פצעים בפה

פצעים בפה

שלום. אני שמחה למצוא את הפורום הזה. אני סובלת מפצעים בפה, כמעין כיבים לבנים בחלל הפה. אחד מגיע והשני בדרך. מאוד מציק. זה מגיע בתקופות. לדעתי מלחץ. מה אפשר לעשות? (לצאת מהלחץ
. כרגע אין באשרותי לפנות לטיפול אלטרנטיבי מסודר מאילוצים שונים. אני יודעת שזה נוגד את הבסיס לרפואה האלטרנטיבית, אבל אני צריכה פתרון נקודתי לעניין. תודה רבה.

yoelnd

New member
אפטות

שלום! תוכלי לנסות למרוח קצת שמן אתרי לבנדר על המקום - גם מאלחש טוב וגם גורם להגלדה מהירה.

פרומה

New member
תרופה נהדרת לפצעים בפה.

יש צמח בשם ארכובית או בלע"ז פוליגוניום, לוקחים בערך 2 כפות על 1/2 כוס מים, מרתיחים ל- 2 דקות, מצננים, מגרגרים בפה ומשאירים לשעה לפחות, רצוי לגרגר לאחר צחצוח שיניים בלילה וללכת לישון בלי לשטוף את הגירגור. זה יוצר תחושה של תוספת שכבה בתוך הפה, אבל זו תרופת פלא. בהצלחה פרומה.

אפטות- האם יש קשר

לחוסר בויטמין B12 ? בעבר סבלתי מחוסר ואף טופלתי בזריקות. בדיקה כעבור פרק זמן לאחר הטיפול הראתה שיפור.(לפני כשנה וחצי). אינני יודעת מה מצבי כיום. אינני צימחונית אך אני לא מחובבי הבשר. איזה מקורות יש ל-B12 שהם גם בעלי זמינות וספיגה בגוף?(למעט בשר) תודה על ההתייחסות והעזרה

אד

New member
יש קשר

היי איילת! מחסור ב-B12 בהחלט משפיע לרעה. תוספות מומלצות:ויטמין-C גרם 1 ביום. אבץ [פיקולינאטי]25 מל ביום. ביופלבונואידים מעורבים -גרם 1 ביום. כל זה מהספר אינציקלופדיה לרפואה טיבעית.בכל מיקרה אפשר לקבל ייעוץ בבית מרקחת הגליל-מומלץ.

למעלה