פצעים פנימיים בפנים

בושבוש

New member
פצעים פנימיים בפנים

שלום אני בת 35 ובחודשים האחרונים סובלת מפצעים פנימיים באיזור הסנטר. אני מרגישה שהם מוגלתיים אבל כיוון שהם פנימיים אני לא יכולה ל"פוצץ" אותם האם יש איזו תרופה או משהו שאני יכולה לנסות כדי לטפל בבעיה? תודה :)

נסי אלוורה

חוצים עלה של אלוורה לאורכו,ומורחים את הג'ל הטבעי על הפצעים. פיצוץ פצעים לא רצוי, משאיר צלקות. אם אינך מכירה את הצמח, חפשי בגוגל. תקבלי תמונה.

עוז46

New member
סתם אספתי כמה כי נמחק לי מקודם

‫פצעים הם תוצאה של 3 גורמים‬ טוטס 31/10/07 08:35 לכלוך, תכשירים שאנחנו רגישים להם - והורמונים. מתכון" אחר: שוטפים את הפנים בסבון טוב טוב, על פנים מעט רטובות משפשפים סוכר בעדינות שמרגישים שהוא נמס על הפנים תוך כדי שיפשוף כמה דק' שוטפים במיים ומיבשים טוב עדיף בניר חד פעמי מורחים על הפנים בדבש טוב במיוחד לא מחומם וכאלה.. בערך רבע שעה משאירים אותו על הפנים ושוטפים במיים, משאירים קצת מיים על הפנים ומורחים לימון לחצי דקה, שוטפים במיים ומיבשים בניר מורחים שמן זית עם מסאג' קטן לפנים שוטפים משאירים בערך שעה והפנים מדהימות לא שמים כלום מסביב לעיניים הסוכר פותח ומנקה לכלוך ביסודיות, הדבש מרפא ויונק מהפצעים, הלמון סוגר נקבוביות מבהיר כתמים ומחטא, והשמן מרגיע ומרפא. עושים פעם בשבועיים בערך לי זה עשה פלאים ‫על טיפול באקנה‬ רינה17 29/04/07 07:16 האקנה נגרם כתוצאה מסתימת נקבוביות בפנים ופינוי גרוע של חומרי פסולת שמופרשים מהגוף בדרך כלל בזיעה, מערכת השתן ומערכת העיכול. קודם כל צריך לבדוק את אורח החיים, הטיפול באקנה מאוד קל אם כי מצריך סבלנות. אכילת מאכלים שמכילים ריכוז גבוה של שומן וסוכרים, בצירוף מתח ולחץ נפשי, גורמים לאקנה. עצירות גם גורמת לאקנה. אז, קודם כל לעבור לתזונה דלת שומן. לוותר על מטוגנים ועל חטיפים. להירגע. לוותר על מתח ולחץ. טיפול בפצעים שכבר נוצרו, שתי כפות חלב + שתי כפות שיבולת שועל, נוצרת משחה דביקה במקצת, למרוח על הפנים ולהשהות רבע שעה. לשטוף במים פושרים. לסירוגין, יום כן ויום לא. לנקות את הפנים פעמיים ביום במי פנים עדינים כדי לפנות את התאים המתים ולפתוח את הנקבוביות כדי לאפשר פינוי פסולת. בתזונה לאכול יותר ירקות ירוקים כמו, חסה, ברוקולי, עלי בייבי (מאוד מומלץ, מצויין נגד עצירות) ופחות מאכלים מטוגנים כמו, שניצלים, צ'יפס, המבורגרים וכאלה. לוותר לגמרי על חטיפים. על כל החטיפים. ההקלה תגיע תוך עשרה ימים עד שבועיים ‫לאשה קטנה‬ עוז46 02/11/08 10:26 כמו שנכתב בשרשור, בבית טבע, ויש שני סוגי חימר. לבן וירוק. עדיף לרחוץ את הפנים לפני המסכה להסרת קרמים ושומנים ואני מעדיף את השמן ההידרופילי שהוא על בסיס מים. באותה היזדמות פילינג עם שמן סלק סוכר מעורבב בזרעי פשתן טחונים ( את כבר בבית טבע והמוצרים מה זה זולים) ורק לאחר שטיפה במים חמימים ויבוש, למרוח מסכה של חימר לתפוס שלווה אלוהית ( רצוי להכין מבעוד מועד שתיה עם קשית כי בדיוק בא לי) לאיזה 20 דקות ולאחר הורדת המסכה, להוסיף לחות לעור (אני מעדיף איזה שמן נשא אם שמן ארומתי) ואת עם עור בוהק ורענן בהצלחה

למעלה