פצעי אקנה או בגרות בגיל מאוחר

woman6

New member
פצעי אקנה או בגרות בגיל מאוחר

שלום רב אבקש בכל לשון של בקשה להשיב לי על שאלתי זו: אני כבר לא צעירה וסובלת ב3 השנים אחרונות מפצעי אקנה רק על פניי עקב שינויים הורמונליים ואישיים בחיי. טיפלתי ברואקוטאן ואנטיביוטיקה וכל סוגי המשחות והתכשירים למיניהם, אם שששוווםםם דבר לא עזר. כרגע ברצוני לציין שאני נוטלת כשנה גלולות דיאנה [אך ורק למטרה זו]. אך מסתבר שזה לא עוזר לי. ומפנקת את פניי עם תכשירי קליניק. כעת התחלתי בטיפול של גל לילה של קליניק המכיל חומצה חומצה המחלחלת בעדינות פנימה, לשכבות העמוקות יותר של עור הפנים ומנקה ומעלה את כל השומנים והפצעים הפנימיים התקועים עמוק בפנים. אני רק כ-3 שבועות בטיפול ועור פניי נראה זוועה, אז מן הסתם, הטיפול עושה את שלו ויפה שכך. שאלתי: האם אתה יכול להמליץ לי על משהו שאני עדיין לא מכירה? איך יכול להיות שדיאנה לא עוזר לי? עלי לציין שאת פעילותי המינית התחלתי בשנים אחרונות אלו, האם זה קשור? האם אתה מכיר את חברת קליניק ויכול לומר לי דבר או שניים על הגל שאני לוקחת? אבקשך להשיב לי בהקדם האפשרי רוב תודות רוני

dr_yaniv

New member
פצעי בגרות של גיל הביניים

לרוני שלומות את לא מציינת את גילך -אך אקנה שמופיע או מחמיר בגיל 35-45 אינו נדיר שינויים הורמונליים ונפשיים יכולים לתרום לכך אין קשר ישיר ליחסי-מין אין טיפול יעיל מרו-אקוטאן יש לבצע ברור הורמונלי-לבעיית רקע (מחזור סדיר וכו´) אין תכשיר חב´קוסמטית טובה ככל שתהיה שיפתור בעייה כזו או "שמחלחל לעומק ומוציא פצעים" סה"כ חב טובה והיפואלרגנית בהצלחה ד"ר יניב

woman6

New member
גיל 31 הוא גיל הביניים?../images/Emo88.gif

שלום לרופא שבעזרתו אני מרגישה צעירה מתמיד... אז אני רק כבת 31. נראית כבת 21. ומרגישה נהדר. טפו טפו. מתשובתך אלי, לא יכולתי להיות אופטימית במיוחד ואתה עוד יותר פסימי ממני. מה קרה? הרפואה הקונבנציונאלית הרימה ידיים? חבל על הפרנסה והרוקחים.... בכל אופן עברתי למשלימה, וחן חן לך שסוף סוף הואלת בטובך כבודו, לענות לשאלתי באיחור אומנם כה רב. היה שלום והמשך להעמיס על מטופלייך כמה שיותר רואקוטאן ואנטיביוטיקות, כי מישהו הבא בתור [וזו לא אני] צריך לקחת אותם. כך מסתבר.

למעלה