פצע בלשון

פצע בלשון

לקטנצ'יק כל כמה חודשים יוצא מן פצע בלשון, לא מוגלתי נראה כמו פצע שפשוף. הוא לא מתלונן ונראה שלא מפריע לו, אבל אני רואה קשר בן תפקודו לפצע. אחרי כמה שבועות מדהימים שהוא ממש עשה חצי צעד קדימה ובעיקר היה יציב מבחינה רגשית (ללא התקפי בכי וצחוק) בימים האחרונים הוא שוב מתנדנד. ביקשתי שיוציא לשון וראיתי שה"חברה" הופיעה. אנחנו יודעים שיש לו קנדידה ומתחילים לטפל בספורנקס בתוספת פרוביוטיקה. יש עוד מה לעשות האם זה באמת מהקנדידה?

khisha

New member
המון מה לעשות עם קנדידה

למה דווקא ספורנקס? מי מטפל בכם? מאוד מאוד קשה להפטר ממנו. קודם כל להמנע מסוכרים כי הם האוכל העיקרי שלה.

מטופלים ע"י רוני אנטן

בהנחיית דר ברגר. אנחנו נמנעים מסוכרים ופחממות עד כמה שאפשר, ולמרות זאת מתמודדים עם הקנדידה כבר חודשים (אם לא שנים). כל פעם מגיחה לה קנדידה אחרת ולצערי ממש פוגמת בהתקדמות הילד ובהרגשתו. ניסינו ניסטטין וCAPARCYNA שמן אורגנו ותמצית זרעי ענבים, עשינו כבר טיפול בספורנקס בעבר, ועכשיו ההנחייה היא לעשות שוב לתקופה ארוכה יותר. למי יש ניסיון אחר לטיפול שהצליח?

khisha

New member
התכוונתי לקומונה של צחי

אני לא חבר שם אז אין לי מושג. אבל לצחי יש פורמולת צמחים מבוססת על GOLDEN SEAL.

khisha

New member
BTW רק סין, צפון קוריאה וקובה

נשארו מדינות קומוניסטיות בימנו. כך שנסיעה לרוסיה יכולה להיות רעיון לא רע. מחר יש גמר ליגת אלופות במוסקבה.

JacobSk

New member
בעיה לא בקנדידה אצמה אלא בחולשה מערחת חיסונ

רצוי במקביל עם טיפול אנטיקנדידוזי להוסיף לפרוטוקול דברים שמחזקים מערכת חיסון כמו למשל קולוסטרום

טיפול נטורופתי לקנדידה

פצעים בלשון אכן יכולים להיות קשורים בנוכחות של קנדידה, אך לא בהכרח, לשם כך הייתי פונה לבדיקת קנדידה מסודרת לפני שהייתי נותנת טיפול בכדורים כל כך חזקים שפוגעים בכבד. באם יש לילד קנדידה כדאי לטפל בה מהשורש ולסלקה מהגוף ולנטורופתיה יש כלים טובים לפתירת הבעיה לאורך זמן. אשמח לסייע ולענות על שאלות נוספות אם יש, שירלי תדהר נטורופתית N.D ורפלקסולוגית נייד: 052-3406127 אתר אינטרנט: www.shirleytidhar.co.il

הילד עבר בדיקות מסודרות

ועלינו לבצע תפקודי כבד בעוד כחודש עקב שימוש בתרופה. אני אבדוק גם את ההצעה שלך

עשינו בדיקת שתן (חומצות אמינו)

והיה לנו בדיקות צואה מהתקופה האחרונה. זה לא מספיק?

JacobSk

New member
בדיקת צואה בDDI נוטנת מידה חד משמעית על

סוג קנדידה שזה מאפשר לתת טיפול נחון.זה מאוד חשוב אם לא רצים ללחת לקיוון אנטיביוטיקה

למעלה