות במשך כל היום תה בבונג(קמומיל) לא ממותק
K ketchuop New member 26/12/04 #8 אפטה על הלשון? סבלתי מאפטות בעבר אבל לא הלשון, בכל מקרה כבר 4 ימים וזה לא עובר זה סיוטטטטטטטטטטטטטטטטטטט!
אפטה על הלשון? סבלתי מאפטות בעבר אבל לא הלשון, בכל מקרה כבר 4 ימים וזה לא עובר זה סיוטטטטטטטטטטטטטטטטטטט!
R R-o-i New member 26/12/04 #9 זה לא אפטה... עדיין מטריד אותי, הלכתי למרפאה בבסיס הוא שאל עם עשיתי עגיל בלשון כי יש חור קטן. בקיצור לא יודע מה זה... אבל זה מציקקקקקקקקקקקקקקקקקקק רועי
זה לא אפטה... עדיין מטריד אותי, הלכתי למרפאה בבסיס הוא שאל עם עשיתי עגיל בלשון כי יש חור קטן. בקיצור לא יודע מה זה... אבל זה מציקקקקקקקקקקקקקקקקקקק רועי