פצע מגבס

טאניוש

New member
פצע מגבס ../images/Emo7.gif

לאון מהדק אצבעות לגבס ועל האגודל נוצר פצע. אז לחברים שבשלב הגבסים- בנוסף לכל הדברים המפורטים באתר של אושרי, לבדוק בגיבוס שתחבושת ממש "מציצה" מהגבס. מסכנצ'יק שלי...

לא יודעת לעזור אבל ממליצה לך....

ולמסייעים להעלות כאן טיפים לפיתרון הבעייה בכדי שנוכל להעלות ולהמשיך לעדכן את רשימת הטיפים שברשימת המאמרים, בכדי לעזור גם בעתיד.... תרגישו טוב אורית

טאניוש

New member
אני אזכה לתואר נודניקית של הדסה../images/Emo3.gif

בזמן הגיבוס עמדתי לאשר הגבסן על הראש וניג'סתי שישים יותר תחבושת במקום ההוא ושיבדוק שהאצבעות פנויות וכו' וכו' עד שהרופא בעצמו כבר לא התחיל לסדר את המקום ואשר לא התחיל לאבד את סבלנותו (אבל מה אכפת לי
). עכשיו המקום מרופד היטב
. שאלה למטופלי הדסה: שוב לא היה פרופ'פורת, הבטיחו לנו שביום שני יהיה. דר'רובינשטין עזב כפי שאמרו לנו, טיפל בנו רופא שלא זוכרת את שמו, קצת מגמגם. שאלתי איזה עוד רופאים ישנם במרפאה (כי חשבתי שרק פורת ורובינשטיין) והאחות אמרה שעוד דר'סמיאנובסקי (הוא לא בהר הצופים כבר?) וזהו. סך הכל שלושה. קצת הדאיג אותי העיניין הזה שכל פעם יטפל בנו רופא אחר, זה בסדר? ועוד שאלה: הרופא הזה של היום אמר שאחרי ניתוחון שמים גבס לחודש. לא ל-3 שבועות??? הרגל בגבס גדלה לאורך לפחות????

כל הכבוד לך ../images/Emo45.gif

שעמדת לו על הראש ולא ויתרת. לי, באופן אישי היה חשוב מאד שרק רופא אחד יטפל בנטע. (האמת היא שבצפת רק ד"ר לב-אל מטפל בתינוקות) אבל אני זוכרת פעם אחת באתי לשם ונדמה היה לי שהוא לא נמצא. לא ידעתי שרק ד"ר לב-אל מטפל בתינוקות וחששתי שיכניסו אותי לרופא אחר שיטפל בו. היה לי ברור שאני לא אתן לאף רופא אחר לגעת בו. אני סמכתי רק על לב-אל. ובאשר לזמן הגבס -גם נטע היה עם גבס חודש לאחר הניתוח. הרגל גדלה לאורך בלי בעיה כי האצבעות פתוחות. חוץ מזה, עם הזמן הגבס "מתרכך" באיזור שמסביב לאצבעות. חודש זה באמת הרבה זמן - אבל עוברים את זה. שיהיה בהצלחה

למעלה