פצעי לחץ ולחץ..

פצעי לחץ ולחץ..

כתבתי לפני כמה ימים על כך שבגיבוס הראשון נוצרו לעידו פצעי לחץ. אני חייבת לומר שעכשיו, למרות שהגבס השני נראה טוב יותר, אני עדיין בלחץ. אני לא יודעת מה המשמעות של הפצעים האלה. עידו לא היה רגוע היום בכלל אבל אני לא יודעת גם אם זה בגלל שזה יום כזה (הוא בסך הכל בן 11 ימים) או שזה גזים או משהו אחר או שזה באמת הפצעים.

אשמח לשמוע האם מישהו נתקל בענין הזה של פצעי לחץ ומה עושים עם זה? אני אראה איך יעבור הלילה וגם מחר ואם זה יהיה כמו היום (הוא לא היה רגוע כמעט בכלל, בקושי ישן והיה מחובר אלי להנקה וגם סתם "על הידיים" כל הזמן. ב 10 ימים האחרונים זה לא היה ככה כל הזמן ובגלל זה אני דואגת..)

לא סיימתי בטעות את ההודעה הקודמת..

אם הלילה ומחר יראו אותו הדבר נראה לי שאתקשר לרופא.

MiMamiMexicana

New member
בגיל 10 ימים יש קפיצת גדילה

קחי בחשבון, תנסי לשים לב האם תנוחה מסוימת שקשורה איכשהו לגבס גורמת לו ליותר אי שקט או שזה אי שקט כללי ובכל מקרה יש קפיצת גדילה בגיל 10 ימים פחות או יותר, אם זה לא נרגע תוך יומיים הייתי מבקשת להוריד את הגבס ולשראות מה המצב, הוא קטנצ'יק ועדיין יש לכם זמן, אם הפצעים ממש מכאיבים לו הייתי מחכה שבוע בלי גבס ורק אז מזחירה, אנחנו התחלנו לגבס רק בגיל 10 ימים וגם אחרי הגבס ה5 (זה שאחרי הניתוח) נשארנו 5 ימים בלי גבס עד שקיבלנו את הנעליים, רק הקפדנו על פיזיוטרפיה.
רק בריאות

למעלה