פצעים ונשיקות

• פותח הנושא naps
  • פורסם בתאריך

naps

New member
פצעים ונשיקות

בהמשך לשרשור על משמעות של שורות בשירים של מוניקה בואו אני אתן לכם את הפירוש שלי בצורה מאד כללית לשיר "פצעים ונשיקות" ובלי להכנס כרגע לפרטים ולעבור שורה שורה כי פשוט אין לי כח. איך שאני רואה את זה השיר מדבר על פרידה מאהבה, אבל מאהבה נכזבת, מזוייפת, לא אמיתית. וזה -מ-מ-ש- בגדול. תחשבו על זה... תגובות? ********************************* פצעים ונשיקות ~~~~~~~~~~~~~ פצעים ונשיקות כל השקרים וכל השתיקות חוזרים כמו מהמרים עם קופסת הקלפים ונעליים מבריקות שארית התום בארגזי קרטון מעשה אמנות או מעשה יום יום אני עוזב אני עוזב היום לה לה לה לה לה לה לה... פנים עדינים של פליט רוחני אתה לא מתאים אבל תמיד תהיה איתי אמרתי לה זה רושם ראשוני אל תקני זה לא האף שלי היא אמרה לי תודה אני כבר אבודה ולא מפחדת מקנייה לא טובה אז נשארתי שם הקזתי לה דם כשניסיתי לשנות לה את העולם עצלנות כושלת כישלון חרוץ בזבוז פרוע ואין לי תרוץ אני עוזב אני עוזב היום לה לה לה לה לה לה לה... *********************************

דיי יכול להיות....

והייתי אומר, שזה אפילו יכול להיות גם פשוט אהבה נכזבת...

אהמ ../images/Emo153.gif

לפי דעתי זה על מממממממממ......... מישהי שרצתה להיות יזיזה שלו [שלו=?] והוא רצה יותר!!! חחחחחח...סתם סתם למרות שיש בזה קצת הגיוניות

space girl

New member
דעתי-../images/Emo19.gif

השיר מספר על אהבה שכבר די מיצתה את עצמה , הקסם נגמר , ועכשיו הם סתם ככה ... ללא שום רגשות . לבסוף זה נגמר והבחור עוזב ... אבל לא במעיין עצבות , אלא להפך הוא די מאושר או מרגיש הקלה שהוא עזב . אך בעצם הוא מבין שהם קשורים זה לזה , ואולי אפשר להחיות את האהבה הנושנה הזאת . מצד אחוד הבחור רוצה לצאת מהקשר , אך הוא מבין שבעצם הוא רוצה להיות עימה , אך הקשר מסתיים בכישלון , והבחור עוזב. נסחפתי ...

או קיי אנשים...

בואו נבחר כולנו את הפירוש הנבחר, שלדעתכם הוא הפירוש הכי מתאים מבין כולם לשיר פצעים ונשיקות ואז אני אכניס אותו (את הפירוש), למילון מונחים שיהיה בפורום... אז קדימה , איזה פירוש מבין אלו שרשומים בשירשור הוא הכי מוצלח לדעתכם..????

למעלה