פצעי בגרות, אקנה

• פותח הנושא tz g1
  • פורסם בתאריך

tz g1

New member
פצעי בגרות, אקנה

שלום אני בת 21 מגי תיכון אני סובלת מפצעי בגרות הלכתי לרופאי עור קוסמטיקאיות אך התוצאות היו לזמן קצר. היתה תקופה ארוכה שהפסיקו הפצעים וחשבתי שזהו נגמר אבל לאחונה שוב הופיעו פצעים מוגלתיים ולא נעימים למראה.האם יש משהו שאוכל לעשות?

בגרות

שלום! חפשי בהודעות קודמות את ההתיחסות שלי לענין. במידה ולא מצאת תשובה מספקת אשמח לענות לאחר מיקוד הבעיה המיוחדת! רק בריאות והמון אהבה!

סנופי

New member
לגבי פצעי בגרות

שלום לך! אני לקחתי כדורי HOLISTICAP של חברת ``טבעוני``, וזה עזר. אלו כדורים טבעיים ומעולים. רואים תוצאות מהר. אני בחורה בדיוק בגילך, ומכירה את הבעיה. אנא, שלחי לדואר האלקטרוני שלי תגובתך אם השתמשת. עזר או לא... זה חשוב לי! :)

סנופי

New member
לגבי פצעי בגרות

שלום לך! לקחתי כדורים טבעיים של חברת ``טבעוני`` - כדורים בשם HOLISTICAP. לי הם עזרו מאוד. אשמח מאוד לשמוע תגובתך עליהם. שלחי לי תגובה לדואר האלקטרוני. בהצלחה! :cool:

Seabiscuit

New member
אקנה

גשי לרופא עור והתייעצי עמו לגבי השימוש בתרופה הנקראת רואקוטן.אמנם לתרופה הנ``ל תופעות לוואי חריפות אך היא יעילה במיוחד במצב של אקנה אקוטי.במידה והחלטת ליטול רואקוטן זיכרי שעלייך להימנע מחשיפה לשמש לכן רצוי להתחיל את הטיפול בתקופת החורף.כמו כן הקפידי על שתייה מרובה של מים.

angelgirl

New member
אקנה

אני לא מציאה לך להשתמש בראקוטן חברה שלי השתמשה זה אומנם עזר לה והפנים שלה מאוד חלקות כרגע אבל הופיעו לה כתמים בכל הגוף משהו שכבר לעולם לא יעבור זה ממש לא נראה טוב אז לדעתי זה לא שווה את זה , אני לעומת זאת השתמשתי בגלולות דיאנה זה גם גלולות למניעת הריון וגם עוזר לפצעים זה לא עושה שום תופעות לואי .

למעלה