פצעים וכתמים בגב

floops

New member
פצעים וכתמים בגב

שלום רב, אני בן 23 ומזה שנים סובל מפצעים (חצ'קונים קטנים) בגבי. בגיל ההתבגרות סבלתי מפצעים בכל האיזור אך רק שם (לא בפני). טופלתי תקופה ארוכה ברואקוטן שעזר מאוד, כל עוד לקחתי אותו וכשהפסקתי (כתוצאה מבעיות כבד שהתרופה יצרה) חזרו הפצעים. לפני כ-4 שנים התחלתי להשיר שיער מהאיזור ומהידיים באמצעות שעווה ומאז הפצעים החמירו. בנוסף, נשארים לי כתמים כהים על כל פצע שנעלם (למרות שאינני מחטט או נוגע בהם) ניסיתי תכשירי קוסמטיקה רבים אך כולם לא הועילו. כמו כן, נבדקתי בדיקה הורמונלית לשלול אפשרות שזו הבעיה. זקוק לעזרתכם למציאת תרופה מועילה לבעיה האסטתית. תודה רבה! (יש לי גם תמונה של האיזור המדובר, אם יויחל הדבר לאבחנה)

שלום וברכה

מספר נקודות ושאלות שאמורות להשאל על ידי בקליניקה ולא כאן, ובכל זאת אשאל כי הן החשובות לצורך בחירת התרופה ההומיאופתית שלך, ורק כדי שידלק אצלך אור - "...שנים סובל מפצעים (חצ'קונים קטנים) בגבי" - למה בגב? מה זה גב? "...בעיות כבד שהתרופה יצרה" - תרופות כימיות מדכאות ולא מרפאות וזה מבלי לדבר על השפעותיהן המזיקות. יתכן שעד היום אתה "משלם" על השימוש בה. -"...נשארים לי כתמים כהים על כל פצע שנעלם..." - האם גם בתחומי חייך האחרים התופעה הזו קוראת גם כן, ש"פצעים" משאירים אצלך זכרונות לטווח ארוך? -"זקוק לעזרתכם למציאת תרופה מועילה לבעיה האסטתית" - הבעיה אינה רק אסטטית אלא סיפור שלם אודותך. יש עוד המון נקודות חשובות מאוד שלא זה המקום לדון בהן. התמונה נחמדה אך מעבר למראה של מה המדובר, אינה מועילה לצורך הטיפול.

למעלה