פצעים על העור

• פותח הנושא dkdk
  • פורסם בתאריך

dkdk

New member
פצעים על העור

הי. יש לי ילדה בת ארבע שבערך מגיל שנתיים סובלת לסירוגין, עם הפןגות ממושכות, מפצעים מאחורי הברך ובמפרק היד. רופאי העור המלצו על משחות שונות ומשונות עמוסות בסטרואידים ודברים מפחידים נוספים. לקצר את העיניין- זה חזר שוב. באופן מינורי מפעמים קודמות. ואחרי שכשנה זה לא ביקר. אלרגיה? אסטמה של העור? הרופאים בד"כ פותרים אותי במשחה "נהדרת" אבל לא מגיעים לשורש הבעיה. מה עושים?

Dr Yaniv

New member
אטופיק דרמטיטיס

אנא ראי תשובה קודמת בנושא לפי הסיפור נשמע כמו "אסטמה של העור" ATOPIC DERMATITIS אין (!) משחות -פלא רק תחזוקה שוטפת של העור ומעקב אצל מומחה לרפואת עור בברכה ד"ר יניב

Moran84

New member
היי

אולי זה קצת מאוחר ואני לא רופאה או משהו אבל לאחותי היה משהו דומה למה שאת מתארת. זה היה לה מתי שהיא הייתה בת שנה או שנה וחצי.. אימא שלי לקחה אותה לרופאת עור בקופ"ח חולים והיא אמרה לשים פולידין נוזלי, איאמ שלי שמה וזה ממש שרף לאחותי את העור! אל תשימי פולידין!!!!! אבל אז אימא שלי לקחה אותה לרופא עור מומחה, הוא נתן לה משחה בשם בפנטן אם אני לא טועה, והפצעים פשוט עברו!, מה שכן היה צריך להוציא מהם את מה שהיה בתוכם, שזה כמו מוגלה כזה, אחרי שזה יצא ירד הרבה דם וזה עבר! אחוית בת 5 כבר והפצעים עדיין לא חזרו, מה שכן אנחנו משתדלים לא להלביש אותה חם מידי, ושבאזור איפה שהיו לה בפצעים הבגדים יהיו רפויים.. מקווה שעזרתי!

למעלה